Skocz do zawartości
IGNORED

Philips MCD908 - hybryda dla Kowalskiego

Fr@ntz

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Hi

Dzisiaj w sklepie "nie dla idiotów" kumpel wypatrzył miokrowieżę Philips MCD908/12 - wygląda podobnie do poularnego Piano Crafta Yamahy, ale budowę ma o wiele ciekawszą. W swym mikrym ciałku kryje lampową sekcję preampa i cyfrowy stopień wyjściowy, czyli teoretycznie lepiej niż OK. Ktoś już słyszał w normalnych warumkach to cudo. Znajomy chce sobie kupić jakiś multimedialny kombajn, melomanem ani audiofilem nie jest a zależy Mu (a raczej Jego Małżowinie) na ładnym wyglądzie za ok 2kzł ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

https://www.audiostereo.pl/topic/32814-philips-mcd908-hybryda-dla-kowalskiego/

Na fotce to i kilka innych ciekawych patentów widać - choćby kopułkowo-wstęgowa kolumienka ;) Ciekaw jestem czy gra choć w połowie tak jak wygląda...

Kris

Star trekkin' across the universe; Boldly goin' forward, still can't find reverse...

Gra u mnie na sklepie juz 2 tygodnie , szkoda że nie mam teraz pianocrafta bo porównałbym je bezpośrednio

ale wydaje mi sie że piano craft gra duzo, dużo lepiej pomimo tylu ciekawych rozwiązań philipsa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.