Skocz do zawartości
IGNORED

Odsłuchy kolumn ADAM Compact i HM2

rekin

Rekomendowane odpowiedzi

>annawroc, marekzawa

Specjalnie dla Was :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

a masz też (ciemno już)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

annawroc, rekin

to jeszcze ja, ale z powodu opchnięcia cyfraka "strzelone" telefonem ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kurde blade - same rzępolniki gitarowe :)

Wracając jednak do tematu. Słuch mi się troszkę przyzwyczaił, więc coraz bardziej mnie się podoba brzmienie adasiów. Na pewno są warte posłuchania. Wrzuciłbym je śmiało do pomieszczeń do około 20m^2. Chyba odkurzę jakiegoś gainclone'a z ciekawości i podłączę. Mam wrażenie, że mogą zagrać nieźle i nie będzi mi brakowało masy w dźwięku. Z drakulą jest aż za tłusto na dolnym środku :)

Ja też! Ja też mam taki śrubokręt! Tylko grzechotk poxipolem zalałem bo mnie wkurzała niezmiernie :)

Rekin,

fajnie, że kolumny dojechały przed świętami, podwójnie miło spędzisz czas. A ja ze swojej strony dziękuję za to, że dałeś znać o odsłuchach. Dobrze było się zapoznać z tymi głośniczkami, bo grają naprawdę fajnie.

Miłych Świąt!

ED

>Edward

Mnie również było miło posłuchać w takim towarzystwie :)

Na porządnych standach te kolumienki mają jeszcze fajniejszy basik.

Wesolutkich Świąt.

>pawcio

Z jakiego drewna jest główka (gryf) gitarki, której fotkę wkleiłeś?

>annawroc

Obydwoje gracie na gitarkach? Ja mam zawsze sentyment do starych sprzętów (również gitar) i zwykle nie sprzedaję poprzednich sprzętów - istna graciarnia się robi ;)

"Gładkie nasycone brzmienie z doskonałą podstawą basową "...czyli jednym słowem chujoza:)

Rekin, Rekin, Rekin czemu Twoje nowe kolumny są gorsze od starych?

Pozdrawiam.

ech tylko jedno (en).

ale juz praktycznie z sentymentu to stoi, no i może troche z nadziei, że nowe pokolenie będzie chciało (własciwie musiało) zaprzyjaźnić się z tymi gratami. chociaż czasem zdarzą się całonocne odsłuchy i wtedy (po kilku... piwach) te graty idą w ruch

>cloudior

Muszę Cię zmartwić nie są gorsze od poprzednich :) W wielu aspektach dużo lepsze.

>pawcio

Brzmi egzotycznie, ale drewno wygląda przepięknie - jestem aż ciekaw jak brzmi ten Martin, szczególnie z cedrowym drewienkiem :)

>annawroc

Walczcie z kolejnym pokoleniem i pijcie dużoooo.... pifa jeśli tak ;)

>annawroc

Oczywiście zapraszam. Może uda się zorganizować większe pomieszczenie i większe grono słuchaczy?

Jak będziecie się wybierać, to dajcie znać nieco wcześniej - nie obiecuję, że posprzątam ;)

rekin, rekin, rekin.....gratuluję Ci serdecznie

Brzmienie jakie pamiętam u Ciebie bardzo mi się podobało. Zawsze myślałem, że jak bedziesz zmieniał kolumny to się zaczaję. Ale kurna dlaczego teraz?! Dlaczego....!! Najgorszy z możliwych momentów wybrałeś :-/

jeszcze raz gratulacje!

Słuchając rozumu....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.