Skocz do zawartości
IGNORED

CHCESZ NORMALNEGO FORUM STEREO.PL?

Grzesz

Rekomendowane odpowiedzi

jar1, 1 Sie 2007, 21:10

>Najlepiej zdać się na CBA.... no może CBŚ.

>Dlaczego do takich ról zawsze sie rwą zakompleksione NIC?!

A na tym forum, do którego linka masz w "o mnie", kto jest zakompleksionym NIC ?

>Masz odwagę napisać jaśniej?

A co to zmieni?

Ale dobrze, przeczytaj te zdania:

.."Proponuję zaprosić do współpracy kilka poczciwych i rzetelnych osób z naszego grona i

dać im uprawnienia do zarządzania wątkami i nikami."

..."Zapewniam Cię, że jak zacznie być stosowany to wielu wyleci.

Zgadnij, czy będziesz wśród nich?"

To mi wystarczy.... potrzebujesz jeszcze jaśniej?

> Grzesz

Pamiętaj, że nigdy nie można zniżyć się do rozmowy z kimś. Każdy jest mi równy. I niech tak pozostanie.

Myślę, że zadzwonię do Lukara i z nim pogadam. Wiele rzeczy da się zrobić, kwestia tylko sił i czasu.

Brnę w ciemno, ale zakładam, że Lukar znajdzie ze 20 ludzi chętnych do oczyszczenia atmosfery forum.

Pozdrawiam,

Grzegorz.

nie zakładaj nic z góry; bądź nieskazitelny w słowach; nie bierz nic do siebie; rób wszystko najlepiej jak potrafisz.

JFSebastian2, 1 Sie 2007, 21:14

Łamiesz regulamin, posiadając dwa nicki. ;-)

Moderowanie to bardzo trudne i odpowiedzialne zajęcie. A im bardziej ktos chce to robić tym bardziej się do tego nie nadaje. Zła moderacja zawsze jest gorsza od jej braku.

Brak odwagi cywilnej to jeszcze nie tragedia. Źle, że mylisz podstawowy problem tego forum (niewyobrażalnego chamstwa) z obawami o cenzurę. Tak jakbyś opowiadał się za wyczynami vlada.

grzechniks, 1 Sie 2007, 21:20

>Myślę, że zadzwonię do Lukara i z nim pogadam

wow jestem pod wrazeniem twoich kontaktow (operacyjnych) :D

skad wy ludki sie bierzecie, macie jakies gniazdo na stronie obok, czy jak ?

Grześ, zgadłem, że bolesne będzie to Twoje zdobywanie doświadczeń. Wylistuj posty vlada i pomyśl jeszcze raz, czy na pewno Twoje (piękne) humanistyczne idee mogą się sprawdzić w tym przypadku.

Co do przekonywania Lukara, to jednak nie zrozumiałeś. Raczej tych 20 forumowiczów by się przydało do zmiany przekonań właściciela tego forum.

Pozdrawiam i życzę wytrwałości!

> Panowie

Nie trzeba się bać moderacji, niech to będzie po prostu egzekwowanie regulaminu!

Tylko tyle. Proponuję rozpocząć pracę nad modyfikacją regulaminu i wprowadzeniem jego

w życie. Przecież to oczywiste. Tak żyjemy w świecie rzeczywistym- mamy prawo!

Niech, na początek regulamin będzie krótki. I nauczmy się z nim żyć.

Czy to nas przerasta? Tylko niektórych. Więc nie odejdą w spokoju.

Pozdrawiam,

Grzegorz

nie zakładaj nic z góry; bądź nieskazitelny w słowach; nie bierz nic do siebie; rób wszystko najlepiej jak potrafisz.

> netboy

Bredzisz.

Jesteśmy w matrixie, ale rozmawiamy o dźwięku!

Czy to rozumiesz?

A po co jest regulamin?

Nie umiesz rozmawiać stosując się do niego?

Przecież jest dla ludzi?

A Ty kto?

Pozdrawiam,

Grzegorz

>grzechniks

Jak JA Ci mowie zebys przeczytal watki archiwalne, to po prostu to zrob !

Wiedzialbys, ze ja z tego forum wylatywalem juz ~ 60 razy, zbanowany dozywotnio i "na smierc" !

I co ? I jak widzisz - JAJCO ! Wiec sluchaj starszych i nie wymadrzaj sie !

