Skocz do zawartości
IGNORED

2.Spotkanie w Sudetach 13.04.07

dymu73

Rekomendowane odpowiedzi

A jak Wam sie podoba coś takiego?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Okolica bajeczna...kasuje wszystko do 10 000 :) a i właściciele to świetni ludzie!

Zacząłem wstepne niezobowiązujące rozmowy:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

no wlasnie ustalam to...pokoikow od cholery...

jesli chodzi o ceny - nocleg 18 zł

a jesli bysmy chcieli zrobic to jak trzeba to 80zł - w tym impreza z full jedzeniem (bez wodeczki) , nocleg i sniadanie

tak. ale tak całkiem poważnie. MOżna naczytać się tu wielu opini. I co się okazuje - mała garstka osób naprawdę mówi i doradzi coś do rzeczy. 90% to legendy, podania i powtarzanie jeden za drugim... po prostu chcę posłuchac i wyrobić sobie zdanie. A wiele osób ma więc myślałem, że może jest szansa na załatwienie:)

>Seba78

jak będziesz miał okazję to posłuchaj i wyrobisz sobie o tym zdanie, gwarantuje

to że ma sporo osób to prawda, GC to jakaś alternatywa jest

do czego go odnieść niech to każdy oceni

OK. najwyżej ktoś będzie musiał na grzbiecie to przynieść ;))

A własnie jak tam z dojazdem jest do tego schroniska??moze jakas mapka??

Miałbym G-cloona to bym zabrał...w sumie z tymi Galami moze ciekawie zagrac..ale abox to to raczej nie bedzie..

jakimi galami. Przeca to się nie nadaje do zabrania:) Myślę o nowych - które mam przywieźć niebawem:) znowu od Gipsego, ale tym razem podłogówki - no i inny głośnik - trochę inna koncepcja:)

słusznie tu ktoś zauważył jeszcze, że różnica w cenie znaczna...:) Nie chę najdroższego i najlepszego sprzętu na świecie - chcę sprzęt dobrze grający i synergiczny:) tak więc chciałbym posłuchać clona, chciałbym posłuchac drakuli i tego syma czy jak się to tam nazywa. ale tego ostatniego kolega kleci - więc pewnie niebawem posłucham. No i może alepha

Ej nie martwcie się na zapas...fakt ze jesli mielibysmy taszczyc Krella i stolik Sroki to nie wielu z nas by przezylo..ale akurat znam dobrze włascicieli a oni mają takiego sympatycznego starego jeepa:) wiec to nie bedzie problemu!!! Piotrek odnośnie dojazdu to wiesz, Ciebie interesuje tylko dojazd do Wałbrzycha..reszta zalatwiona..

Co do pomieszczen to nie jest wesoło..mamy pomieszczenie do wyboru albo 3x4 m albo zupelnie duuuuze i z lekka przeszklone zwane potocznie akwarium (Tymek wie o czym mowie;))... no i jeszcze jeden istotny problem...Michal( wlasciciel) lubi muzyke ale lubi sie tez napic...a jak wiadomo my z daleka od alkoholu!!!!

Alepha dopiero zaczynam budować ale predzej jak na wrzesien nie dam rady skonczyc ..póki co walcze ze wszystkim..z radiatorami,trafolem,kondziami...niby wzmak ma moc 2x50W a wszystko jakies takie duuuuże jakby miał z 2x600!.Echh ta klasa A..jakby zieloni i ekolodzy wiedzieli jak to działa zabronili by to stosować..efekty cieplarniane murowane i to wcale nie daj boze wynikajace z niesienia alepha pod górkę 858mnpm...czy spoożycia trunków podobnych do Pifka..

• 1 miesiąc później...
  • 1 miesiąc później...

no to Panowie jestem..... na szczescie planowany remont naszej "audio kańciapy" zostal przesuniety wiec spotkanie jest jak najbardziej realne....proponowany termin nowego "hard audio sudety" to weekendy pomiedzy 15 a 30 wrzesnia...co wy na to? oczywiscie ilosc miejsc ograniczona

My z Dymem przywieziemy zestawik quada wlacznie z monitorami... bedzie ciekawie:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.