Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Schow 2003 - jak bylo ?

mirmur

Rekomendowane odpowiedzi

Marek

Dziekuję.

Ciekawe adresy zawsze się przydadzą.

Bambus

Też będę robił kolumny ze wspomaganiem (podobne wspomaganie, o którym piszesz, poniżej 200Hz i powyżej 15Khz).

Chcę zastosować zwrotnicę aktywną.

Pozdrawiam

Czyli podobnie jak zdaje się w Trianglach - tam rownież środek przetwarzał głośnik szerokopasmowy.

A jeśli brzmienie jest dobre, choć nie "ekstremalne", to domyślam się, że rozciągnięcie pasma będzie wystarczające dla miłośników podstawkowych monitorów...

A ja mam ok. 100 fotek, ale nie umiem tego pokazać. Nie wiem jak się je udostępnia na raz. Mam j w osobnym pliku. Jeśli się jakoś da, to mógłbym komuś je przesłać, niech zamieści, gdzio echce, nawet jak część wytnie.

A poza tym robimy w ten sposób konkurencję relacji z wystawy kolorowym pisemkom.

Na razie 1. fotka, którą wybrałem ; )

A ja mam ok. 100 fotek, ale nie umiem tego pokazać. Nie wiem jak się je udostępnia na raz. Mam j w osobnym pliku. Jeśli się jakoś da, to mógłbym komuś je przesłać, niech zamieści, gdzio echce, nawet jak część wytnie.

A poza tym robimy w ten sposób konkurencję relacji z wystawy kolorowym pisemkom.

Na razie 1. fotka, którą wybrałem ; )

Nie umiem wysłać. Poproszę jakiegoś oblatańca, by pokazał mi jak się to robi. Pewnie trzeba to spakować i ciekawe czy można wysłać z poziomu Windows'a Commander'a.

Zatem trochę to potrwa : ((

Czemu nie mogłem dodać 1. fotki - nie mam pojęcia, bo już na tym forum to robiłem.

Pozdr.

Andrea

Wyslij normalnie tak jak do kazdego mailami do CASKP, masz 64mb zdjec, wiec pare maili z tego bedzie:)

CASKP - czemu nie byles o 14 na dole na naszym spotkaniu?:( Milo by bylo Cie poznac. No coz, ale zawsze widzialem samochod obok na parkingu w sobote rano:)

Wiesz co, hiena, zabiłeś mnie tym pomysłem. Myślałem, że można/trzeba jakoś tak wszystko na raz.

Czeka mnie ze 100 kliknięć, ale co to za metoda. Każdy informatyk pewnie mnie wyśmieje ; ))

Na wszelki wypadek zacznę rozglądać się za nową myszą ; ))

Pozdr.

=> andrea

Wyślij parę maili z powiedzmy 5-8 zdjęciami na mój adres.

Fakt autko stało na parkingu. Nie mogłem być niestety na spotkaniu - żałuję. Miałem pilne spotkanie w sprawach firmowych. Następnym razem na pewno się spotkamy. Obiecuję.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wejdz na ten adres....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przeglądnąłęm Wasze fotki i jestem zawiedziony brakiem HARBETHÓW z AudioSystemu-które na mnie zrobiły największe wrażenie (przynajmniej brzmieniowo...). Jeśli ktoś posiada to prosze na adres: [email protected] Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.