Skocz do zawartości
IGNORED

sprawdzona kwatera nad morzem

pogiel

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z sierpniowym wyjazdem nad morze, podzielcie się swoimi sprawdzonymi miejscami. Jestem rozdarty pomiędzy Ustką, a okolicami Władysławowa. Zależy mi na rodzinnej kwaterze, byłoby wspaniale ze smacznym wyżywieniem (mój synek ma 4 latka). Sprzęt audio klasy hi-end nie jest wymagany :) A może ktoś z szanownych forumowiczów miałby ochotę wynająć mieszkanie na spółkę (koszt ok. 2x100,-)

https://www.audiostereo.pl/topic/32963-sprawdzona-kwatera-nad-morzem/

witam. Sam pochodzę ze Świnoujścia gdzie przeżyłem piękne 19 lat mego życia i kwatery są ale bez rewelacji raz ze standardem dwa z cenami.

W te wakacje pracowałem we Władku, Jastrzębiej Górze, Karwi itd. Mieszkalem w Strzelnie taka wioska polożona z 7 km od Władysławowa na południe. ja nic nie płaciłem bo firma o to zadbała, ale Gospodarze brali po 15-20 zł za osobę jakoś tak. Domek jednorodzinny, kuchnia do dyspozycji gości. Grille i totalny luz. Gorzej jeżeli chialo się np skoczyć na piwko do władka, bo z buta trochę głupio bylo : ( Jak jesteś chętny to mam numer do dwóch domostw tuż obok siebie.jak coś mogę Ci wyslać na PW :)

W mojej opinii lepiej wydać mniej za lokum a więcej na same wakacje.

P.S w Strzelnie jest wędzarnia ryb i codziennie po pracy zajadałem się świeżutkimi wędzonymi rybkami. (najtańsza po szprotach była makrela po 8.8 za kg :)

Jazz :-), 26 Kwi 2007, 11:47

>Bedzie nieco drozej niz w/w budzet, ale moge zasugerowac znakomity hotel Neptun w Lebie nad samym

>morzem.

A odpowiednie garaze dla astonow maja?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.