Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny Paradigm Monitor 11v.5

nadzorca2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

Co sądzicie o tych kolumnach. Ja wczoraj słuchałem ich w jednym z salonów w Łodzi. Do porównania miałem Dali Helicon 800, jakieś Audio Academy w nazwie miały III. Proszę o podzielenie się wiadomościami na w/w kanadyjskie kolumny.

nadzorca2

https://www.audiostereo.pl/topic/34270-kolumny-paradigm-monitor-11v5/

>> nadzorca2,

nie bardzo rozumiem, skoro ich słuchałeś i porównywałeś z innymi kolumnami więc czemu pytasz innych o opinie ? :)

najważniejsze że Tobie sie podobały/nie podobały... także najpierw może sam opiszesz wrażenia :P

Widzę, że nie rozumiesz tematu i patrzysz na skróty. Moje odczucia są subiektywne i mogą się znacznie różnić od wrażeń słuchowych innych ludzi, dlatego chciałem przeczytać opinię osób mających większe doświadczenie z tymi kolumnami. W ten tylko sposób można wyrobić sobie w miarę obiektywne spojrzenie na wyrób.

Jeżeli podchodziliby wszyscy na forum do wszystkich dyskusji jak Ty, to niepotrzebne by było forum dyskusyjne.

Wreszcie na koniec, jeżeli tak Ciebie zirytowało moje pytanie, to po co zabierasz głos.

nadzorca2

Witam i dziękuję za informację o tej dyskusji. Znalazłem te informacje, które mnie interesowały.

Cieszę się, że przynajmniej Ty traktujesz forum normalnie.

Pozdrawiam i kończę temat.

nadzorca2

nadzorca2, 20 Cze 2007, 22:38

> W ten tylko sposób można wyrobić sobie w miarę obiektywne spojrzenie na wyrób.

Podziel się swoją subiektywną opinią. Będzie dobry początek do tworzenia opinii obiektywnej. :)

Powtórze za kolegami ;Podziel się swoją subiektywną opinią. Będzie dobry początek do tworzenia opinii obiektywnej. :) Tym bardziej że o tym głosniku nikt na forum nie opowiadał.

nadzorca2, 20 Cze 2007, 22:38

>Widzę, że nie rozumiesz tematu i patrzysz na skróty. Moje odczucia są subiektywne i mogą się

>znacznie różnić od wrażeń słuchowych innych ludzi, dlatego chciałem przeczytać opinię osób mających

>większe doświadczenie z tymi kolumnami. W ten tylko sposób można wyrobić sobie w miarę obiektywne

>spojrzenie na wyrób.

>Jeżeli podchodziliby wszyscy na forum do wszystkich dyskusji jak Ty, to niepotrzebne by było forum

>dyskusyjne.

>Wreszcie na koniec, jeżeli tak Ciebie zirytowało moje pytanie, to po co zabierasz głos.

>nadzorca2

za to bardzo potrzebne jest forum na którym wypowiadałyby się tylko takie osoby jak Ty !!!

przyszedł, zapytał, podziękował i tyle....jeszcze oburzony, że delikatnie zwróciłem uwagę abyś podzielił się przy okazji również swoimi wrażeniami/spostrzeżeniami....

także wybacz ale Twój temat jest zupełnie bezwartościowy bo pomocny jedynie dla Ciebie samego, mimo że słuchałeś danego sprzętu nie napisałeś nawet jednego słowa na jego temat, nic co może byłyby pomocne dla innych zainteresowanych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.