Skocz do zawartości
IGNORED

POZIOM MERYTORYCZNY FORUM - ANKIETA

aaalfred

Rekomendowane odpowiedzi

do panteonu slawy dolaczam jeszcze niejakiego mcgyvera, co to niby sie zna, na kawe zaprasza i i handlek na naiwnych robi w kazdym watku, fuj! Projektuje zestawy glosnikowe na sluch, bo pomiary klamia. wszystko co na swiecie gra to slyszal i moze poprawic. bo na przyklad taki ken ishiwata z marantza to lamer w porownaniu do macgyvera. tyler z proaca to chyba tez niedouczyny.

aaalfred>>>>>przypminasz troche desperata rzucającego sie własnie z wieży eifla ,a do tego chyba troche zrównoważonego inaczej -ale to już twoje zmartwienie.ALe zdrugiej strony a nawet z trzeciej, troche cie rozumiem.I piszę to nie do ciebie, ale do forum jakby w twoim imieniu.W historii mojego żałosnego pisarstwa interesowały mnie szczególne przypadki różnych "cudactw" czytanych na tym forum , z tym że cudactwa proszę rozumieć w sensie pozytywnym.W przypadkach szczególnych głoszonych teorii, opinii i przekonań starałem sie je zmaterializować poprzez naoczne ,nauszne, konfrontacje na miejscu pomysłodawcy poszczególnych opinii.Deklarowałem, że dojadę wszędzie ,dopasuję się -żeby tylko efekty zobaczyć na miejscu.Było takich przypadków ok sześciu, siedmiu.Po okresie wstępnych ustaleń ZADEN eksperyment nie doszedł do skutku.Powodów zasadniczych nie było.Nie doszedł i już ,gdyż wyszło to albo tamto.W jednym przypadku zrezygnowałem ,bo było bardzo daleko ,ale telefon nadal mam. Nie wyciągam jeszcze zupełnie pochopnych wniosków, choć nasuwają sie same- ale rozumiem że ZARYCZAŁEŚ.

Zalozyciela watku powinno sie "lac po ryju" (jest do tego przywykly, wnioskujac z poziomu wypowiedzi), a nie probowac na sile "ukulturalniac"... Dziwie sie, ze zawracacie sobie glowe tym idiotycznym postem...

Proponuje, aby od tej chwili jedynym wypowiadajacym sie byl ten pieniaczek, a zobaczycie ze za pare dni mu sie znudzi i skutecznie sie go pozbedziemy, z pozytkiem dla forum...

Pozdrawiam,

Lete

Użytkownik aaalfred - po poziomie wypowiedzi i znajomości tego forum wszystko wskazuje że to klon jakiegoś innego użytkownika który pod własnym nickiem nie chce pluć jadem i dawać upustu frustracji - może i częściowo słusznej? Pewnie niejeden z forumowiczów czasem miałby na to ochotę...

Myślę że Lukar mógłby stwierdzić kto się za tym kryje, tylko pytanie czy warto. Niech gość się wyładuje, powróci do stanu równowagi i pisze rozsądne rzeczy pod własnym nickiem. A jak za bardzo się rozpędzi - dać mu ignora albo bana. No chyba jego poprzedni nick już jest zbanowany...

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

swoją drogą wrzucam ten wątek do ignorowanch... fajna funkcja.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• 2 tygodnie później...
  • Redaktorzy

Pewnie klon. "Thornton" też - popatrzcie, co ma w "o mnie".

Mnie natomiast interesuje co innego: jakie są pozostałe pytania/opcje tej ankiety, bo na razie oddano nam do dyspozycji tylko jedno. Ja na przykład uważam, że poziom merytoryczny forum obniżył się w stosunku do okresu, który pamiętam, ale nie tak drastycznie, jak proponuje założyciel wątku. Więc?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.