Skocz do zawartości
IGNORED

Statystyki audiostereo.pl (2007)

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

@Walery,

Pomysł bez sensu z tym okinekiem, bo skąd ma ktoś wiedzieć, czy włączyć Vlada, skoro go wcześniej nie czytał? Do "wyłączania" użytkowników służy funkcja ignoruj.

Lukar, 9 Sie 2007, 23:46

>Jeśli chcecie innych statów to napiszcie (klonów nie zliczę).

ALEŻ CHCEMY! MOŻE BYŚ TAK POLICZYŁ WULGARYZMY I ICH AUTORÓW? MOŻE WPISY RODEM SPOD BUDKI Z PIWEM?

CHCIAŁO CI SIĘ ROBIĆ TĘ STATYSTYKĘ I PIĘKNY WYKRES, BO PEWNIE TRZEBA SIĘ ZAPREZENTOWAĆ REKLAMODAWCOM.

A MOŻE BYŚ CHWILĘ POŚWIĘCIŁ NA MODERACJĘ I ZOBACZYŁ JAKIE MĘTY CHRONISZ W IMIĘ ROBIENIA KASY?

NIE JEST CI WSTYD LUKAR?

michelangelo, 10 Sie 2007, 11:33

>@Walery,

>

>Pomysł bez sensu z tym okinekiem, bo skąd ma ktoś wiedzieć, czy włączyć Vlada, skoro go wcześniej

>nie czytał? Do "wyłączania" użytkowników służy funkcja ignoruj.

A to przepraszam, jestem nowy tutaj i o tym nie wiedziałem.

Proponuję stałą informację (np. w "o mnie") : "Przez kogo uzytkownik jest aktualnie ignorowany" !

Albo jeszcze lepiej, dostępną dla Wszystkich tabelę : IGNORUJACY i IGNOROWANI,

zawierającą pelne informacje w kwestii - KTO - KOGO !

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

A pan vlad jak nam tu zgrzeczniał i zkurturalniał jak wie że Lukar czyta ten wątek hehe. Powyzywaj pan tera kogo jak takiś twardy hehe. Jakąś niekonsekwencję tu widzę?? Może jest dobry i żły Vlad??

masterofdeath6, 10 Sie 2007, 12:44

>>> Może jest dobry i żły Vlad??

No to Master masz teraz przechlapane :-)

Podwójna osobowość to czuły punkt Vlada. Zaraz będzie piania na ustach.

:-)

>A pan vlad jak nam tu zgrzeczniał i zkurturalniał jak wie że Lukar czyta ten wątek hehe. Powyzywaj

>pan tera kogo jak takiś twardy hehe. Jakąś niekonsekwencję tu widzę?? Może jest dobry i żły Vlad??

Lukar ma ignora na Vlada - więc mu rybka.

A Vladek dopiero się rozkręca ;-)

>No to Master masz teraz przechlapane :-)

>Podwójna osobowość to czuły punkt Vlada. Zaraz będzie piania na ustach.

Przede wszystkim, Vlad nie daje się sprowokować ;-)

Fr@ntz, 10 Sie 2007, 10:38

>Snajper - bo zostaliśmy uznani przez część forumowiczów za organizację gorszą od Gestapo i NKWD

>razem wziętych, ograniczającą wolność słowa i swobody obywatelskie.

No i co z tego? Na każdym forum, na którym się coś dzieje, moderatorzy są odsądzani od czci i wiary. A najgłośniej płaczą zazwyczaj ci userzy, którzy przy braku moderatorów robią bezkarnie chlew wszędzie, gdzie się pojawią.

Pytanie, co jest lepsze:

a) forum przypominające krzyżówkę bazaru z sejmem, z niewielką dozą treści ciekawych - czyli to, co mamy teraz,

b) forum, na którym niby dzieje się dużo mniej, bo sępy-moderatory działają, ale jak się przyjrzeć, to okazuje się, że po prostu bagna nie ma.

Prawda jest taka, że wpisom merytorycznym moderatorzy nic a nic nie przeszkadzają... :)

>majsterofzdech6

Mylnie to Sobie, kolego - interpretujesz !

Radzę nie poslugiwac się obiegowymi opiniami, tylko dorobic się wlasnych.

To, czy ktokolwiek mnie czyta czy nie, nie ma dla mnie zadnego znaczenia.

Nigdy się tez na nikim nie "wyzywalem", a co do konsekwencji, to przypuszczam,

ze biję tu na glowę wszystkich pozostalych !

To Wy - Ludzie bywacie DWUwartosciowi : dobrzy lub zli (albo kogel-mogel).

Moja Boska Natura przekracza ten banalny dualizm, będac - WIELOwartosciowa.

Ale TEGO, matołki juz nie pojmiecie !

Zrozumiałeś baranie ?!

>Snajper - bo zostaliśmy uznani przez część forumowiczów za organizację gorszą od Gestapo i NKWD

>razem wziętych, ograniczającą wolność słowa i swobody obywatelskie.

No, wreszcie ktos lapidarnie i celnie podsumowal to,

co myślala o byłych "Moderatorach" inteligentniejsza

część forumowiczow !

Walery, 10 Sie 2007, 13:18

>Snajper, 10 Sie 2007, 13:02

>

>Poszukaj na forum, swego czasu się dyskutowało, z jakiś rok temu. Moderacja to rzemiosło a niektórzy

>myśleli że to sztuka;-)

Ale generalnie trzeba stwierdzić Walery, że jako moderator na AS dałeś dupy... :-)

Walery, 10 Sie 2007, 13:18

>Poszukaj na forum, swego czasu się dyskutowało, z jakiś rok temu. Moderacja to rzemiosło a niektórzy

>myśleli że to sztuka;-)

Pogrzebałem, zresztą częściowo pamiętam tamtą akcję. Według mnie błędem była rezygnacja z moderowania. Może trzeba było przedyskutować formę, może powymieniać osoby moderujące. Ale nie ubijać wszystkiego na amen.

Zresztą, co ja będę tłumaczył. Wszyscy chyba widzą, czym się różnią fora typu Onet czy GW (gdzie wbrew pozorom moderacja jednak istnieje) od for typu... nie będę pisał, bo jeszcze różne badziewia tam polezą robić chlew... ;)

jak uz pisalem moderowanie zawsze prowadzi do upadku forum. Moderatorzy zaczynaja myslec ze sa bogami i mieszaja sie do wszystkiego. Np. mnie, aktywiste, wycieli by pierwszego. No nie?

>Lukar

A dałoby się stworzyc zakładkę : STATYSTYKA, w ktorej na bieząco (np. raz w miesiącu),

automatycznie (jakis skrypt ?) uaktualniałby wszystkie interesujące nas dane ?

Najfajniej byłoby oczywiscie, aby forum posiadało jakis mechanizm bazo-danowy,

ktory umozliwiałby za pomocą przejrzystego interface-u dowiadywanie się np. :

kiedy zostalo po raz pierwszy uzyte jakies słowo lub fraza, jaka jest częstotliwosc

jego występowania, jak rozklada się to w czasie etc.

Slowem - WSZYSTKIE mozliwe informacje o tekstach i ich autorach ! :))

Mnie np. BAAARdzo by to interesowało !

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.