Skocz do zawartości
IGNORED

do LUKARA od zainteresowanego: Forum?

Grzesz

Rekomendowane odpowiedzi

lplover, 10 Sie 2007, 10:24

Łowca imbecylek, Na Boga Wszechmogącego!!! , a kto ci karze chcący lub niechcący mnie czytać, lub kogokolwiek innego z tego forum.

Qrwa trzymajcie mnie :/ to po h. ranek zaczynasz od wyszukania sobie ofiary i wszczynania awantury ??

WILU_, 10 Sie 2007, 10:38

>lplover, 10 Sie 2007, 10:24

>

>>Łowca imbecylek, Na Boga Wszechmogącego!!! , a kto ci karze chcący lub niechcący mnie czytać, lub

>>kogokolwiek innego z tego forum.

>

>Qrwa trzymajcie mnie :/ to po h. ranek zaczynasz od wyszukania sobie ofiary i wszczynania awantury

??

Drogi WILU_,

Czyżbyś nie zdawał sobie sprawy, że Łowca z myśliwego, stał się sam łowną zwierzyną , i już tak będzie do końca żywota tego przezabawnego forum. Po prostu, trzeba wiedzieć na kogo można polować!!!

PCV kochanek łowca ignoruf, imbecyli i skarżepytów

Gdzie Ty pracujesz ?? w GW ? że takie bzdety piszesz.

Pultasz się o wątek, założony 2 dni temu, tyle czasu zajeło Ci wymyślenie tej spuścizny ?? BRAWO. Czy ty jesteś ślepy ?? i nie widzisz innych, głupszych wątków ?? drugie BRAWO! Poprostu przypierd.liłeś się do Grzesza i trzeba mu wkopać i obrzucić go w jego wątku, tylko o to Ci chodzi ! Co za głupota. Co za Chłop :/

Nie pasuje, nie właź, i nie obrzycaj z rana !!!.

lplover

Trochę ci się w główce pomieszało, ale to nikogo nie dziwi:))))

Jako że rasowemu debilowi trzeba tłuc do skutku, proszę bardzo, przeklejka:

>>lplover

>Nie dociera, że zaglądają tu także ludzie NORMALNI?

>To że masz problemy z psychiką i często o tym krzyczysz na forum, nie oznacza że każdy musi

>gdzieś-tam o tym niechcący przeczytać.

>To naprawdę mierzi.

- no, dotarło????? Zobaczymy:))))

>Czyżbyś nie zdawał sobie sprawy, że Łowca z myśliwego, stał się sam łowną zwierzyną , i już tak

>będzie do końca żywota tego przezabawnego forum. Po prostu, trzeba wiedzieć na kogo można

>polować!!!

Zwykły cienias.:-)

Jar1

A jednak Łowca debili to jesteś Ty Jar i lubisz nawet czasami z sobą pogadać! Temat DUPY, ostatnio coraz mniej w modzie, i trzeba było przepoczwarzyć się w inną WIELKĄ DUPĘ. Gratulacje moje, udało Ci się, ale niedoskonale.:)))

PCV kochanek

Łowca debili, 10 Sie 2007, 11:37

>Tak się kończy czytanie przeze mnie po łepkach... Nie przyłożyłem się, przepraszam:)

Jar1, nie gadaj sam ze sobą, skup się, nie kumasz forum, bo DUPA cały świat ci przesłania:)))

>lplover

Niech tobie Jar1 świata nie przesłania, ludzi którzy mają dość twoich inwektyw jest duuuuuużo. Sprawdź. Co prawda inteligencji tobie nie przybędzie, ale dorosnąć można.

Łowca debili, 10 Sie 2007, 12:40

>>lplover

>Niech tobie Jar1 świata nie przesłania,

Trudno by taka stara dupa świat komukolwiek przesłoniała i to niezależnie od płci:)) Stąd facecik lubi sobie poświntuszyć, po prostu NIC innego mu nie pozostało:)))) Tylko ta, sztuczna żywiołowość z jaką wkracza na temat DUPY

jest lekko podejrzana, tu chyba o coś tak naprawdę innego chodzi:)))

PCV kochanek

Łowca Imbecyl,

My się tylko, i po prostu odnosimy do waszych wpisów, wiadomo kto na tym forum jest Fekalną Królową, a kto zdziczał wypisując elaboraty na temat dupy, sięgnij dużo, dużo wstecz, niby czytać umiesz, chociaż JA bym ci tej umiejętności nie przypisał:)))

PCV kochanek

Miałem jednak rację, dochodzi rozdwojenie jaźni:(

A ja tych bzdur nie czytam, a nick powstał w określonym celu - efekt doskonale widać:)))) Po twoim pluciu:)))))

Dotarło? Jak zwykle nie. Debilowi nie wytłumaczysz.

