Skocz do zawartości
IGNORED

Giertych - promotorem homoseksualizmu.

noster

Rekomendowane odpowiedzi

Za sprawą narodowo-socjalistycznej koalicji PIS-LPR-Samoobrona a zwłaszcza za sprawą Giertycha i jego Ligi Wszechpolskiej nie ma dnia żeby nie pojawił się w mediach news z wątkiem homoseksualnym. Teraz już nie ma ucznia który by z tematem homoseksualizmu nie był oswojony. Młodzieży szkolnej temat homoseksualizmu dzięki Giertychowi przestał byc dziwny i obcy. Homoseksualizm został "oswojony". Geje cieszą się z jeszcze jednej sprawy - dzięki wyrostkom wszechpolskim geje mogą skarżyc się w Europie że w Polsce sa dyskryminowani. Europa więc dzięki Giertychowi spieszy z pomocą żeby uczynic zadosc roszczeniom srodowisk gejowskich by wyeliminowac rzekomą homofobię w naszym kraju. Zastanawiam się wiec, czy Giertych i jego chłoptysie wszechpolskie nie są podstawieni przez środowiska gejowskie żeby taką własnie robotę odwaliły. Teza to śmiała, ale trudno odmówic logiki takiemu rozumowaniu...

https://www.audiostereo.pl/topic/33975-giertych-promotorem-homoseksualizmu/

No niestety zostali pobici własną bronią - taki miecz obosieczny - ścina siedem głów za jednym razem łącznie z głową siepacza. Musi być australijski widać, zakrzywiony jak bumerang, że wraca i w łeb wali.

Największą szkodę wyrządza brudząca ręce żydorcza szmata Michnixa; w każdym dodatku DF co tydzień zamieszcza artykuł "na temat", nieraz jest więcej w wydaniu ogólnopolskim. Skandal, jakby to był temat do dyskusji, to jest dopiero nachalność. Telewizja też robi swoje. Można się pożygać.

Jak nie czerwone, to różowe atakuje. Jeden ch.... znaczy. Sponsorowani odmieńcy przez lewicę i brukselkę nich się nie cieszą - jeszcze się zrobi z nimi porządek a promocję ukróci by nie infekowali nieletnich.

Obecna narodowo-socjalistyczna koalicja ośmiesza i karykaturę robi z pięknych wartości prawicowych i patriotycznych. Wmówiono ludziom że PIS-LPR-Samoobrona to prawica, podczas gdy to nacjonalistyczna bezideowa lewica. Swoisty żart historii który im prędzej się skończy tym lepiej dla nas wszystkich.

Molibden, moi juz dosc delecy przodkowie mieli żydowskie pochodzenie. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ze niemal 100proc. pewne że i ty masz krew żydowską. Jestem z tego dumny. Jeżeli ty nie, to mi żal ludzi którzy gardzą sobą.

noster, 5 Cze 2007, 15:55

>Zastanawiam się wiec, czy Giertych i jego chłoptysie wszechpolskie nie są podstawieni przez

>środowiska gejowskie żeby taką własnie robotę odwaliły. Teza to śmiała, ale trudno odmówic logiki

>takiemu rozumowaniu...

Tak, a Kaczorki to komuchy, nie zaprzeczysz.

Kaczyńscy to socjalisci? - to przeciez oczywiste!

Zresztą spójrzmy na biografie czystych jak łza członków Samoobrony, których PIS uwiarygodnił zawarciem tej żenującej koalicji. Przeciez tam to 80proc. to dawni działacze PZPR...

Uparcie będę powatarzał - czekam aż w Polsce władzę przejmie wreszcie prawica. Dosc rządów narodowych socjalistów i komuchów!!!

A ja nie jestem dumny bo to nic niezwykłego i ważnego, chociaż nikomu nie zabraniam. Także nikomu w geny nie zaglądam bo nie jestem antropologiem i żadne takie domieszki u siebie i u innych mnie nie z żadnych powodów interesują. Nie muszę się nad tym zastanawiać bo to nieistotne. Pisałem o Michniku jako o "żydokomunie" i jego wywrotowej gaztece propagującej systematycznie określoną ideologię a nie jakimś tam dalekim przodku bo i tak pochodzimy od małpy :D. To jest lewacki syjonista. A o Żydach obywatelach Izraela i normalnych osobach o takim pochodzeniu nic nie pisałem i do nich nic nie mam, niezależnie jakie mają nazwisko. Więc trzymajmy się tematu.

następny przykład supermarketingu,

"księża wobec bezpieki" x.Isakiewicza-Zaleskiego,

znam blondynkę która nie czytała w życiu nic innego niż harlequiny,

ale w/w książkę kupiła bo zobaczyła ją przechodząć obok księgarni.

oczywiście, że jej nie czyta, książka sobie leży na półce.

uważam, że dwa powyższe przykłady to modelowe wersje dla studentów marketingu,

dla mnie osobiście to cuda.

podobnie było swego czasu z MS Windows95 (w USA), system kupowali ludzie którzy nawet nie mieli komputera i nie planowali go kupić

stada bydląd, mówiąc krótko.

• Redaktorzy

To ogólna prawidłowość. Mało inteligentna reklama lub antyreklama przeradza się w swoje przeciwieństwo. Propagandę trzeba umieć robić i namaszczenie patriotyzmem nie zawsze wystarczy. To tak, jak przy okazji tej awantury o zmianę konstytucji w kwestii aborcji - politycy LPR najwidoczniej uważali, że wartością samą w sobie jest dokonanie próby (o której było od początku wiadomo, że będzie nieudana). Uważają to za dawanie świadectwa w sensie biblijnym. Natomiast zupełnie nie biorą pod uwagę w tej niby-religijnej kalkulacji, że CEL ich działania na tym ucierpiał (jakim jest całkowity zakaz aborcji). Jeśli to był prawdziwy cel, oczywiście.

ale tłumaczenie tego głupotą to usprawiedliwianie ich, a na to nie zasługują,

jak się patrzy na tzw. prawicę albo to co się lansuje jako prawicę to widać , że efekt tego to ośmieszenie pewnych idei i wartości.

bo tak naprawdę kogo i do czego może przekonać Giertych?

• Redaktorzy

X. Rydzyka, żeby go znowu poparł. A co do usprawiedliwienia - ja nie usprawiedliwiam, ja wyjaśniam. Sam jestem zaciętym prawicowcem, popieram interwencję w Iraku, tarczę antyrakietową, wolny rynek i rządy prawa, i to co robi pod szyldem prawicy nasza nacjonal-bolszewia wydaje mi się szczególnie żenującą podróbką. Im pogromy urzędzać po wsiach ukraińskich w XIX wieku, a nie na salony się pchać.

• Redaktorzy

Nie chce mi się dyskutować tego szczegółowo. Owszem, obecna sytuacja spowodowała, że zmieniłem zdanie, natomiast początkowo interwencję popierałem jak najbardziej. Co zresztą nie miało na nią większego wpływu, jak sądzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.