Skocz do zawartości
IGNORED

Drogi internauto Miroalien

Jędruś

Rekomendowane odpowiedzi

Piszę tu na forum, ponieważ domyślam się, że nie tylko ja dostałem Twoją wiadomość o sprzedaży kolumn i zależy mi nad tym, by takie zachowanie dać pod dyskusję.

Muszę Cię jednak zasmucić - ponieważ pierwszy raz miałem z Tobą kontakt, nie rozmawiałem nigdy z Tobą, nie znam Cię - nie życzę sobie więcej tego typu nachalnych ogłoszeń z Twojej strony.

Wrzucanie komu popadnie na priv. ogłoszenia ze sprzedażą swoich kolumn jest zachowaniem delikatnie mówiąc mało chwalebnym. Jestem na tym forum jakiś czas i pierwszy raz mi się zdarzyła taka forma...antyreklamy.

Otóż informuję Cię, jeśli jesteś tak zdesperowany sprzedażą swych kolumn - ze swojej strony dołożę wszelkich starań, by nikt z moich znajomych ich od Ciebie nie kupił.

Jeśli nie zrozumiałeś mojej reakcji - wyobraź sobie teraz, że każdy, kto ma konto na tym forum, mając coś na sprzedaż, wysyłałby wszystkim na priv wiadomość z ofertą.

https://www.audiostereo.pl/topic/34534-drogi-internauto-miroalien/

Mnie też ogłoszenie nie ominęło. Nic sie nie stało, ale ja na prawde mam dosć poczty (w tej tylko chwili ok 300 postów na ktore nie odpowiedzialem - jak mnie informuje licznik:))

A staram się odpowiadać !:)

Poza tym szukam kolumn(jak i systemu), które grają z petardą na średnicy:), a te(elektrostaty?) akurat mają pewnie inne zalety(mniej istotne dla mnie).

Mam nadzieje,z e wrzucanie takch ogłoszeń na PW nie stanie sie jakąś nowa świecką tradycją ?

Życze udanej sprzedaży, ale będzie swietnie jak sie koledzy od takich akcji powstrzymają.

hehe na fotce z aukcji widzialem obok jakieś szerokopasmówki ?:)))

Pozdrawiam

Wolę to, niż jeszcze bardziej nachalną kryptoreklamę

stale obecną na forum i uprawianą przez kilku kolegów.

Nazwisk chyba nie muszę podawać.

W tytułowym przypadku przynajmniej wszystko jest jasne.

Jestem Europejczykiem.

Panowie - żeby sprecyzować - co innego jest, kiedy ktoś z nas daje wątek, dajmy na to: "szukam wzmaka do 5 tyś", i dostaje propozycje forumowiczów na prv...sam się o to w jakiś sposób prosi i jest to zrozumiałe. Sam tak dostałem wiele propozycji za co autorom bardzo dziękuję - z niektórych skorzystałem :)

Co innego jednak, gdy ktoś wrzuca komu popadnie na prv. swoje ogłoszenie, i nieważne jest w tym momencie, czy ktoś jest zainteresowany, czy nie. To owszem - zwykły SPAM, którego nie wiem jak Wy, ale ja mam już dość na poczcie i ostatnią rzeczą, jaką bym chciał mieć tu na forum na prv to właśnie SPAM.

Tyle.

pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.