Skocz do zawartości
IGNORED

Czy jesteśmy Państwem Fundamentalnym ?

ASURA

Rekomendowane odpowiedzi

Rafaell, 5 Kwi 2007, 12:22

Aleś dowalił. Aż mi w pięty poszło. Aż się zdenerwoałem !

Jaki wysublimowany poziom dowcipu ! Jakia przenikliwość umysłu ! Jakie celne trafienia.

No ! Zaimponowałeś mi. :-)))

P.S.Rafaell. Czy to na pewno Ty piszesz, czy też raczej jakiś program który dobiera słowa w oparciu o liczy pseudo-losowe ?

Gość

(Konto usunięte)

..A prosze bardzo: skoro w dziejszych czasach w kazdej klasie i urzedzie jest krzyz to niech i beda

>inne symbole...

A ja jej mam tam wieszac ? Powieś se sam ! A może już próbowałeś ? Nie pozwolili , że narzekasz ?

...Budujmy meczety i synagogi skoro budujemy koscioly...

Jak skonczymy Opatrzności , to musimy postawić jeszcze 94 inne , a potem 1 synagoge ,1 dom zborny ,1 meczet ,

! dla zielonoświątkowców i jeden dla???

Jestem całym sercem ZA!

...Dlaczego w szkolach jest wylacznie religia katolicka?...

Nie wiem?:(

A na inne nie pozwalają ? Próbowałeś ?

...Dlaczego jedynymi powszechnie uznanymi wartosciami o ktorych pieprzy sie

>tu i tam (inna rzecz ze naogol bez pokrycia) sa wc? Inne religie nie maja swoich wartosci?..

Nie wiem co to wc , to znaczy wiem tylko nie mogę skojarzyć z wartościami.

Inne religie mają swoje wartości , to dość oczywiste , a dlaczego żydzi , czy jehowi nie chcą utqwożyć audycji /programów/ kanałów w radio/ telewizji to ja niw wiem.

Gdybyś mi napisał , że dyrektor polskiej telewizji odmówił pnadawania progr. np. świadków jehowy ,. to rzeczywiąście byłby argument i powinno sie zrobić awanture , a tak ??????

Dzisiaj w katolickiej trójce od rana o żydach i arabach , ich problemach życiu na codzień, a byli tacy co już narzekali , że trójka będzi w ziemi świętej :)))

Gustaw, 5 Kwi 2007, 12:29

Tak muszę Cię zmartwić zostałeś ofiarą programu

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

A za chwilę, .....Rafaell, będzie COŚ.

Coś, dzięki czemu nie będziesz mógł spokojnie spać do końca tego miesiąca, gryząc paznokcie ze strachu. COŚ co dporowadzi do tego, że nie będziesz mógł spokojnie przejść ciemnym przedpokojem. To COŚ będzie się czaiło w każdej Twojej szafie.

Nie wstydź się. Strach to ludzka sprawa. Za chwilę ........ zobaczysz tajną broń. Wiem, że jest to chwyt poniżej pasa ale cóż takie jest życie.

Jesteś przygotowany ?

jacch, 5 Kwi 2007, 12:34

Teraz dowiaduję się właśnie z radia że okupacja Palestyńczyków jest gorsza dla Izraela Niż dla Palestyńczyków słuchaj dalej jakie ciekawostki

Gustaw, 5 Kwi 2007, 12:40

pierdnołeś to sam wąchaj to coś -kabelki tego na razie nie przenoszą

Rafaell, 5 Kwi 2007, 12:41

Wiem, że nie odpowiedziałeś ale już nie mogłem dłużej tego trzymać w metalowej klatce po lwach.

No to sruuuuu......!!!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Po prostu słuchaj każdy czyn w życiu można usprawiedliwiać ,na szcęście ja nie będę tym sędzią w od wielu lat zapowiadanym sądzie ostatecznym i mam nadzieje że takich pyskówek jak tam to w zadnym sadzie jeszcze nie było sedzia też musi zostać ukarany, nawet pyskówkami,chyba że zamknie obrońcom gębę ,to wszystko wtedy pójdzie jak po maśle.

Gustaw, 5 Kwi 2007, 12:47

Koszmarnie smutny jest ten aniołek tam w niebie chyba też jak tu na ziemi mają przechlapane ,kurna kto to wymyślił ,co za smutny świat faktycznie możesz się bać że trafisz do nieba współczuję

Gość

(Konto usunięte)

No co jest rafciu ty dobrze słuchasz ?

Ja tam słysze , że przedstawiają racje obu stron i to wydaje mi się , że naprawde bezstronnie.

A ty słuchasz może dobrze , ale słyszysz to co chcesz , a potem z gęby zaślepionej nienawiścią uryna leci.

Główny problem to twoje lęki , na to może pomódz tylko lekarz, ale uważaj może być katolem , jeszcze ci krzywde zrobi.

No i jak Rafaell ?

