Skocz do zawartości
IGNORED

kościół

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

"kim Ty jesteś żeby oceniać klasykę religioznawstwa?

nie wierzę, żeby 35-latek miał takie podejście"

O w morde !

A Jezus to podobno miał max 33 :)

JESTEM GRAAFIE SYNEM BOZYM, a co u Ciebie ?:)

Pozdrawiam

>piszę adres do wysyłki na priva

ja mam już Twój adres - os.Piastowskie tak?

ja wiem jak Ty się nazywasz, Ty wiesz jak ja - pełna przejrzystość

nawet możesz sobie mnie wrzucić w googla :-)

Vlad, mówilem Ci. jacch nie jest zły - bedą z niego ludzie. Traktuj go troche mniej rasistowski i bedzie wspaniałym uczestnikiem naszego kościoła.

Po prostu nie dajesz mu szansy na wykazanie sie.

Ale graaf to ho, ho :)

Pozdrawiam

>lancaster

Oczywiscie, ze bedzie !

Co niby lepszego ma do roboty !

Ale moze skoncza sie wreszcie, te kilometrowe gaworzenia umyslowego 10-cio latka !

Jak przemysli, skonczy z tym pustoslowiem i zacznie pisac konkretnie - moze wracac !

Pozdrawiam

Vlad, obawiam sie, ze gdyby miał zaczac pisać konkretnie to juz dawno by to zrobił.

Ciekawe czy tą książkę podeśle...

Może nawet są tam fajne rzeczy tyle,

ze patrząc na wpisy graafa w tym wątku ostatnio sie do nich nie stosuje :)

Pozdrawiam

A wiecie co ? Ta nauka którą proponuje graaf to nawet może całkiem do rzeczy. Oczywiście od jego wysokosci graafa niczego sie nie dowiemy, bo "nauka kosztuje", "nie ma nic za darmo" i inne takie frazesy ludzi, którzy korzystaja z cudzej a nie własnej wiedzy, czy spostrzeżen...ale:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

" Przyczyną postępków ludzkich jest chęć otrzymywania przez człowieka różnego rodzaju przyjemności, w celu osiągnięcia których gotów jest on ponosić niemały wysiłek. Całe pytanie polega na tym, w jaki sposób osiągnąć możliwie największe przyjemności z najmniejszymi wydatkami. Każdy stara się odpowiedzieć na to pytanie na swój sposób."

I tu juz wiemy, ze należy kupić Shure E2C;)

" Chęć człowieka do otrzymywania rozwija się i wzrasta: nieduża chęć rozkoszowania się, rodzi w człowieku chęć przyjemności zwierzęcych. Jeżeli chęć rozkoszowania się wzrasta, to człowiek zaczyna pragnąć jeszcze dodatkowo pieniądze i poważanie.

Dalszy wzrost chęci rozkoszowania się, rodzi w człowieku chęć rozkoszowania się władzą. Jeszcze większa chęć rozkoszowania się, powoduje dążenie do wiedzy, a największa chęć rozkoszowania się, przejawia się w dążeniu do duchowego rozwoju."

A na szczycie duchowego rozwoju zapewne zapytany odpowiada "wiedza kosztuje" :)))

Jak Jezus, albo Budda - w ten sposób dorobili się niemałych fortun o ktorych rzecz jasna nie mówi sie glośno !:)

" Nauka Kabały jest dawną, sprawdzoną metodyką przy pomocy której człowiek może uzyskać wyższe uświadomienie i duchowe pojęcie celu wszechświata, jego sensu, sensu swego życia prywatnego i jego urodzenia."

Chyba nie bedziemy drugi raz robic tego samego fakultetu ?:)

...ale sam widzisz Vlad, ze można sobie poczytać jak to widzą Żydzi ?

Tylko czy graaf - ten sęp(:)) podeśle książkę ?:)

" Jeżeli w człowieku powstaje chęć duchowego rozwoju i jeśli chęć ta nie daje mu już spokoju, to wykorzystując metodykę kabalistyczną może on ją w sobie na tyle rozwinąć, aby zacząć odczuwać światy duchowe."

graafie, nie dąsaj sie już. Płacę za ksero

Przepraszam za ton dyskusji, nie jest dla mnie zadnym wytlumaczeniem jej przebieg.

