Skocz do zawartości
IGNORED

XINDAK - WZMAK - ZA I PRZECIW REALNIE

sharky5

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, tylko, że ten zakup ma być w stylu "raz a dobrze " i ma służyć wiele lat-a czasy się zmieniają więc i jakość sprzętu chyba też. Jak kupię byle co to się będę z tym męczył.

• 1 miesiąc później...

Habakuka, 16 Lip 2007, 23:11

>jaro4444-> porównywałeś może te wzmaki po XLRach?

Nie, po klasycznych RCA.

Podzielę się też uwagą co do XA-6200. Po pewnym czasie jak wzmak się już ograł, podjechałem do znajomej i wymieniłem jej lampy z JJ na Sylvania JAN kupione od Horneta.

Po tej wymianie nastąpiła WYRAŹNA poprawa brzmienia w każdym aspekcie. Dół został dociążony i zyskał na potędze, średnica jest znacznie bardziej muzykalna a góra straciła ostrość. Warto to uczynić ponieważ na 140 zł mamy o klasę lepszy wzmak.

Ciekawe czy ktoś próbował na E88CC Mullard ,i jakie są wrażenia na temat tych lamp .

Acha dostałem następującą wiadomość od Pana Arka z Polpaku :

Następujące urządzenia XINDAK otrzymały certyfikat CE i można będzie je zamawiać do sprzedaży: V10, V20, V30, MT-1 and MT-3.Pozrawiam

• 2 tygodnie później...

Byłem dzisiaj na chwilke w Polpaku w Regułach i juz można posłuchać lamp Xindaka MT-1 i MT-3 wyglądają zachęcająco ceny również :-) . Trzeba czas wygospodarować i sprawdzić jak one śmigają... Pozdrawiam.

• 1 miesiąc później...

no właśnie, czy ktoś porównywał już MT-1 i MT-3,

prośba do znawców lamp, jak duża jest przewaga (i jakie są w ogóle różnice) pomiędzy 6P14 (MT-1) i EL34 (MT-3)

• 2 tygodnie później...

A tu parę nowości ....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.