Skocz do zawartości
IGNORED

Promocja w Top Hi Fi czy warto?

rosim

Rekomendowane odpowiedzi

Rolandsinger

E tam.....słucham B&W już jakiś czas,uszy na swoim miejscu mam nadal,suchości nie stwierdzam,jedynie wybitną precyzje.Mają pewne niedociągnięcia ale na pewno żadne z Twojej listy.

l'enfant sauvage

Właśnie zamieniłem zamieniłem b&w 602s3 na epos m22.

Ponad 2 lata próbowałem oswoić ich brzmienie. Przewinęło się trochę kabli; VdH Wind mkII, audionova moonwalk, moonwalk biwire, jakieś profigoldy etc. Wzmacniacz kenwooda, amplituner H/K + końcówka mocy rotela, jolida 1015rc. Źródła: stary philips, onkyo, pioneer, philips 9000s, denon 1930. interkonekty; kilkanaście DiY, vdh first ultimate, audioquest copperhead itd.

Pomimo tylu rotacji sprzętem wciąż wychodziło że bas jest bułowaty bez kopa i jednocześnie pudełkowaty, wysokie tony to masakra dla uszu - wciąż się narzucają. Średnica podbarwiona ale ogólnie poprawna.

poddałem się

U kumpla z NADem zgrało. Jego bowersy były tunningowane i wytłumione wełną.

• 2 tygodnie później...

Widzę, że nie tylko ja mam - delikatnie mówiąc - takie sobie zdanie o Bowersach i kevlarowch, szybkich, membranach

Jakoś nie lubię ani ich produktów ani tej firmy. Dla mnie to nachalni, metodyczni piewcy swoich produktów i osiągnięć (straasznie dużo ich w prasie, a dobre nie wymaga SAMOREKLAMY i koniec ). Od strony technicznej może to i coś warte (jakościowej na pewno) ale poza tym, IMO - ogólnie - nie zawracałbym sobie B&W głowy. /Ale co kto lubi i uważa./

ja zakładając ten wątek chciałem kupic zestaw yamahy z b&w, ale jakoś te kolumny mi nie podeszły i kupiłem tonsile Maestro II 130 - jestem zadowolony, grają jak na moje potrzeby bardzo dobrze i zaoszczędziłem troche grosza, pzdr

• 2 tygodnie później...

do msyl powiedz co kupiłes i ewentualnie gdzie bo ja teraz mam taki sam problem jak TY tez szukam czegoś w zblizonej cenie

czy orintujesz się gdzie i jakie promocje mozna wyrwać

pozdro

a moze ktos inny pomoże na cd plus wzmak przeznaczam 2000 PLN

a może jakis wzmak DIY tylgo gdzie i u kogo ????????

stablo

Ja kupiłem akurat używany sprzęt - Creeka 4330 i kolumny B&W 602 S3. Tylko że czekanie na okazję trochę trwa, a jak Ci się bardzo spieszy, to łatwo przepłacić. Cedeka szukam już 2 miesiące i nie mogę znaleźć takiego, który mi będzie odpowiadał dźwiękowo (neutralność) i cenowo.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.