Twoje "porady" sa gowno warte ! Jesli ktos vladny jest decydowania ksztalcie tego forum,

to wlasnie ja, a nie Wy - zakompleksione, prowincjonalne mieczaki pozbawione muzgu i wyobrazni !

grzechotnikowym regulaminokrzykaczom mowimy stanowcze NIE !!

a w matrixie jest cisza, nie ma dzwiekow? to ty bredzisz

wiekszasc z tych co to niszcza trolle i modla sie do regulaminu, w realu nawet pewnie w oczy sie boi spojrzec, zeby nie zarobic plomby, monitor zacheca do odwagi co ?

dajcie sobie spokoj, to forum jest INNE i dlatego jeszcze jest W OGOLE !! zawsze takie bylo

nie podoba sie to po jakiego grzyba (grzeszzzzz cos znalazl?) sie tu logujecie, won na hi-fi

koniec wypowiedzi

jar1, 1 Sie 2007, 21:21

>Łamiesz regulamin, posiadając dwa nicki. ;-)

>Moderowanie to bardzo trudne i odpowiedzialne zajęcie. A im bardziej ktos chce to robić tym bardziej

>się do tego nie nadaje. Zła moderacja zawsze jest gorsza od jej braku.

Jar1, strzelam - głosowałeś na Waltz i popierasz ją ? No to na pewno rozumiesz co to znaczy iść z duchem prawa a nie literą... ;) Moje nicki są jawne :) Na "przygodnych" kompach boję się że ktoś przechwyci moje hasło i loguje się na drugie konto :)

> Zła moderacja zawsze jest gorsza od jej braku.

Po prostu nie zależy Ci na audiostereo.pl, a Vlad jest Twoim kumplem.....

co chcecie moderowac to forum to przecież kolejny klon gadu-gadu ale moze dzięki temu jeszcze istnieje a nawet się rozwija przy udziale wiernej twórczej drużyny

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

JFSebastian2, 1 Sie 2007, 21:43

Radzę jednak poczytać stare wątki na ten sam temat. I również to, do czego to doprowadziło.

A co do Vlada, to zawsze było i jest tak, że ktoś najpierw musi go zaatakować - on jedynie odpowiada tym samym.

Najpierw wyplenić trzeba chamstwo u siebie, potem u innych.

A czymże jest założenie tego wątku w zakładce audiostereo, jak nie próbą niszczenia audiostereo w celu zaspokojenia swojej pychy?

No i co, dupki ?

Kto jest za "normalnym"smutasowatym forum, a kto za - CIEKAWYM I NOWOCZESNYM ?

Juz we wstepnych wynikach ilosciowo (i intelektualnie) dostajecie w dupe !

Wiec kto jest na Waszej liscie : Grzesz, grzechotniks i _WILU_ ? Ktos jeszcze, gnojki ?

jar1, 1 Sie 2007, 21:59

>A co do Vlada, to zawsze było i jest tak, że ktoś najpierw musi go zaatakować - on jedynie odpowiada tym samym.

>A czymże jest założenie tego wątku w zakładce audiostereo, jak nie próbą niszczenia audiostereo w celu zaspokojenia swojej pychy?

No wreszcie się określiłeś. Dyskusji nie będzie, bo zrównałeś się z resztą bezrozumnych trolli. Awansowałeś na pomarańczowego.

> netboy

Marzy mi się takie polskie AudioAsylum, wiesz co to jest?

I wiesz jak się tam rozmawia?

Kulturalnie, rzeczowo, grzecznie. Czy to takie trudne?

Chyba, że szukasz folwarku dla chamstwa i strzelaniny inwektywami i wulgaryzmami!

> Vlad

Nie chrzań.

a) mamy regulamin

b) przestrzegamy go

c) podejmujemy czynności w przypadku jego naruszenia

Prawda, że proste?

Wnieś uwagi odnośnie lit. a), b) i c).

Ten śmietnik da się posprzątać.

Nie jestem żadnym idealistą, ale Czas Na Zmiany! Warto spróbować. Co niektórych nie będziemy

czytać.

Pozdrawiam,

Grzegorz.

Patrze na wpisy i troszke mi się śmiać chce...obok w pokoju siedzi mój brat, który jest administratorem pewnego forum ( o komputerkach ) i wiecie co ?? kulturka i nie ma kogo banować, za wszystko odpowiedzialni jesteśmy my sami. Poprostu forum zaczeło się pierdzielić kiedy pewne osoby miały dość tych samych tematów, bo o czym tu można jeszcze dyskutować w nieskończoność ( KABLE, KLOCKI, STARE, NOWE ), skoro ocena brzmienia czy wyglądu jest dla każdego inna tak jak: kobiety, samochody... każdy ma swój ideał. Na forum komputerowym rozmaiwa się o asppektach technicznych, które da się zmierzyć 3DMARK-iem, FRAPS-em wykresiki, ilość FPS temperatura pracy...to wszystko jest oceniane programowo/sprzętowo i ludzie nie mają co tam podważać o tym czy to i to jest lepsze. To forum tzn jest tylko do wyrażania swojej opini, oprócz zagadnień czysto technicznych takich jak DIY.

