Skocz do zawartości
IGNORED

Co wybrać - CA 640C v2 czy Xindak C-06

rollins

Rekomendowane odpowiedzi

Szybkie pytanie, dziś muszę się zdecydować na jakiś CC... Który polecacie lampy???? Wiem, że to pytanie trudne, każdy woli coś innego...ale prosze o sugestie...

A może coś innego w podobnej cenie???

Pozostała część toru to wzmacniacz lampowy TAC 34 oraz głośniki Monitor Audio B2

witam.

proponuje rozważyć Rotela RCD 02. bardzo przyzwoity odtwarzacz.

uzywane w cenie nieco ponad 1kzl, nowe ciężko już dostać, ale nie jest to niemozliwe.

pozdrawiam.

Łukasz

Jeżeli lubisz "lampowy" dźwięk to chyba polecałbym Xindaka. Co prawda osobiscie nie słuchałem żadnego z tych playerków, ale z opisów osoby której ucho znam, wynika że Xindak jest bardziej "lampowy".

Kris

Star trekkin' across the universe; Boldly goin' forward, still can't find reverse...

No i stało się...wybrałem NAD'a C542... Wczoraj po ra zpierwszy od dłuższego czasu słuchałem muzyki, nie sprzętu.. BArdzo fajny kontrolowany basik i szczegółowa ale nie jakaś ostra góra... Fajnie to gra z lampą...

Na ten moment odtwarzaczyk się jeszcze wygrzewa więc o kolejnych odczuciach napiszę później....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.