Skocz do zawartości
IGNORED

Jolida 1501 RC gdzie kupić..

slawi

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś orientuje się może gdzie za rozsądne pieniądze kupić Jolidę 1501 RC. Top Hi-Fi ryczy sobie 5000zł.

Znalazłem www.horn9.com , ale gość żąda 30% przedpłaty i każe czekać 2 miesiące a w dodatku nie podaje ceny. Czy ktoś kupował już coś od niego. Jeśli tak to proszę o kilka słów komentarza. A propos Top Hi-FI. Na ściągnięcie mojego egzemplarza Jolidy do odsłuchu czekałem 4 dni. Sprzedawca stwierdził , że trwało to tak długo bo w całym kraju są tylko 2 egzemplarze. Może szykuje się zmiana dystrybutora.

https://www.audiostereo.pl/topic/34740-jolida-1501-rc-gdzie-kupi%C4%87/

> slawi

autor strony

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to nasz forumowy Kolega hornet. czekać trzeba, bo sprzęt sprowadza dopiero po zamówieniu.

ja z jego oferty nie korzystałem, ale wielu innych forumowiczów - tak, możesz poszukać śladów na forum.

moim zdaniem - zaufać mu możesz spokojnie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja polecam solo14

Ukryta Zawartość

Sam u niego kupiłem

Ukryta Zawartość

• 5 miesięcy później...

raz - ogłoszenia (jest akurat - z Chin lepszej ceny nie dostaniesz a jak Jolida działa bez zarzutu to tylko brać taki szczęśliwy egzemplarz;) )

dwa - skontaktuj się z użytkownikiem solo14 (sprawdzony przeze mnie) lub hornet

trzy - przemyśl dobrze zanim wpakujesz się w "nową" chińszczyznę bo to potrafi być mieszanka dobrej jakości elementów i totalnego syfu (ja tak miałem i syf musiałem wymienić - nie pytaj co bo się nie znam, w każdym razie poprawa była spora)..przykładem jest wspomniana jolida ...

pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.