Skocz do zawartości
IGNORED

Trójka bez Niedźwieckiego ...

TeQuila

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

theli28

o mnie | ignoruj | PW

stat: 1245 / 505 / 32 31 Maj 2007, 13:39

"Nie sądzisz , że zdjęcia z książek medycznych ZASADNICZO różnią się od PODOFILSKICH???

Nie widzisz między nimi RÓŻNICY???"

...Vlad

o mnie | ignoruj | PW

stat: 459 / 1321 / 0 31 Maj 2007, 13:46

>theli28

Tu nie trzeba nic oglądac !

Wystarczy wyobraznia !

Jest jasne, ze w wielu wypadkach, to - TE SAME zdjęcia !...

No ,to już chyba będzie koniec trójki. Jeszcze Kaczkowskiego zbraknie i ostatni gasi światło.

Żesz kurna wychowałem sie na tych gustach a teraz przyjdzie słuchać sprytny bryty czy innej marmelady?

Masakra.Pozdrawiam Zbyszek

>nowy40

Nie jestes drewniana kukielko skazana, na radiowych manipulantow z dawnej SB !

Zacznij Q..wa wreszcie SAMODZIELNIE poszukiwac inspirujacej muzyki,

zamiast przejmowac gusta od takich pacanow !

aaalfred, 30 Lip 2007, 23:11

>czy uważasz że obwinianie kaczorów i RP za odejście Niedźwieckiego jest OK?

No właśnie, tym bardziej że stoi za tym Tusk masony i lyberały oraz oczywiście UKŁAD.

> Niedźwiecki przetrzymał [...] ale poległ

Sugerujesz, że wyrzucają biedaka? Ja przypuszczam, że skusił się po prostu na kasę, którą prywatne rozgłośnie proponują mu od dawna. Dotychczas propozycje odrzucał ceniąc dużą swobodę i samodzielność, którą cieszył się w Trójce. Teraz będzie rozpaczliwie śrubował słuchalność.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Haile Selassie I , Zwycięski Lew Plemienia Judy, Wybraniec Boży, Król królów Etiopii (ur. 23 lipca 1892, zm. 27 sierpnia 1975) - ostatni cesarz Etiopii (1930-1936 i 1941-1974).

Jest także znany jako symbol religijny ruchu Rastafari, którzy uważają na podstawie Apokalipsy, że jest ostatnim z biblijnych Mesjaszów oraz wcielonym Bogiem zwanym przez rasta Jah, który przyszedł aby zakończyć wojny na ziemi i zaprowadzić tysiącletnie królestwo pokoju. Haile Selassie znaczy Święta Trójca lub Potęga Trójcy. Cesarz był znany także pod przedkoronacyjnym imieniem jako ras Tafari Makonnen.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie żałujcie listy przebojów ani tym bardziej red.Niedźwiedzkiego, ponieważ:

1. lista przebojów - to generalnie z założenia wynalazek dla osób leniwych i nie mających zdolnosci (ani chęci) do samodzielnego kształtowania swojego muzycznego świata. a

2. Panu Niedźwiedzkiemu zdaje się, że odpowiada zaistniała sytuacja.

Dla mnie lista przestała istnieć jakiś czas temu. Myślę, że jak Marek N się zdecydował to może ma fajny pomyśł do srealizowania w Złotych, a tu jedynie odcinał kupony. Hmmm smooth jazz w jego wykonaniu dla mnie był jakiś nijaki, zdecydowanie wolałem granie Manna i Kydryńskiego ( nie tylko sjestę)

P

na temat niedzwieckiego wszystko napisal już vlad,

>vlad30 Lip 2007, 16:09

>Pan N. podobnie jak pan K. (kwa kwa), pan G. etc., to towarzystwo wywodzace sie z blizej >nieokreslonych

>kregow dawnego PRL, znajace sie na Muzyce jak pan L. (Endrju) na czastkach elementarnych !

>Niech ida w cholere i nie spaczaja swoim prowincjonalnym gustem mlodego pokolenia !

>Nadaja sie co najwyzej do naglasniania imprez w remizach Ochotniczej Strazy Pozarnej !

>(i to tylko na glebokiej prowincji)

to wszystko, nie piszcie nic więcej, nie kompromitujcie się, ludzie

Kydryński, nastepny - Wielki Znawca Muzyki !

No nie, trzymajta mnie ludzie, bo zara nie wyrobie i komus cos zrobie !!!

Na WESELA z takimi znawcami, a nie do masowego oglupiania

narodu przez tych kiczowatych, kabotynskich przyjemniaczkow !

ja bym was wszystkich zwolenników trójki zamknął w pomieszczeniu i kazal Piotrusiowi K. puszczać wam na okrągło jego ulubioną muzykę,

srali byście i plulu krwią od Genesis i Pink Floyd.

Listę w Trójce przydałoby się jakoś odświeżyć. Niedźwiecki może ją sobie po staremu prowadzić w nowym Radyju, byle już nie tu. Kaczkowskiego nie da się wyłączyć - córka idealnie kopiuje po nim sposób prowadzenia audycji.

Zobaczymy jak będzie, ja tu straty nie widzę.

Uderz w stół a odezwią się nożyce!

Trudno nie łączyc odejscia Niedźwiedzia z trójki z Gomułkowską utopią tzw. IV RP. Wystarczy spojrzec co PIS nawyrabiał w radiowej "jedynce", "bisce", ograniczyli zasięg "dwójki", wystarczy popatrzec na publiczną telewizję. To wszystko układa się w pewną całosc. Myślę, że za jakis czas dowiemy się o kulisach jego odejscia a wtedy wspomnicie moje slowa.

tylko że mam dosc ze Rydzo-Kacze towarzysze narzucac chcą całemu swiatu swoją zafajdaną wizję świata. Popaprańce tylko rozpierdzielac wszystko potrafią, zajmują się gamonie nie tym co trzeba, a prawdziwe problemy mają gdzies. Zreszta wystarczy popatrzec jak się gnojki stołków uczepiły. Nic ich juz nie łaczy, nie ma żadnej koalicji, ale wolą trwac na stołkach bo dieta przynajmniej im leci i tyle tylko jest warta ta Rydzo-Kacza IV RP.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.