Skocz do zawartości
IGNORED

no i się wydało, teletubisie to geje...

Seba78

Rekomendowane odpowiedzi

muls, 29 Maj 2007, 14:43

>Przy okazji zbadano

>homoseksualistów.Zawsze odbierali w osrodku męskim.Normalna choroba spowodowana taki czy innymi

>zaburzeniami.Trzeba być natomiast heteroseksualnym idiotą z naciskiem na idiota żeby pieprzyć

>giertychowo -dudusiowe kawałki.

Ależ Giertych "pieprzy" że trzeba ich LECZYĆ!

Jest choroba (sam napisałeś!) - trzeba chorobę leczyć.

No chyba że to "normalna choroba" (w odróznieniu od nienormalnej np. zapalenia migdałków) to wtedy nie trzeba leczyć.

Tylko kto tu pieprzy?

Może NFZ?

Re: Seba78, 29 Maj 2007, 14:52

>graff, nie jestem

a ja jestem gejem, ale niestety nie jestem prawdziwym homoseksualistą, mam heteroseksualny mózg i strasznie się męczę bo nie mogę być sobą :-(

czy jest na to jakiś sposób? czy NFZ to refunduje? powinien - bądź co bądź w demokracji każdy ma prawo (człowieka) do bycia sobą!!!!

duduś a jak ci jedna ręka wyrosnie to spytaj girtycha, jaki ma na to pomysł.A jak trafisz na idiotę formatu girtych, to spytaj sie go czy ma jakiś pomysł na to zidicenie.To też swoistego rodzaju choroba.Genowa jak widać po ojcu.

dudi - musisz pisać inteligentniej i czytać ze zrozumieniem, inaczej nici z dyskusji:) no ewentualnie dowcip wyostrzyć. Nie chcę Cię dyskryminować, ale.. wiesz, brak tu płaszczyzny do porozumienia:P wierzę jednak, że możesz się postarać. Niektórzy pomimo oczywistych braków dorabiają się stopni doktorskich:) Więc chcieć to móc:)

Graaf jest zatem googlo-gayem! Moze masz coś przciw, googlofobie jeden?

Już tam mądre panie psycholog sklasyfikowały googlo-fobię! Strzeż się albo conajmniej szczerz!

Seba78, 29 Maj 2007, 15:12

>dudi - musisz pisać inteligentniej i czytać ze zrozumieniem, inaczej nici z dyskusji:)

Wsadź sobie w przewód pokarmowy swoje rady!

>Nie chcę Cię dyskryminować, ale.. wiesz, brak tu płaszczyzny do

>porozumienia:P

Bo ja, widzisz, preferuję krągłości, nie płaskości.

(nie czytałem wątku, więc nie włączam się do dyskusji, tylko dorzucam coś z boku).

Dzieki p. rzecznik praw dziecka przynajmniej świat, któremu PL normalnie raczej wisi, znów nas zauważył:

Washington Post

Poland to probe if Teletubbies are gay

Reuters

Monday, May 28, 2007; 1:20 PM

WARSAW (Reuters) - Poland's conservative government took its drive to curb what it sees as homosexual propaganda to the small screen on Monday, taking aim at Tinky Winky and the other Teletubbies.

Ewa Sowinska, government-appointed children rights watchdog, told a local magazine published on Monday she was concerned the popular BBC children's show promoted homosexuality.

She said she would ask psychologists to advise if this was the case.

In comments reminiscent of criticism by the late U.S. evangelist Jerry Falwell, she was quoted as saying: "I noticed (Tinky Winky) has a lady's purse, but I didn't realize he's a boy."

"At first I thought the purse would be a burden for this Teletubby ... Later I learned that this may have a homosexual undertone."

Poland's rightist government has upset human rights groups and drawn criticism within the European Union by apparent discrimination against homosexuals.

Polish Education Minister Roman Giertych has proposed laws sacking teachers who promote "homosexual lifestyle" and banning "homo-agitation" in schools.

But in a sign that the government wants to distance itself from Sowinska's comments, Parliamentary Speaker Ludwig Dorn said he had warned her against making public comments "that may turn her department into a laughing stock."

The 10-year-old Teletubbies, which features four rotund, brightly colored characters loved by children around the world, became a target of religious conservatives after Falwell suggested Tinky Winky could be homosexual.

I dalej:

EU cites media freedom as Poles probe Teletubbies

Reuters

Tuesday, May 29, 2007; 8:30 AM

BRUSSELS (Reuters) - The European Commission reaffirmed its attachment to media freedom on Tuesday when asked about a Polish plan to investigate the Teletubbies children's television show for allegedly promoting homosexuality.

The move by children's rights watchdog Ewa Sowinska appeared to be the latest step in the conservative Warsaw government's drive to curb what it sees as homosexual propaganda, although the pro-government parliamentary speaker warned her against turning her department into "a laughing stock."

Sowinska said in remarks published on Monday she would ask psychologists to advise whether Tinky Winky and other characters in the globally screened BBC show promoted homosexuality.

Asked what the European Union executive thought about the move, the spokesman for information society and audiovisual affairs told a regular briefing: "The Commission believes in the freedom of the media."

Poland, which joined the European Union in 2004, has drawn criticism in the EU and from human rights groups for perceived moves to discriminate against homosexuals.

Education Minister Roman Giertych has proposed laws sacking teachers who promote a "homosexual lifestyle" and banning "homo-agitation" in schools.

Re: Seba78, 29 Maj 2007, 15:26

>Wcale Cię nie ignoruję, nie lubię cię bo zamiast słuchać googlujesz:P

wyśmiewasz się, bo jestem gejem!

Hitler TEŻ TAK ROBIŁ!!!

wszyscyście hitlerowcy!!

Re: jar1, 29 Maj 2007, 16:39

>>wyśmiewasz się, bo jestem gejem!

>>

>>Hitler TEŻ TAK ROBIŁ!!!

>>

>>wszyscyście hitlerowcy!!

>

>Hitler też był gejem !

zwracam Ci uwagę Jar1, że wyśmiewasz się z gejów!

CZUJĘ SIĘ ZAGROŻONY

bo to już nie są żarty, to jest zwyczajny NAZIZM!

horście - dupo wołowa, jak ktoś napisze coś antykatolowego, to wg Ciebie od razu idzie pod łokieć z olejniczakiem?? Myslisz (o ile w ogóle) zupełnie zero-jedynkowo, czarne lub białe, w Twoim przypadku - czarne.

The odd get even.

A co, może szare takie, nijakie, rozmemłane, PEDALSKIE?

Załozę się że nie potrafisz baby w tyłek trzasnąć z całej epy, ciamajdo!

Bo to byłoby wg. ciebie takie "czarne"!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.