Luzujemy troszeczkę. Uspokoisz się trochę i przybijesz piątkę ze wstrętnym katolem. Katol to też człowiek :-)

Wiesz, ja się bawię doskonale i zapewniam, że mogę tak baaaaardzo długo, ale po cholerę. :-)

>Wiesz, ja się bawię doskonale i zapewniam, że mogę tak baaaaardzo długo, ale po cholerę. :-)

A fe, taka zabawa cudzym kosztem. Poczekaj, aż będziesz słabszy, to sie Tobą pobawią. Jak teraz muzułmanie w Afryce;-)

>discomaniac71

Prosze kolege o doedukowanie sie zanim sie zabierzez glos. Na podlasiu jest religia prawoslawna w szkolach na rowni z katolicka, tak samo jest z krzyzami w szkolach, bez problemow zyja u nas razem zarowno (czasami sa jakies drobne zgrzyty, ale to zawsze sie zdarzy wsrod ludzi bo sa rozni, a religia jest raczej tylko narzedziem do ich wywolania a nie istota problemu) prawoslawni jak i spora mniejszosc tatarska (muzulmanie) - piekny meczet w Kruszynianach, a pani Dżenneta Bogdanowicz przyrzadza swietne tatarskie jedzenie (polecam!). O duzej siedzibie swiadkow jehowy w centrum bialegostoku nie wspomne, o kosciele zielonoswiatkowcow tez nie, jakos nikt nie maluje napisow, wybija okien - te slynne bojowki katolickie ktore widzisz wszedzie jakos sie nie aktywuja. Wiec krotko, moze na sprzecie denona i muzyce disco sie znasz, ale jak nie znasz sprawy doglebnie to sie nie wypowiadaj. Aha, na naszej telewizji lokalnej prawoslawni maja staly czas antenowy i swoj program na rowni z programami katolickimi.

jacch, 5 Kwi 2007, 12:58

No w końcu słuchasz mała prowokacja pomogła .Popatrz z boku, ile nieszcześcia po obu stronach,a my mamy wolną wolę a bedziemy sądzeni jak to wszystko się odbędzie,jak krew się poleje jak ból się spełni , czy aby tu ktoś boski nie robi tu największego grzechu, nie wtrąci się i nie pomoże nie rozdzieli.Jaka może być nagroda za te wszystkie cierpienia one się cały czas odbywają ,odczuwamy to realnie a nie jak grę w komputerze.Czy

Mój lęk jest straszny i rodzi się z tąd że tę wasza bajkę będzie można kiedyś o dupę rozbić. Każdy z nas ma coś w sobie z małego dziecka i jesteśmy spragnieni bajek ale czy to jest dalej bajka czy oszustwo, to powinno jednak opowiadajacych obchodzić.

Rafaell, 5 Kwi 2007, 13:14

>Mój lęk jest straszny i rodzi się z tąd że tę wasza bajkę będzie można kiedyś o dupę rozbić.

Specjalistą od "dupy" na forum audiostereo.pl , jest mój wspólnik, jar1.

Wszelkie pomysły racjonalizatorskie, uwagi, prośby czy też pytania techniczne proszę kierować bezpośrednio do niego.

Z poważaniem

Dyrekcja "Burdelu na forum" (wątek obok)

Gustaw, 5 Kwi 2007, 13:25

Ale że nie jesteś specjalistą od bajek to się nie wyparłeś także zostań przy bajkach a nie kłamstwach .Jaki dobry program masz z zabezpieczeniami żadnych wirusów do łba nie dopuszcza masz mój dla niego podziw. Fakt trzeba przyznać programistów od prania łba to macie świetnych ale od mojego się odczepcie jeszcze wytrzymajcie troszeczkę jak Wam się uda na 100% to państwo fundamentalistyczne ,to wtedy będę kłamał lepiej niż Wy ale nie będzie to miało nic z wolną wolą sumienia.

Rafaell, 5 Kwi 2007, 13:53

No dobrze. A teraz te wszystkie słowa napisz w poprawnej kolejności.

Buziaczki.

P.S To jak jest z tym Państwem. Raz piszesz fundamentalne (tytuł wątku) a raz fundamentalistyczne.

Pracujesz na jakieś budowie, czy jak ?

Gustaw, 5 Kwi 2007, 14:03

Co koniec pracy ? jedziesz do domu jak dojedziesz to odpisz

jacch, 5 Kwi 2007, 13:15

Co koniec pracy ? jedziesz do domu jak dojedziesz to odpisz

Snape, 5 Kwi 2007, 17:32

a nie wystarczyłoby parę zdrowasiek , abstynencja seksualna i szklanka zimnej wody zamiast ?co za niewierzący i niepraktykujący lud na tej ziemi .Czego się nie robi żeby dalej można było się pieprzyć bez gumki .Trochę więcej wierności w związkach i życia seksualnego po ślubie-podobno to propagujecie więc czego się obawiać ? i komu zakazywać przyjazdu

Rafaell

Snape, 5 Kwi 2007, 17:41

Po co ten żydowski sposób , nie lepiej od razu usunąć "ptaka" a kobiety zaszyć na amen jak to zrobił jeden z adeptów Akademi Medycznej w Krakowie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.