Skocz do zawartości
IGNORED

2.Spotkanie w Sudetach 13.04.07

dymu73

Rekomendowane odpowiedzi

A tak wyglada domek;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-13628-100005527 1204114364_thumb.jpg

post-13628-100005528 1174903940_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

łeeee no słczny domek!!...duzo bym dał aby sobie taki domek w okolicach wrocławia zprezentowac...rzekłbym nawet rezydencję..chyba sie rozmarzyłem..taki domek to hi-end:)

hehe ten domek jest do sprzedania....i mysle ze jak pozbedziesz sie mieszkania to jeszcze Ci zostanie:) no tyle ze mieszkasz pod tamą a dookoła kury , kaczki...mi osobiście pasi..tyle ze ta odleglosc...

nooo do pracy wyjezdzałbym o 3 rano wracałbym o 18...ale jest kumulacja w totku jedyne 4 000 000 i mam domek i niezłą emeryturkę co miesiąc z banku...na klocki zawsze starczy jakąś płytke cd tez..

Ale powiem wam ze jak w takim tępie beda sie rozwijac nasze spotkania to cholera trzeba bedzie chwycic za narzedzia i go powiekszyc....a za kilka miesiecy AudioShow Sudety:) A wtedy będziemy mowili..."Wrocław..miasto pod Bukówką";)

a wtedy forumowicze byli by zawsze mile widziani na odsłuchy a jakies ekstra kolumny (ot np od kolegi Mahlera) były by na miejscu..postawił bym nawet własna trafostacje aby prąd był jak najczystszy...

to jakie cyfry obstawić??

Ok Grabek, wezmę głosniki, posłużą do napędzenia dolnej sali (balowej hi hi).

>Piotrek mam do ciebie sprawę, abyś zabrał swój specyfik do potencjometrów ponieważ mój Luxman lekko niedomaga. Użyłem Clesnsera PR, pomogło na jakiś czas, może twój będzie skuteczniejszy. Ewentualnie doradzisz jakiś potencjometr głośności.

Lista już zamknięta, ale Dymu był taki gościnny, że pozwolił mi słuchać za oknem i przespać się w bagażniku na styropianach od sprzętu, a dwie sztuki AP YARA powinny się zmieścić w pokoju odsłuchowym :-). Z różnych przyczyn szanse na przyjazd oceniam na 50/50, ale być może się uda...

No Panowie i Panie..zostalo niespełna 2 tygodnie do spotkania..jak tam humory? Przetestujemy stolik SROKI ...producent potwierdzil przyjazd....mam nadzieje ze pogoda i humory dopisza!!!!

Witam

Zbliża się termin. czas pomyśleć o dostaniu się na miejsce.

Niestety nie posiadam samochodu i mam zapytanie. Czy ktoś przypadkiem nie jedzie przez Jelenią Górę?

jeśli nie to inna sprawa. Do lubawki nie ma żadnego kursowego autobusu - tylko do kamiennej. Czy jest szansa na złapanie czegoś z kamiennej do Lubawki? A może ktoś był by w stanie zachaczyć jadac o kamienna po kogoś z dworca PKS?

Witam.

Ponieważ piątek trzynastego już blisko i konieczna jest rezerwacja miejsc proszę o kontakt forumowiczów ,którzy nie potwierdzili przyjazdu na 100% (trzeba zarezerwować i zapłacić za nocleg).Póki co pewni są:

dymu73, arekgrabowski, piotrek608, annawroc, Wawrzek, tymek, seba78, qman + kilka osób z poza forum.

Z gratów na których posłuchamy muzyki ,będą:

źródła: Denon 2700, Linn Mimik (te na 100%) + coś z "grupy wrocławskiej" (Naim3,Meridian?)

wzmacniacze: Abox od Bodo_z (pozdrawiam:-)) , NAC 92 + NAP 90.3 (można coś dowieźć jeszcze)

kolumny : monitory od Gypsy2, klony Mite, Cabasse Molene

meble: standy od Górka i sławny już stolik SROKA !!!

+troche kabli do polączenia tego wszystkiego

pozdrawiam

Bartek

ps.proszę nie zapomnieć o płytach i dobrym jedzeniu......

Czyli do wzmaków dopisujemy : Roksan Caspian

>>>Annawroc

Pamietamy, pamiętamy .Dogadajcie się z Wawrzkiem i przytargajcie cos jeszcze.

ps. pierwsi na miejscu bedą Arek i Piotrek ,około godz.13.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.