Skocz do zawartości
IGNORED

Lampowy Fan-Klub Amplifona ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie mówią że wzmaki Amplifonowe dobrze grają z kolumnami Studio 16Hz ... ale to wszystko zależy od preferencji, czego oczekujesz od dźwięku. Najlepiej przed zakupem popróbować kilku konfiguracji (kilku rodzajów kolumn) i wtedy będziesz miał odpowiedź ... nie ma tu prostych recept. Trzeba trochę się natrudzić (odsłuchy tylko u siebie) aby "nie strzelać na ślepo".

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

• 2 tygodnie później...

Co się dzieje ze stroną internetową Amplifona, jakiś czas temu zniknęła i do tej pory nie ma nowej, czyżby p. Andrzej zszedł do podziemia ze swoją produkcją?

Przyłączam sie do apelu.P. Andrzeju co z tą stroną internetową?

Każdy człowiek może zbłądzić , uparcie w błędzie tkwi tylko głupi.... Cyceron

A co do monobloków to mozolnie powstają:) Na dniach puszczę trochę zdjęć dla podgrzania atmosfery :)

Andrjusza ... już czas na jakąś zajawkę :)

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

Gość cybant

(Konto usunięte)

może mi ktoś wytłumaczyć jak się tu zamieszcza zdjęcia?

Dodaj odpowiedź następnie więcej opcji , wybierz plik, dodaj plik ;) i na koniec wyślij post.

Edytowane przez cybant

Z racji że lubię zajarać puszczam wam na razie reklamę Marlboro:)

Ale się "wyrobił" ten Andrzej podczas konstruowania tych 833A ... taki z niego żartowniś się zrobił :)

Gość cybant

(Konto usunięte)

Ale się "wyrobił" ten Andrzej podczas konstruowania tych 833A ... taki z niego żartowniś się zrobił :)

No jaki żartowniś ...od razu Daca zrobić i do tego kabli nie trzeba kupować...;)

A poważnie.

Trafo wielkości niejednego wzmacniacza ..!!!

Ta pucha z prawej wygląda jak ulepszony Duelund, taka pancerna wersja. Że też się Andrzej w tych kabelkach nie pomyli :)

Te produkty to można testować na poligonie bo w cywilu to chyba nic nie jest w stanie ich uszkodzić. Ciekawe jak wygląda trafo w Ayonie :)

Gość cybant

(Konto usunięte)

No jaki żartowniś ...od razu Daca zrobić i do tego kabli nie trzeba kupować...;)

A poważnie.

Trafo wielkości niejednego wzmacniacza ..!!!

Errata..

Daca zrobił...

Jak tak wyglądają trafa ...masakra;)))

Musicie do jutra wytrzymać:)

Andrzej musi naładować baterie w "Zorce" ... dopiero wtedy zrobi zdjęcia :)

Jak Andrzej zrobi monoski ... to nie ma ch...a we wsi :) Gratulacje! !!! Czekamy teraz na relację Szymona i Sly'a jak to gra ... a może jakiś odsłuch w Kra?

Cena jest jeszcze nie ustalona tak że nie pytajcie mnie na razie o nią. Będzie kilka odsłuchów zobaczymy czy inni potwierdzą ocenę dźwięku. Bo ja z racji tego że pół roku poświęciłem na ten projekt mogę być nieobiektywny:) Jedno jest pewne budrzetówka to to nie będzie.

Na wejściu pracuje lampa EC86 a driver to 6C41C.

Edytowane przez amplifon
Gość jt211

(Konto usunięte)

Cena jest jeszcze nie ustalona tak że nie pytajcie mnie na razie o nią. Będzie kilka odsłuchów zobaczymy czy inni potwierdzą ocenę dźwięku. Bo ja z racji tego że pół roku poświęciłem na ten projekt mogę być nieobiektywny:) Jedno jest pewne budrzetówka to to nie będzie.

Na wejściu pracuje lampa EC86 a driver to 6C41C.

EC86 znam super lampa i łatwa w rollingu mam chyba 4 różnych producentow.

Bardzo niedoceniana jak wiele nieznanych szerszemu ogółowi lamp.

Przy odpowiednim połączeniu można też zamieniać z EC80 polecam.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.