Skocz do zawartości
IGNORED

3.Spotkanie w Sudetach 21.09.07

dymu73

Rekomendowane odpowiedzi

Te monitorki to chyba właśnie dla Arka. Co do wyjazdu to napewno wystaruję bez względu na pogodę. Mam nadzieję, że dotrę na czas gdyż muszę zahaczyć o Katowice. Panownie dajcie znać jak niezbędne będą łańcuchy na koła. Boję się szczególnie o ostatnie 30 km.

Stachu ja ci dam podmianke!!!!:) Umka nie wyobrazam sobie spotkania bez Ciebie!!!

Ogolnie wlasnie trenuje forme z Danielem przed kolejnym spotkaniem ;)... swoja droga jest dobrze...znakomici goscie z odleglych zakatkow kraju zagladaja w skromne progi..:) zamowilem conieco muzyki zebyscie nie posneli...;)

Mam nadzieję, że odsłuch nie zakończy się oficjalnym zaśnieńciem Wawrzka na głównej kanapie o godz. 2.

Chyba, że dzwięk będzie nieciekawy. Widząc jednak zestaw sprzętowy jednak bedzie ok.

Panowie szukamy nowego pomieszczenia.na kolejne spotkania....w tej chwili odmowilismy sporej czesci fajnych ludzi....a do tego dochodza male problemy z własnoscia lokalu...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.