Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Show juz blisko...

Hiena-podrobka

Rekomendowane odpowiedzi

>Papamek

Stoisko HFiM jest tam gdzie zawsze.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Tak sobie mysle Papamku, ze nie wiem czy to jest najlepsze miejsce na sotkanie pod wzgledem lokalizacji. Stoisko to jest na srodku, przed nim przejscie, a wolne miejsce tylko po prawej lub lewej stronie. Pamietam, ze duzo miejsca zawsze bylo przez tymi wielkimi galeriami, w ktorych zawsze urzedowal Audioklan.

A moze ktos jeszcze kojarzy lepsze miejsce?

w końcu jakieś konkrety, wprawdzie do Patricka trzeba zbaczać z trasy ale Kilkenny i wieczorna muzyczka przekonuje.

Pytanie - a kto bedzie w sobote od rana i gdzie, je planowałem rano być w Bristolu a na 14.00 przenieśc sie do Sobieskiego.

>Hienka

Tak, w holu koło szatni jest ciasno. Więcej przestrzeni jest tuż obok w okolicy wejścia do restauracji i sal Galeria I - III. Może tam się spotkajmy. Godzina niech zostanie 14.00.

Popieram propozycję jjp dla tych, którzy wcześniej będą w Bristolu.

Pozdrowienia

Ok - czyli wszystko ustalone , spotkanie tak jak powyzej napisal Papamek.

Godzina spotkania wieczornego moze ulec przesunieciu na wczesniej, no chyba ze wytrzymamy 10 godzin chodzenia. Tfu, raczej siedzenia.

Ale te Slimaki jako tylne to drobna przesada uwazam...:)

jozwa maryn

Będę jutro, ale nie wiem w którym hotelu, i o której godzinie.

Będzie mnie można rozpoznać po karminowej(?) kurtce, ewentualnie po granatowej - sztruksowej (pod spodem).

Będę miał płytę (analog) Ewy Demarczyk w ręce (i inne, dla Hieny-podrobki).

Muszę odnaleźć też Fadeovera (sprawa serwera Lukara).

Jak ja ich odnajdę?

Postaram się być o 14:00, w okolicy wejścia do restauracji i sal Galeria I - III, hotelu Sobieski.

Tam miało być wstępne spotkanie dzisiaj (sobita).

Może jutro też ktoś się tam zjawi.

Pozdrawiam

dzis do spotkania o 14tej doszlo a osob bylo sporo - zrobilismy kilka zdjec wiec beda dowody :) Jutro rano pojade do Bristolu ale byc moze jeszcze do Sobieskiego tez sie pofatyguje. Trzeba napisac wyraznie, ze w niedziele spotkanie w Sobieskim o 14! i kazdy kto bedzie w tym czasie moze sie pofatygowac w okolice szatni.

pozdro

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.