Tylko się nie udław, bo więcej tu nie napiszę, na takiego debila po prostu szkoda mojego czasu, jednak pluj dalej w samotności.

:))))))

Teraz musisz sam się zarzucać inwektywami własnej psychiki:)))

Wyrazy współczucia:))

pa, pa!

WILU_, 10 Sie 2007, 11:13

>Gdzie Ty pracujesz ?? w GW ? że takie bzdety piszesz.

>

>Pultasz się o wątek, założony 2 dni temu, tyle czasu zajeło Ci wymyślenie tej spuścizny ?? BRAWO.

>Czy ty jesteś ślepy ?? i nie widzisz innych, głupszych wątków ?? drugie BRAWO! Poprostu

>przypierd.liłeś się do Grzesza i trzeba mu wkopać i obrzucić go w jego wątku, tylko o to Ci chodzi !

>Co za głupota. Co za Chłop :/

>

>Nie pasuje, nie właź, i nie obrzycaj z rana !!!.

Sorry WILU_ przegapiłem twój bełkotliwy i na domiar pokaleczony wpis, a to:

>Nie pasuje, nie właź, i nie obrzycaj z rana !!!.

Czyli rozumiem, popołudniami można , "srana" - NIE. Czy dobrze zrozumiałem?

Przykro mi, ale ja pisuję tylko "srana" i nie możesz odebrać mi tej drobnej dla mnie przyjemności- pliiiz:)))))

Litości Wilu!!!

Muszę poprzez Korespondencyjnego Ucznia... wybłagać wstawiennictwo u ciebie. ON trochę lepiej sobie radzi z takimi jak ty. Tysiące lat cierpliwości jego Instytucji którą reprezentuje, nauczyły go wyjątkowej cierpliwości i zwinnej dyplomacji:) Razem "uciekniemy" się w jego "objęcia" i rozwiążemy ten "sranny" problem:)))

PCV kochanek łowca ignoruf, imbecylów i skarżepytów

Wystarczy poprosic Lukara (w watku "statystycznym") o dane - kto po raz pierwszy uzyl na forum np. slowa "łajno",

oraz kto sie najczesciej tym i innymi "okolo-gowiennymi" terminami - posluguje !

Z gory wiadomo, ze - Grzesz, ale jako ze statystyka jest nieublagana, to moze wreszcie dotrze to,

do takich debili jak : Grzesz, jacch, dupovlad, WILU, lowca debiluf i pozostalych niedorozwojow !

Łowco imbecylu, łowco imbecylu- tylko nie odchodź, wszystko, tylko nie TOOOO. Czy czasami naprawdę nie było fajnie? Jak tylko zostaniesz to, zrobimy z ciebie NAAJGŁUPSZEGO KRÓLA PIASKOWNICY, taki tytuł ze wszech miar ci się należy, a nawet oddamy już JEGO PRZEGŁUPIASTEJ KRÓLEWSKIEJ MOŚCI największą łopatkę, którą zabraliśmy wcześniej - okrutnicy, ja już się poświęcę i oddam swoje ukochane wiaderko, chlip, chlip, co za strata to bedzie:(

Starczy na dziś, wychodzimy z roboty. BAWTA się bałwany(wiadomo które) dalej beze mnie.

PCV kochanek łowca ignoruf, imbecyli i skarżepytów.

Wilu_, córeczko tatusia, może raczej córeczko tatki, opowiedz raczej coś z życia rodzinnego i przygód TATKI.

Edward, ksywka Edzio, prawie sikał w pieluchę, tak był zachwycony twoją twórczością a la rodzina Simphsonów.

PCV kochanek

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.