Skocz do zawartości
IGNORED

Prawie 1/2 Polaków premierem Kwaśniewski

pawiowy

Rekomendowane odpowiedzi

arek67, 17 Maj 2007, 17:28

>Każdy pożądny student w latach 80 do ZSYPU wciągnąć się nie dał. Chociaż wszystko było za darmo i

>do woli. Wycieczki i stypendia zagraniczne też.

no właśnie Olejniczaki, Kwaski- to młodsze pokolenie

jaki trzeba było mieć mięciuteńki kręgosłup, aby być w takich czerwonych czy tam różowych młodzieżówkach w czasach kiedy społeczeństwo żyło SOLIDARNOŚCIĄ, tym jej pierwszym porywem

arek67, 17 Maj 2007, 17:28

>Każdy pożądny student w latach 80 do ZSYPU wciągnąć się nie dał. Chociaż wszystko było za darmo i

>do woli. Wycieczki i stypendia zagraniczne też.

Obawiam się że reprezentujesz tu coś znacznie bardziej zdbrodniczego ode mnie - ja reprezentuję zaledwie oszołomstwo, ty frajerstwo!

w serwisach informacyjnych w necie, zdjęcia z ryjem Kwaśniewskiego sa powyciągane w pionie, żeby nie

było widać jaki kwadratowy jest ten ryj w rzeczywistości, zauważyliście? to jest dopiero manipulacja

o różowi zawsze są cacani:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jezeli ktos twierdzi, ze pustka nie istnieje to znam - jeden wyjatek !

A nawet nick jej posiadacza ! (zaczyna sie na - jac... a konczy, za przeproszeniem, na - ch.. !)

A nawet wiem, gdzie ja posiada ! (i czego w tym samym miejscu, w zwiazku z tym - nie posiada !)

Pawiowy jak widać w pierwszym wpisie puścił pawia. A Lancaster się nad tym skrupulatnie pochylił i powąchał :)))

Tymczasem >profesorów< systematycznie zastępują na stołkach takie rózne łyżwińskie z samojebrony - czyli ci co są prorynkowi, światli i na pewno nie kradli tak samo jak kaczki w Telegrafie - bo żadna gazeta nie odważyła się o tym napisać.

Choć widać, że kaczuszkowo-zaściankowy Rząd jest niczym pijana k**wa, która bez podparcia się o latarnię (czyli o Leppera) na własnych nogach nie ustoi.

Na razie ta bandycka organizacja PIS zajmuje się łamaniem prawa, za co przegrywa kolejne procesy przed TK i Trybunałem Europejskim - istotny powód do dumy dla narodu.

PPS. Dla dudivanopodobnych mózgów wyjaśnienie ... PIES JEBAŁ CHARKÓW. Polityki nie uprawia się na grobach - tam można najwyżej świeczkę zapalić i rosyjskim wzorem na cmentarzu wypić szklankę gorzały za pamięć zmarłego.

Oczywiście, Kubriku - politykę uprawia się we wnętrzach Kremla. Na przykład na korytarzy na którym Kwachu czeka 0.5 h na audiencję.

Efekty tejże odbijają nam się czkawką do dziś.

I sposób pojmowania "sukcesu dyplomatycznago". Jak cię ruski generał KGB poklepie po plecach mówiąc "nu ładna!" to oznacza że wywalczyłeś coś dla siebie czy nadstawiłeś nawazeloniwany odwłok (jak Kwach czy Geremek)? Dzisiaj jakis matoł tzn. ekspert stwierdził w Teleekspresie że celem dyploamcji jest łagodzenie konfliktów. Nie - celem dyplomacji jest osiąganie własnych celów. Załagodzić sytuacjęjest bardzo prosto - poddając się całkowicie woli drugiej strony.

Tak, Duduś, nawet jak nie chcesz bardzo (i o tym mówisz), to i tak dajesz się rżnąć w dupę przez UE. Taka jest bowiem zasada że w którą stronę się nie odwrócisz (na wschód czy na zachód) dupę zawsze masz z tyłu.

Qubric -Qu(ó)wnojadzie, masturbancie małoletni spadaj z tego wątku. Nie interesują mnie twoje wypowiedzi. Pisałem kiedyś nie jesteś, żadnym dyskutantem dla mnie.

LOL pawiowy puścił pawia po raz drugi. Gościu chyba ciągle nawalony chodzi, stąd ma te strzeliste wylewy umysłu.

Pawiowy, pryszczaty idioto - gdybyś nie zauważył, to ja nie dyskutuję z takimi samorodnymi debilami jak ty. Zanim coś zechcesz napisać w kolejnym wylewie swoich śmierdzących myśli, włóż łeb do muszli i spuść wodę. Spłuczesz przyczynę tych procesów gnilnych, które zastępują ci proces myślenia i oszczędzisz wszystkim widoku zawartości twojej głowy w kolejnych wpisach.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.