Skocz do zawartości
IGNORED

Zamówienie u Petera Lipiec 2007

bikoz

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie trochę nie zgadza się. Zamawiałem:

Cardas chassis wires - 17.5ga (czerwony) 2ft x 1,55$=3,10$ +4%

Cardas chassis wires - 17.5ga (czarny) 2ft x 1,55$=3,10$ +4%

A dostałem 20,5ga, ale długość się zgadza. Chciałbym to wyjaśnić, czy pomyłka nastąpiła u Petera czy już u bikoza. Może ktoś inny dostał niewłaściwe kabelki?. Według mnie różnica w grubości jest dość wyraźna, ale na pierwszy rzut oka moźna się pomylić.

A więc i u mnie brakowało 2 Millsów. Napisałem do Bikoza i powiedział, że albo dojdą następnym razem, albo może oddać pieniążki. Jako, że zamówienie trwało 4 miesiące to nie mam już czasu czekać na kolejne zamówienie i poprosiłem o zwrot pieniążków za te dwa rezystory, niestety ponad tydzień i jeszcze nie ma:(

Żeby nie było wątpliwości, jestem wdzięczny Bikozowi za poświęcenie i wkład pracy w zamówienie, nie miałem pretensji że długo trwało, bo rozumiem że nie samym zamówieniem człowiek żyje, no ale jeśli już się czegoś podejmujemy, to trzeba by się trochę do tego przyłożyć.

Pozdrawiam

LUK,

prosiles o zamiane 4.7/400 Mundorfs i 4 szt Mills (2 x 3.3R i 2 x 3.9R) na 2 szt Mundorf M-Cap RXF 4.7/600, z Millsow zrezynowales i dlatego ich nie bylo.

2 szt 2R2 5W Mills byly wyslane.

27R Mills to jedyne czesci ktorych nie wyslalem z zamowieniem.

• 4 lata później...

w polszcze raczej nie kupisz V-caps, ew jakieś grupowe zamówienie w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

co czasem się zdarzało. niestety nie jest mi znany przypadek zakupu V-caps na tym forum poza chyba Peterem Danielem ale on mieszka w Kanadzie, z prozaicznego powodu ....ceny przekraczającej mozliwości normalnego polskieho DIY`owca :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.