Skocz do zawartości
IGNORED

Tarcza antyrakietowa, za i przeciw

chris77

Rekomendowane odpowiedzi

Ale jak Ci zależy, to zrób wywiad na targowiskach w małych miasteczkach. Różnica między krowim pasteryzowanym a niepasteryzowanym jest jeszcze umiarkowana. Za to kozie niepasteryzowane od pasteryzowanego dzieli - mówiąc po audiofilsku - przepaść.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Oczywiście musisz sobie przypomnieć klimat i zachowania z dawnych lat - na niektórych targowiskach straż miejska wlepia mandaty za sprzedaż takiego mleka.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Jutro przyjeżdża nasz największy przyjaciel i będzie nas nakłaniał do budowy tarczy:) ciekawe jak mu pójdzie z naszym wspaniałym prezydentem, jak mu tam... jarek albo lech... nieważne, zobaczymy;)

Putin popiera tarczę - ale w Azerbejdżanie

"Rosyjski prezydent podkreślił, że taki system chroniłby całą Europę, a nie tylko jej część. W dodatku, wykluczałby on możliwość upadku części zestrzelonych rakiet na terytorium krajów europejskich, gdyż szczątki pocisków spadałyby do morza. Bush uznał ofertę za "interesującą sugestię". Zauważył też, że obaj przywódcy będą rozpatrywać tę kwestię podczas spotkania 1 lipca na ranczu rodziców amerykańskiego prezydenta w Kennebunkport, w stanie Maine, nad Atlantykiem."

i dobrze też jestem za

pozdrawiam F.

Bez czytania wcześniejszych wpisów.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tak poza tym to co w tym txt jest głupiego???? Słucham!!!

Takie głupie żarciki o tym, że można wpłacać kasę to chyba z braku innych argumentów i jednoczesnej chęci przyłożenia czy mi czy autorowi txt. Ale to teraz takie modne, widać to w promującej modę telewizji tvn. nie ważne co robią i mówią, tylko aby przyjebać.

ależ skąd -nawet 5 zł moge dać.Przecież musi mieć za coś popieprzyc trochę.Pieprzenie musi kosztować.A najwiecej kosztuje zdrowie.Zeby takie kawałki pisać ,to trzeba mieć konskie zdowie.I mieć pozytywne myslenie.A żeby mieć pozytywne myslenie, trzeba wierzyć że zapłacą. Pan michalkieicz zaokrąglił się -to chyba placą. Ale jak tu nie płacic takiemu geniuszowi.A czy pan benderek też takie coś ma gdzie mozna co ik zapłacić .Jakieś 5 zł moge dać.Bardzo lubie pieprzenie benderka .Ten to ma pieprzenie.Rozumiem że to musi kosztować.

kochanie ja mogę dać 5 zł na michalkiewicza czy benderka,a nawet na girtyszka.Ale komentować ich nie bedę .Mam swój honor- kochanie.Ale 5 zł nawet na kochanego najcudowniejszego naszego ojczulka- też dam .Bo wiem że to lubi.

i argumentów nie bedzie.Towarzystwo jaruzelsko-benderowskio-giertychowskie nie podlega procesom dyskusji.Można conajwyżęj rzucić im 5 zł ,żeby mieć jeszcze chwile rozbawienia.No chyba że jednak wezmą te pieniadze z unii a wtedy z 5 zł nici.

Tak tylko dodam dla jasności, że Michalkiewicz pisze też np. do Najwyższego Czasu, i np jakby tam się ten txt ukazał to ciekawe, czy też byś tak mówił, a jak nie to jak.

Jak tak mówisz to niechybnie kojarzysz mi się z Adamem Michnikiem, drogim Bronisławem i spółką.

Chwila moment, a może ty platformers jesteś, tj wykształciuch co jak się coś nie po waszej myśli to od idiotów, zacofańców, zaściankowców itp.

Zresztą jedna banda.

Ten kraj jest sprzedany, ja mam taką teorie że w naszym rządzie są agenci amerykańscy, jestem o tym przekonany na 100%, już nie jestesmy niepodległym państwem, tylko idioci mogą zgodzić sie na tarcze a tym samym zakłócenie delikatnej równowagi militarnej na świecie

pozdrawiam

Ja mam jakies przeczucie ze coraz blizej do jakiegos konfliktu militarnego na duzą skalą.Podobnie jak prawie 100 lat temu.

