Skocz do zawartości
IGNORED

frezowanie mdf lub sklejki pod głośniki

lulu

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, ze temat był poruszany ale niestety nie było niczego konkretnego.

Pilnie poszukuje warsztatu stolarskiego w Warszawie lub okolicach który wyfrezuje otwory pod głośniki.

Może takowy znacie ?

Wiem, ze temat był poruszany ale niestety nie było niczego konkretnego.

Pilnie poszukuje warsztatu stolarskiego w Warszawie lub okolicach który wyfrezuje otwory pod głośniki.

Może takowy znacie ?

Masz priva

>sieko, 20 Kwi 2007, 09:46

>wygląda na to że wszyscy posługują się pseudonimem J23.

>ehhh.....

Trudno podawać adres człowieka na cały świat. Chcesz priva?

myślę że ten kto wykonuje dobrze swoje usługi powinien się cieszyć że się go poleca na dużych forach,

ale skoro się chce ukrywać i działać w podziemiu to niech działa.

Poproszę o Twoje imię, nazwisko, adres i telefon = na tym naszym dużym Forum. Wyjdź z podziemia.

Jeden jest bezrobotny, a drugi zawalony pracą. Jeden czeka na robotę, a drugi nie może się opędzić od zamówień.

• 5 miesięcy później...

Witam. Po skorzystaniu z funkcji „szukaj” nie znalazłem – podobnie jak autor wątku – odpowiedzi na interesujący mnie temat. Podłączę się więc do wątku, bo problem ten sam tylko inna lokalizacja. Czy może ktoś z forumowiczów zna warsztat stolarski w Białymstoku lub okolicach w którym można wyfrezować otwory pod głośniki.

Pozdrawiam

JEsteś z Warszawy i masz ściankę frontową z oznaczonymi miejscami otwórów?? Jełśi tak to napisz, mam do dyzpozycji warsztat stolarski i znam fachowca który zna się na rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.