Skocz do zawartości
IGNORED

Giełda w górę, giełda w dół

dartman

Rekomendowane odpowiedzi

tomek7776

30 Paź 2008, 08:05

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1608 / 1051 / 0 juz 3 dni temu pisalem,ze mozna powoli kupywac,,,,,,,,

nie czytasz wpisow?

A skąd takie przekonanie ????

Hmm..........

Ja akurat po 4 dniach dzisiaj wyskoczyłem, postoję chwilę z boku i zobaczę co się dzieje.

tomek7776

30 Paź 2008, 18:29

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1608 / 1051 / 0 ja od poniedzialku jestem +25%,i spodziewam sie do konca roku +70%.

Serdecznie Ci tego życzę, aczkolwiek uważam, że rynek jeszcze zawiruje, powodzenia.

jeśli specjalista od CRTL+C i CTRL+V zarobi tyle, to nie wyobrażam sobie ile mogą zarobić ci, którzy wszystkich wyzywaja od durni, matołów, klientów domów bez klamek itp., a sami przedstawiają się jako ostoja trzeźwości sądów i superpoprawnego myślenia LOL

a nastepny za dwa dni o godzinie 13 15.tomus tak trzymaj.to do konca miesiaca bedziesz miał 90 %.Ale juz nie chwal sie.Poinformuj tylko nowego.zaimponujesz mu.Jemu wystarczy zyg,zyg,zyg marchewka.

majac akcje chyba sie nie traci,strata pojawia sie tylko przy sprzedazy :))

słyszałem opinie ze cena walut poszła ostro w gore bo jest okazja obłupic tych ktorzy wynosza sie z Polski i pozbywaja sie złotowki -łupia i kantory i NBP :))

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

a ty ze swoja ;inteligencja;,na dworzec,obok McD,moze trafisz na jakis kąek do ;skonsumowania;,czy ja po wieczornym ;cykaniu;jestes?

wiem ze ci,,ty,maja wybitnie rozbujale ego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.