Tworza sie dziwne sojusze i wszystko coraz dziwniej wyglada.Ogromne pieniadze i zyski juz czekaja.Zawsze jest tak ze nikt nie wierzy....No i doszło do tego ze głupie gnoje i rambo z WP pojechały do Afganistanu postrzelac sobie jakby to była gra komputerowa.Dla mnie sa jak Ukraincy podczas Powstania Warszawskiego.Tylko debil bez sumienia pojedzie na taka akcje lub socjopata.Prawda jest taka ze jada zwalczac miejscowa partyzantke jak SS i NKWD.Przeciez tam bieda az piszczy....A oni beda sobie za***rdalac w tych goglach narciarskich jak jacys rambo.Gnojki...

Grundig High Fidelity

Mzawek co Ty, wojna to TAM nie TU, wojna jest jak diZonaury, byly juz i uone poszli se.

Jak chce podchwycic temat to czesto widze jakies zupelne niezrozumienie, temat ustepuje problemom naprawde waznym i trudnym heh. Nie twierdze ze nalezy ciagle o tym mowic, nie da sie tak normalnie zyc, ale jak slysze w odpowiedzi "eee tam, coo tyyy" to ma sie wrazenie rozmowcy polmozga... nie, przepraszam, optymisty? ;-)

Ha ha! Ubaw po pachy normalnie. Wizje zagłady i to całe pieprzenie o kant dupy można potłuc. Będzie czy nie będzie to jest akurat mało wazne. Najwazniejsze to gadać, gadać i gadać. A Putin zrobił psikusa i wszystkich wydymał. Teraz nagle sie okazało, że być może już niedługo nie będzie o czym gadać i to dopiero zmartwienie będzie ha ha!

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

AmAdeuz, 8 Cze 2007, 23:16

Jaka kolej rzeczy? Afganistan to jedno z ostatnich miejsc na ziemi, gdzie mozna sobie radosnie pochasac i wypróbowac najnowsze zdobycze techniki albo wykorzystać te, które już się rozsypują ze starości, żeby był pretekst do zakupów nowych zabawek. Poza tym z tego co wiem to Afganistan nie należy do NATO ani nie jest członkiem Unii Europejskiej czy jakiekolwiek liczącej sie organizacji międzynarodowej, więc nikogo przesadnie nie zajmuje co tez tam sie dzieje. A "pogadać" juz niedługo może nie byc o czym, bo jak Czechy będą dalej fikać, a Polska marudzić, to ta cała tarcza sobie stanie gdziekolwiek indziej, gdzie nikt nie będzie robił zbędnych ceregieli i wtedy wszystkim opadną szczęki, że jak to tak, juz nie ma o czym dyskutowac i przeciw czemu protestować? Tak po prostu? Tak po prostu. Jest potrzebna czy nie jest, to sprawa zupełnie drugorzędna, bo chyba nikt rozsądny nawet nie zakłada, że cokolwiek może nam z jej powodu grozić, także z nią czy bez niej, jesteśmy równie atrakcyjnym celem i łatwym kąskiem, gdyby komukolwiek przyszła ochota do napadania na ten zapyziały ciemnogród. Za to obecność tego czegoś na naszym terytorium może tylko przynieść nam wymierne korzyści. Nie jakies tam mrzonki o ruchu bezwizowym czy innych bzdurach, ale każdy amerykański żołnierz na terytorium Polski to zostawione w naszym kraju ileś tam prawdziwych dolarów, iles tam dodatkowych miejsc pracy, ileś tam wybudowanych dróg, ileś tam nowych technologii, iles tam różnych innych rzeczy, które pojadą gdzie indziej i tyle ugramy na biciu piany w sprawach, o których nie mamy zielonego pojęcia, poza domysłami i spekulacjami od tych prawdopodobnych do tych wyssanych z palca.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

I rano włączyć, żeby sobie powspominać Bitwę pod Grunwaldem i przepowiednie Nostradamusa, tylko że dzisiaj pojedynczy okręt podwodny z dowolnego punktu na kuli ziemskiej w ciągu kilku minut jest w stanie zamienić całą Rosję w dymiącą dziurę w ziemi, więc argumenty w dzisiejszych czasach są nieco innego kalibru niż sto czy pięćdziesiąt lat temu. Putin nie sprawia wrażenia idioty, a juz na pewno nie nawiedzonego samobójcy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.