Skocz do zawartości
IGNORED

transport kolumn z Bielska do Poznania

bojaco

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym zainaugórować nową świecką tradycję - koleżeński przewóz kolumn ;) A poważnie to sprawa wygląda tak, że forumowy kolega kupił ode mnie kolumny i teraz głowimy się jak je przewieźć całe Bielska do Poznania? Pewnie że można kurierem i pewnie tak się skończy, ale wiecie, temat był szeroko omawiany i są za i przeciw. Lepiej jednak zapłacić komuś kto wie o co chodzi i nie wali zawodowo pudłem na wszystkie strony. Przy okazji ktoś kto zabiera widzi ja się sprawy mają i że wszystko odbiera w jednym kawałku. Malkontenci powiedzą że odpowiedzialność spada na tego co wiezie ale jeśli są całe, i jedzie gościu normalnie jak Bóg przykazał ze sprzętem w firmowych pudłach, to i tak chyba bezpieczniej niż przewoźnikiem? no i kwestia wiarygodności przewoźnika, ktoś spoza nas czyta forum, podszyje się i tyle gały widziały sprzęt... Co w ogóle o tym myślicie?. Może być wyjazd z Krakowa, Katowic, podjadę ze sprzętem. To jak, wybiera się ktoś? Jeśli pomysł do bani, to polećcie dobrego przewoźnika z ubezpieczoną przesyłką w granicą rozsądku, dwa razy po 20 kg. W razie wywołania do tablicy odpowiem we środę. Od zaraz będę w terenie. Pozdrawiam!

https://www.audiostereo.pl/topic/32135-transport-kolumn-z-bielska-do-poznania/

Bardzo miło jak sprzedający troszczy się tak o (prawie) moje skrzynki :) Jak ktoś by się zdecydował na pomoc to będę bardzo dźwięczny. Przy okazji będzie można zorgaizować mały (albo większy) odsłuch.

Tak czy inaczej podłączam się pod pytanie o dobrego (ostrożnego i nie za drogiego) kuriera

Piotrek666, co oznaczaja te trzy szóstki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.