Skocz do zawartości
IGNORED

CHCESZ NORMALNEGO FORUM STEREO.PL?

Grzesz

Rekomendowane odpowiedzi

_WILU_ - tak mi się humor poprawił od pewnego momentu, że aż mi trudno w tej chwili poważnie powiedzieć o swoich przemyśleniach. Otóż doszedłem do wniosku, że używając słowa "gówno" na określenie czy to wiadomych zjawisk, czy też osobników, niestety wyrządzamy mimowolnie przykrość temu zacnemu słowu.

Czymże byśmy byli, gdyby wzmiankowany obiekt nadal był z nami zintegrowany? Jego uwolnienie jest jednocześnie naszą wolnością i gwarancją zdrowia.

Jednakże, nie imputuję tym samym, że nasi "adwersarze" są trwale zespoleni z obiektem moich rozważań, chociaż wszystkie symptomy na to wskazują.

Zatem proponuję uczynić pewne rozróżnienie: aby nie kalać niewinnego słowa, używajmy do opisu tych zjawisk/istot formy "gufno".

Albo "pomarańczowi", dopóki ten miły kolorek przykrywa owe gufno.

A kto w obozie "brązowych" ?

Grzesz, _WILU_, _WILU_, Grzesz... ktos jeszcze ?

A Ty_WILU_, na pewno aby podzielasz te same przekonania (i klimaty) co Grzesz ?

Zostajesz w "Brązach" czy przechodzisz na naszą strone ?

Czy ktoś zachcialby sie określic po ktorej(wasza/nasza)stronie stoi ?

Bo ostatnio coś sporo się tego zrobilo...per: "wy", "my"...jak w starym dobrym ustroju normalnie :)

Ja tam stawiam(z tego co czytam), ze po stronie "nasza" jest na razie Vlad i Grzesz...a kto po stronie "wasza" ?:)

Pozdrawiam

Grzesz, 1 Sie 2007, 16:01

>_WILU_ - tak mi się humor poprawił od pewnego momentu...

Tylko nie przypominaj mi o tym "tysiącu" bo mam sie ochote pociąć :]

a gufno to ostatnio jakiś obiekt rytualny.

Vlad

Sprytna taktyka dlaczego z góry zakładasz że to my jestesmy brązowi ?? i skąd u ciebie to przekonanie...

czy przechodzisz na naszą strone ?...

Z góry rysujesz sobie lepszą dla siebie sytuacje, choć wiesz że sam topisz sie w gófnie bo masz zerowe poparcie, ale Ty i tak napiszesz swoje wypociny w stylu - Wręcz przeciwnie... więc daruj sobie.

lancaster, 1 Sie 2007, 16:25

>Ja tam stawiam(z tego co czytam), ze po stronie "nasza" jest na razie Vlad i Grzesz...a kto po stronie "wasza" ?:)

Ciekawy wniosek. Pewnie masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, ale to może ja nie wyłapałem dowcipu?

Jeśli już to Ty jesteś po tej stronie, o którą pytasz.

Zechcesz rozwinąć swoją myśl?

>_WILU_

Bo macie zamilowanie rozmaitych substancji koloru brazowego, takich jak... no mniejsza o szcze g.uły !

Nic nie musze sobie rysowac (nawet nie mam olowka), z racji przewagi mentalnej jestem w lepszej sytuacji

od przyziemnego, pełzajacego w szambie robactwa takiego jak Wy !

Ja mam zerowe poparcie ?!

Masz chyba powazne zaburzenia postrzegania rzeczywistosci !

Jestem - Wszech Vladny !

A Ciebie kto popiera, procz tej umazanej łajnem pierdoły, Grzesza ?

Wiecie jaki jest aktualnie najpopuklarniejszy i najdynamiczniej rozwijajacy sie watek w zakladce STEREO ?

Grzesza, o szambie ! :))

Tak jak juz wielokronie wspominalem : baranowi wystarczy podstawic lustro, a zabawa - murowana ! :))

Grzesz, a co tu rozwijać widzę Cię wyraxnie po stronie "naszej". Teraz tylko pytanie kto jest po stronie waszej ?:)

Calkiem możliwe, ze nie łapiesz dowcipu...dla mnie nie problem, dla Ciebie myślę też...no to nie ma problemu.

Pozdrawiam

...ale tak swoja drogą dosć nieufny jesteś....dlaczego nie założysz po prostu,ze wszystkie wpisy kierowane do Ciebie są z czystej sympatii ?

Po co się zastanawiać nad innymi opcjami...i najwazniejsze...wynik ?:)

Pozdrawiam

jar1, 1 Sie 2007, 13:45

>Wiecie z czym macie problem? Wy tu przychodzicie z określoną 'misją' . Chcecie aby było 'po

>waszemu' .

>Obawiam sie, że na tej zasadzie to wszędzie będzie niedobrze.

To po co założyłeś wątek "Jaki nieużywany Wzmak do 100 pln?" ? Czy nie z tego samego powodu dla którego Grzesz założył ten wątek ?

Wg mnie na każdym forum powinno sie dawać bany za przeklinanie i obrażanie innych forumowiczów. To wg mnie najlepszy sposób moderacji jaki można sobie wymyśleć. Ci, którzy są tu dla kłótni, nie wytrzymają bez przeklinania i obrażania innych forumowiczów. Dotyczy to zarówno Vlada jak i Grzecha. Problem polega na tym że Lukar nie potrafi banować i dlatego jest bezsilny.

Teoretycznie można dawać ignory, ale człowieka ogarnia potem przerażenie kiedy te ignory zdejmie. Wtedy staje się jasne że to forum upada. Ja bym chciał żeby na forum pisali ciekawi ludzie, którzy dadzą mi jakieś informacje o audio. Nie akceptuję poziomu agresji które wyziewa z tego forum. Nawet jak się da ignory, to widzi się jak normalni forumowicze atakują kogoś.

Uważam że to jest śmieszne że trolle moga pisać na tym forum, tylko dlatego że mają jakąś neostradę. Niech Lukar napisze do dostawców internetowych osób które zasługują na bana.

lancaster, 1 Sie 2007, 17:32

>lWilu, Grzesz...weźcie chłopaki przykłąd z Vlada...jednak można pokazać klasę w odpowiedzi na

>niewybredne zaczepki ?:)

>

>Pozdrawiam

Vlad, 1 Sie 2007, 17:32

>_WILU_SZCZYLU_SRYLU_

>

>A Ty jestes Cwok, Pacan, Szuja, Szmata, Tłumok, Gnida i woda na mlyn odwetowcow z Bonn ! Raaausss !

auuuuuuuuc... :/

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.