Skocz do zawartości
IGNORED

Systemy HI-END w Polsce

głaz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Zachęcam, aby w tym miejscu stworzyć listę zestawów hi-end w naszym posiadaniu.

Można zgłosić nieskromnie własny zestaw lub wskazywać systemy znanych nam osób. Jeśli ktoś chce podać konkretne nazwy urządzeń, to tym lepiej, ale jeśli będzie tylko nick osoby takowy zestaw użytkującej, to też będzie dobrze.

Ciekaw jestem, czy w tym wątku pojawią się wpisy forumowiczów, którzy są najaktywniejsi w wątkach kablowych i pokrewnych :-)

Na początek, dla rozruszania tematu :-), zgłaszam:

1. system Zydelka. Nominację otrzymuje za przejrzystość, szybkość i tworzenie sceny. W tych kategoriach jest na pewno hi-end. Gratuluję :-)

Może będziemy numerować kolejne systemy? Ciekawe ile ich będzie?

Zapraszam do zamieszczania kolejnych nominacji. głaz

https://www.audiostereo.pl/topic/32942-systemy-hi-end-w-polsce/

Ja zglaszam system Ździcha z Mrągowa - stary ten systemik to daje w palnik - jak sie da glosniej to z czleka zostaja: kapcie i g...no.

Pozdrawiam kaszanka7

Ps. a tak na rarginesie co znaczy HI-END??

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

ci którzy chcieli pokazać swoje systemy już to zrobili pozostali raczej nie mają ochoty więc ten wątek to raczej bicie piany

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

rochu, 17 Kwi 2007, 17:42

>A możesz nam przybliżyć z czego składa się ten zestaw?

1. IC Zelum

2. IC Zelum

3. IC Zelum

4. IC Zelum

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ja zgłaszam system mojego porzedniego, arcyuperdliwego sąsiada.

W samochodzie też miał niezłe radyjko. Właściwie weźcie cały samochód, ładny czarny Passacik z alusami. Miał też plazmę i dobre KD, Onkyo zdaje się. Chętnym odsprzedam dokładny adres za 10zł wraz z terminem zagranicznego urlopu sąsiada. Szczegóły na priva.

Zapraszam

PS. Extra wątek.

głaz, 17 Kwi 2007, 17:36

>Na początek, dla rozruszania tematu :-), zgłaszam: ...........

Daj spokoj, nie wywoluj wilka z lasu, od kilku dni jest tak cicho i spokojnie na forum,

niech tak zostanie jak najdluzej!

Who's Afraid of Music?

Music - zgadzam sie w 100% - nawet chyba Vladka nie bylo kilka dni, ale dzis juz na bocznicy szaleje.

Glaz tak calkiem powaznie temat przez ciebie wywolany to temat rzeka, a pojecie Hi-End-u roznie jest rozumiane przez wiele osob.

Pozdrawiam kaszanka7

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

Proponowal bym ( troche przewrotnie ) podac sklad bardzo drogiego systemu , ktory brzmi beznadziejnie .

To przynajmniej ustrzeze niektorych przed popelnieniem bledu.

Sluchalem ( za granica ) muzyki z systemu b. bogatego jegomoscia . Jego system skladal sie z odtwarzacza

Ml.39 preampa Proceed monoblokow Bryston 700 w na kanal i glosnikow Martin Logan Prodigy,

kable Transparent ultra . Brakowalo wysokich, bas potwoprnie oderwany od reszty ( jak z innej bajki ) brak detali . Podstawki granitowe pod wszystko , Kable na podswietlanych diodami podstawkach z plexi .

Bogato ale dzwiek ---- wielka bieda .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.