Skocz do zawartości
IGNORED

CEC pierwsza lampa w historii

Gość jamówię

Rekomendowane odpowiedzi

CATV, 28 Lip 2007, 00:46

>Widać jedziesz na rezerwie!

Być może, być może. Jedno jednak wiem, że mamy do czynienia z modelowym przykładem tzw. niedźwiedziej przysługi.

Jadę zatankować :-)

@ jamówię = Roger

Drogi Dealerze CEC`a i innych wynalazków do nabycia w każdej chwili w RCM (zapraszamy, nisko się kłaniamy :)))), mam wrażenie, że mnożenie wątków o dystrybuowanym przez Ciebie sprzęcie przynosi efekt odwrotny od zamierzonego.

Ale to Twój wątek. Rób jak chcesz. Kiedyś McGyverowi zarzucano takie działania, a z tego powodu sprzedaż miast rosnąć, spadała. Zmienił strategię i proszę, interes się kręci.

>jamówię

26 Lip 2007, 18:31

Miało być >Księżyc>

>dziękuję debilu :)

Proszę bardzo, najpierw naucz się pisać, a potem czyń to.

Pozdrawiam podgłupiasty ćwoku, podobno - miłośniku muzyki hahaha

Zamiast jamówię powinieneś mieć nicka podgłupiasty ćwok, jest bardziej adekwatny. Co ty na to?

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Rolandsinger, 28 Lip 2007, 01:13

>@ jamówię = Roger

>

>Drogi Dealerze CEC`a i innych wynalazków do nabycia w każdej chwili w RCM (zapraszamy, nisko się

>kłaniamy :)))), mam wrażenie, że mnożenie wątków o dystrybuowanym przez Ciebie sprzęcie przynosi

>efekt odwrotny od zamierzonego.

>

>Ale to Twój wątek. Rób jak chcesz. Kiedyś McGyverowi zarzucano takie działania, a z tego powodu

>sprzedaż miast rosnąć, spadała. Zmienił strategię i proszę, interes się kręci.

Nawet nie staram sie tego komentować,pseudopsychologu,ale w związku z tym ,że mieszkam w Katowicach a ty podobno też,to ja pofatyguję się do miejsca w którym przeprowadzasz szkolenia,napisz kiedy i o której oraz jak będę mógł cię rozpoznać.Pogadamy, tylko jeden warunek,jak już przekonasz się ,że zwyczajnie bredzisz,to głośno tu wszystko odszczekasz,zgoda?Szczegóły możemy omówić na priva,jeśli się z tego wycofasz uznam,że jesteś ZWYCZAJNYM KŁAMCĄ

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Gustaw, 28 Lip 2007, 00:52

>Być może, być może. Jedno jednak wiem, że mamy do czynienia z modelowym przykładem tzw.

>niedźwiedziej przysługi.

>Jadę zatankować :-)

Przykro mi,że tak wyszło,miąło być merytorycznie,bo wydawało mi się,że są tu ludzie ciekawi takich nowości.Jest paru,reszta jest zainteresowana zadymą,oraz przypisywaniem mi spraw,które nie są moim udziałem,dlatego kończę moją obecność w tym wątku i zainteresowanych zapraszam tu:

http://www.hi-fi.com.pl/phpbb_2_0_6/viewtopic.php?t=9629&start=60&sid=eadac77d214c1e5c23b362d6e81a6f10

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Łowca debili, 28 Lip 2007, 08:02

>Proszę bardzo, najpierw naucz się pisać, a potem czyń to.

Sztuka epistolografi,znacznie różni się od walenia w klawisze swojego komutera,ale komu ja to tłumaczę

>Pozdrawiam podgłupiasty ćwoku, podobno - miłośniku muzyki hahaha

A dziękuję...............w miejsce kropek wpisz sobie epitety,które najbardziej cię podniecają

>Zamiast jamówię powinieneś mieć nicka podgłupiasty ćwok, jest bardziej adekwatny. Co ty na to?

No to skoro ja takiego delikatnego,to w przypadku twojej gnidowatej osobowości,trzeba sięgnąć po Kopalińskiego

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zgodnie z obietnicą znikam z tego wątku,zainteresowanych tematem odsyłam pod adres zawarty w poście wyżej.

Swołocz,która podnieca się gnojeniem innych dla sportu,zapraszam na arenę.

Łalr bałalr czytalem Twoj wątek o cecu na HFM. To nie jest info to jest zwykła reklama i nagabywanie.

Maiałem tu nic nie pisać, ale z Twojego opisu lampy CECa niezly z niego muł. Naprawdę tak niedobrze ?

Pozdrawiam

Igrzyska powinny toczyć się dalej:)

>Jaględzę28 Lip 2007, 08:20

>Sztuka epistolografi,znacznie różni się od walenia w klawisze swojego komutera,ale komu ja to

>tłumaczę

Jaględzę, jeżeli wciąż starasz się używać mądrych słów, których i tak nie rozumiesz, to chociaż pisz je poprawnie - epistolografii przez dwa "i" na końcu,

>Zamiast jamówię powinieneś mieć nicka podgłupiasty ćwok, jest bardziej adekwatny. Co ty na to?<

Drogi Łowco...

A ksywka dwojga imion, autorstwa mojego i ABs-a jaględzę-typizdo nie jest bardziej adekwatna. Co ty na to?

Polichlorkowinylowy kochanek

Jako nowy dystrybutor CEC-a, Tonsila i reaktywowanego Technicsa oraz właściciel sieci Media Markt, Carrefour i nowy naczelny "Twojego Stylu" żądam usunięcia wątku, który sprawia, że opada wszystko, nie tylko akcje. Jeśli nie, to uruchomię CBA, ABW i CNN, które też wykupiłem.

• 4 lata później...
Gość rochu

(Konto usunięte)

Pozwalam sobie odgrzebać niniejszy wątek aby młodzież forumowa zobaczyła jak kiedyś prowadzono tutaj dyskusje.

Zero political correct i twarde męskie argumenty.

I niech ktoś powie, że audio nie jest nośnikiem emocji ; )

"Ta zabawa nie jest dla dziewczynek"... :)

BTW: jak sprawdził się ostatecznie ten lampiak za 10 klocków? Nadal jest w produkcji?

To napisano w tym wątku w 2007: "Już od dłuższego czasu zakładka stereo dryfuje w kierunku "pisemek branżowych" i wszelka krytyka sprzedawców pod naciskiem tychże i ich podstawionych popleczników skutecznie jest usuwana. Sprzedawcy stali się, poprzez zamieszczanie reklam na tym forum, Świętymi Krowami, przeciwko którym jakakolwiek krytyka nie będzie miała prawa być wyrażana, gdyż narusza to prawa, ich jako reklamodawców. To forum, jakże bardzo cenne na początku (obiektywne i szczere- bo brak reklam i nikła cenzura), przekształciło się już w kontrolowaną przez dystrybutorów koleją tubę reklamową swoich coraz gorszych i droższych produktów. Lukar, gdy poczuł kasę, stał się marionetką w rękach Świętych Krów i już usłużnie z szufelką lata za nimi, by zbierać przez nich wydalone gówno czyli kasę."

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Teraz od ucinania męskich rozmów są założyciele wątków, a moderacja dopiero w dalszej kolejności. Daje się niesfornemu dyskutantowi bana na temat i jest spokój. Prawda, Panie Dottorze?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.