Skocz do zawartości
IGNORED

do użytkowników Roksana Caspiana M1

Chris01

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem posiadaczem wzmaka j.w. Mam pytanie do uzytkownikow: czy ktos z was probowal rozpinac pre od koncowki mocy w tym wzmaku? Na tylnym panelu jest wejscie power amp input ale w instrukcji stoi ze :reuires internal work for actiavation" co w wolnym, tlumaczeniu na nasze znaczy nic innego, jak: trzeba pogrzebac w srodku, aby aktywowac... Chcialbym pokombinowac troche z roznymi preampami a bez aktywacji tego ustrojstwa nie moge...

I stad pytanie jak tego dokonac? W serwisie roksanow w Wawie, do ktorego mnie odeslano ze strony roksan.co.uk, facet zrobil wielkie oczy jak go o to zapytalem (jesli w rozmowie telefonicznej mozna zrobic wielkie oczy)?

Chris01

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

------------------------------------------------------------------------------------------

Gdyby mi się chciało, tak jak mi się nie chce...

zrob zdiecie środka w miare ostre. byc może w środku poprostu będą 2 zwory, dla kanału lewego i prawego i wystarczy je odpiąć i już. Cośco spotkałem w Sony ESach, tyle że to było z tyłu, gniazda chinch zwarte zworą.

ogladalem w srodku i nie ma tam zadnych zwor przynajmniej na widoku - moze jest cos pod spodem plytki. Sprobuje strzelic jakies zdjecia.

Chris01

------------------------------------------------------------------------------------------

Niestety ogladajac plytke z wierzchu (nie odkrecalem jej - wiec od spodu nie widzialem) nic takiego jak zwory nie znalazlem. Wszystko jest dosc mocno upakowane i nie ma zadnego punktu zaczepienia.... Moze jest cos od spodu plytki ale mam pietra zeby to rozkrecic...

• 9 miesięcy później...

>chris

Wracam do wątku... Jestem świeżym posiadaczem Caspiana M1:) Jak Twoje przygody z aktywacją pre i końcówki w Roksanie? Faktycznie konieczna była interwencja wewnątrz? Jeśli tak, to jak to się skończyło?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.