Zbanować ?? ok !! i co spodziewacie się wysypu nowych wątków ?? jakiś rozwiązań w brzmieniu kabli ? sieciówek ? odnowa każdy bedzie udowadniał swoją racje przed wszystkimi ( całą masą zaglądającą na forum )pisząc uszczypliwe wpisy ale zgodne z regulaminem :) po co ? hmm...może po to aby być GURU mieć POPARCIE i AUTORYTET........ i robić interesy.

Musimy pamiętać jedno że czego by sie tu nie pisało to jesteśmy tylko forumowymi loginami.

>No wreszcie się określiłeś. Dyskusji nie będzie, bo zrównałeś się z resztą bezrozumnych trolli.

>Awansowałeś na pomarańczowego.

ha,ha,ha. Kici, kici :-) Ile masz lat chłopcze?

> Wilu

cyt. "Musimy pamiętać jedno że czego by sie tu nie pisało to jesteśmy tylko forumowymi loginami"

Tu się nie zgodzę. Jesteśmy tym, co napisaliśmy na tym forum.

Niektóre loginy logicznie piszą i przekazują swoje doświadczenie i wiedzę. Niosą pomoc.

A, inne, niosą z goła, co innego. Te wszystkie brudy i chamstwo. Cały ten szajs ciemnej strony

życia. Czy musimy babrać się w tym szajsie razem z nimi?

Pozdrawiam,

Grzegorz.

Panowie Uzdrowiciele!!

Proponuję zacząć od siebie i przenieść tą dyskusję na na bocznicę do wątku :

BOCZNICA / Temat nr 25644 Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Tak tęsknicie za moderacją i przestrzeganiem regulaminu???To proszę bardzo:

pkt3 Unikaj powielania istniejących już wątków.......

pkt4 Nowe wątki należy zakładać w odpowiednich katalogach..........

to jest zakładka stereo pa pa!

>grzechniks

O czym ty baranku Bozy wogole mowisz ?!

KTO ma regulamin ?

KTO go przestrzega ?

Kto podejmuje czynnosci ?

Zamiast glupio pisac, wez do cholery przeczytaj te archiwale watki !

Tam jest - WSZYSTKO i o wiele wiecej, od tego co do Twojej pustej

glowki mogloby jeszcze wpasc do konca twego malo interesujacego Zycia !

LUKAR ma to forum !

A z LUKAREM, jak z pszczolami, nikt jeszcze sie nie dogadal !

Najlepiej zadzwon do niego i porozmawiaj sobie o starych Polakach !

Jak juz bedziesz po rozmowie - zdaj relacje !

Dla tych co sa tu dluzej, jest oczywiste, ze LUKAR - NIE ROZMAWIA !

LUKAR robi swoje i LUKAR miewa - KAPRYSY !

Padlly juz na tym forum propozycje z ust inteligentnych i madrych forumowiczow

o niebo ciekawsze i madrzejsze od Twoich !

I co ? I JAJCO !!! LUKAR zadnej z nich nie zaakceptowal !

Tak, ze przestan fantazjowac i zabieraj sie za lekture !

netboy, 1 Sie 2007, 21:24

Nawet nie mam jeszcze telefonu.

Ale go zdobędę. Zadzwonię, pogadam, zapytam o jego stosunek do forum, czy zdaje sobie sprawę

z kierunku jego rozwoju, czy ma wizję na przyszłość, jak sobie radzi w administracji, co by zmienił, czy potrzebuje

wsparcia użytkowników forum, itp. Po porostu się tym interesuję.

Jakie kontakty operacyjne?

Pewnie nie wiesz, że tak można?

Pozdrawiam,

Grzegorz.

Vlad to dla mnie gościu obdarzony abstrakcyjnym myśleniem ,który na siłe stara sie coś udowodnić-tylko co?

Też słucham the residents,TG,ale to nic nie znaczy,przynajmniej na tym forum.

>>grzechotniks

a wiesz co sie marzy tym z AudioAsylum ? audiostereo.com tylko sie boja o tym glosno mowic i pisac :)

a wiesz nam sie od paru lat tutaj dobrze rozmawia, czy to takie trudne ?

chyba ze szukasz szkolki niedzielnej i forum dla pipipipipi mlodziezy

tak dla twojej informacji, to jestem baaardzo aktywny na forach moderowanych i nie mam z tym problemu, roznica jest taka ze tamte fora sa moderowane od poczatku a audiostereo nie bylo nigdy, po za malo chwalebna wpadka.

wiec podsumowujac to takie szkodniki jak ty robia bagno chcac ograniczyc cos co od samego poczatku nie podlegalo zadnym ograniczeniom, spadaj na forum z moderatorem albo dostosuj sie do norm lokalnych tego forum.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.