Prosze o info.

Jeszcze na PW napiszę.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

>Przyłączenie nastepuje automatycznie,

>na skutek duchowo-umysłowego rezonansu !

>przestań się masturbować

>wydoroślij wreszcie

>a ja myślałem, że sprawię Vladowi przyjemność taką szorstką pieszczotą!

>a może jesteście jednak koza von nogay ?:)

>A ja się zapytuję po raz kolejny o Kapłanki-Służebniczki!

>JESTEM GRAAFIE SYNEM BOZYM, a co u Ciebie ?:)

>I tu juz wiemy, ze należy kupić Shure E2C;)

Wow! Panowie, ale ja tylko żartowałem z tym kościołem, naprawdę...

Zbigu, chodzi Tobie o ten żart ? :

"No to jak już macie wiarę to załóżcie kościół i spierdalajcie ;-)"

W bardzo dobrym guście ;-)

Pewnie teraz już tak dokladnie nie bierzesz pod lupę wszystkich podejrzanych wpisów - mogło Ci umknąć, że to pomysł sprzed kilku miesiecy ;-)

Pozdrawiam

Gość

(Konto usunięte)

lancaster

Mamy wyzwanie dla otwartości waszego umysłu i tolerancjii waszego kościoła , przygotuj sie na wielkie otw...w zasadzie rozdarcie .

http://www.audiostereo.pl/Pederastia_Pedofilia_Zoofilia_Nekro_33838.html#bottom

Zapraszamy do kosciółka pod wezwaniem _jeszcze ciepłego trupka_

Gwarantujemy atrakcje nie z tej ziemi !!!

Bara-bara ze zwierzątkami świezo wykopanymi i żywymi !!!

Zapraszamy całe rodziny!

GRATULUJE __GÓWNEGO__ KAPŁANA vlada.

z tego co czytam to chyba założyciele i członkowie kościoła muszą się żywić PRANĄ, bo nie widzę innej możliwości wygłaszania tak oświeconych słów dla zwykłego śmiertelnika.

• 2 tygodnie później...

to co z tym kościołem chłopaki?

nie śpijcie bo konkurencja ostro ;-) pracuje:

Ukryta Zawartość

>>Erotyczna msza

Pięciodniowy zjazd niemieckich ewangelików w Kolonii wywołał oburzenie.

Przewodniczący obradom Reinhard Höppner nawoływał do dialogu z terrorystami i z talibami. Zjazd uświetniła "msza erotyczna" z występami roznegliżowanych tancerek.

-Witamy w winnicy miłości - tak pastor Armin Beuscher witał wiernych, którzy przybyli do świątyni zakonu kartuzów. W malutkim kościele zebrało się ponad 400 osób.

Beuscher nakłaniał wiernych do spełniania swoich seksualnych pragnień. - Erotyzm nie jest oddzielony od Boga. Trzeba dać upust swej żądzy - twierdził. Jego zdaniem więcej seksu przydałoby się też pastorom. - Może wtedy nasze kazania byłyby ciekawsze? - zastanawiał się duchowny. Potemuczestnicy mszy masowali się wzajemnie, a w rytm muzyki tańczyły skąpo ubrane tancerki.

Szeroko komentowany jest także występ przewodniczącego zjazdu. Reinhard Höppner na zakończenie spotkania zażądał od polityków, by prowadzili dialog z terrorystami i talibami.

- Oni też powinni zasiąść do negocjacji - mówił. Jego zdaniem to droga prowadząca do pokoju. Został za to ostro skrytykowany przez polityków CDU. - On zupełnie nie zna sytuacji w Afganistanie - powiedział poseł CDU Eckart von Kläden.

Niemieckie media podkreślają, że "msza erotyczna" zaszkodzi dialogowi ewangelików z Kościołem katolickim. Następny zjazd odbędzie się w 2009 roku w Bremie.

Ukryta Zawartość

Moi drodzy:)

Troche czasu zabrało nam uporanie sie z pedofilską afera w łonie(kwestie estetyki zostawmy na boku !) naszego koscioła. Temat nieco zaniedbałem, za co przepraszam... :)

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.