Skocz do zawartości
IGNORED

Anti IC's;IC Zelum AC kontra reszta:)

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Rozpoczynam wątek z wrażeń porównawczych moich oraz oczekuje opinii innych użytkowników.

Anti IC's są znanymi kablami sygnałowymi i uznanymi w USA oraz poza granicami stanów zdobywają coraz większe uznanie. Charakteryzują się prostą budową cepa, niezawodnością, gładkim, dynamicznym brzmieniem z bardzo naturalnie budowaną sceną dzwiękową za stosunkowo śmieszne pieniądze.

IC Zelum AC jest takiej samej gładkości z podobną sceną lecz posiada więcej "powietrza" i "oddechu". Jest przy tym bardziej analityczny a jego budowa bardziej uniwersalna zapobiegajaca przypadkowym uszkodzeniom. Niestety za wyższej jakości przekazem i cena jego jest wyższa.

Zapraszam więc do dyskusji.

https://www.audiostereo.pl/topic/32875-anti-icsic-zelum-ac-kontra-reszta/

"Ręcznie" :) rozumiem ale do tego celu sprzedają w zakładce "dla dorosłych" specjalne zabawki (chyba że nie jesteś dorosły).

A tak bez uprzedzeń- zalecam wpierw zapoznać się z którymś z IC i potem chętnie poczytam twoje opinie. Nie zauwazyłem bym do czegoś innego jak "do posłuchania" i rzeczowej wymiany zdań (nie do bzur) namawiał.

Zakladka "stereo" zostala opanowana przez akwizytora...

Zakladka "bocznica" zostala opanowana przez prowokatora...

Wole bocznice, tam jest przynajmniej smiesznie, tu niestety smutno i zenada panie, zenada...!

Who's Afraid of Music?

camle, 13 Kwi 2007, 21:55

>...a jeśli już wpominasz o "szacukunku"... przeczytaj w encyklopedii... przeczytaj w netykiecie i

>zastanów się nad sobą, marny sprzedawczyku

www.anticables.com- polecam lekturę i zapoznanie się z opiniami użytkowników.

Bardziej pouczające jak walenie / bicie.............. piany.

cample- nie polecam kupna broń Boże :)

Ale moze ktoś z kolegów pozyczy do posłuchania.

Ja swoje owszem wysyłam ale za kaucja. Jesli reflektujesz, to kontakt wyłącznie przez PW.

ABs, 13 Kwi 2007, 22:14

>Kiedys byl sierp i mlot...

>teraz jest mlot i zydelek...

:) a ja odzczuwam: Zydelek między młotem a kowadłem :)

Co bym nie napisał i tak dupa z tyłu:)

Nie należę do rozróżniających brzmienie różnych kabli sieciowych czy gniazdek w ścianie jednak przyznaję Zydelek ale do tej pory w tym wątku jesteś zadziwiająco jak na siebie spokojny i kulturalny - pochwalam :P

Obecnie zamówiłam IC będące przedmiotem wątku.

IC anty cables- określić mozna mianem dostojnego, spokojnego z rozbudowaną przestrzenią w głąb- typu VDH First. Natomiast IC Zelum posiada więcej zwiewności i otwartości. To takie wyłapane na prędko róznice pomiędzy nimi. Natomiast oba są ciekawsze od Stereovoxa HDSE, Orchida, Tara Labs i wielu innych. Ocena powyższa dotyczy pierwszych wrażeń z obcowaniem. Zawsze jednak pierwsze jest najbardziej trafne.

Życzę owocnej dyskusji.

Nie, no w koncu nie wytrzymalem...

Jestem glownie "czytaczem" forum praktycznie od jego poczatkow. Staram sie trzymac z daleka od wszelkich klotni - nie kreci mnie to.

Ale to co ostatnio sie tu dzieje to juz przegiecie!

Ile wcielen ma "wielce szanowny" Zydelek?

Zydelek - wiadomo.... ;)

Zmora - zainteresowany twierdzi ze syn...

audiofil-a(ka) - .....domyslam sie ze zona?.....

FRANK :) - hmmmm... przyjaciel zony...?

13 Kwi 2007, 21:31

>Zapraszam więc do dyskusji.

Who's Afraid of Music?

miusic ale jedziesz zydelkowi, czytam posty ,moze raz sie odezwalem do zydelka ale to co muszsze przyznac, laczac postac zydelka, inne tematy i jego ogloszenia w dziale ogloszenia..... to zydelek kochani bardzo dobrze prowadzi kampanie, tzw. na zmeczenie przeciwnika,czasami uzywana na kobitki.....;)

zydelek za to stosuje ja w praktyce, az koniec z koncem przeciwnik sprobuje i zalubuje sie :)))))

smiesznie sie to czyta, niczym jedna wielka prowokacja:))

zydelek pisz dalej fajnie sie to czyta:)

>Zydelek - wiadomo.... ;)

>

>Zmora - zainteresowany twierdzi ze syn...

>

>audiofil-a(ka) - .....domyslam sie ze zona?.....

>

>FRANK :) - hmmmm... przyjaciel zony...?

a .Walery. to co?

:) PUDŁO! :):)

ale jest wesoło :):):)

A może jednak zabiorą głos osoby, które naprawdę słuchały by nie krzywdzić wyrobu Paul'a Speltz'a???

A kto jest moją kochanką :) a mam nie tylko jedną :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.