Skocz do zawartości
IGNORED

Statystyki audiostereo.pl (2007)

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

Vlad - chyba nie masz racji - są osobnicy, którzy są chamscy, prowadzą personalne ataki bez uzasadnienia, etc. takim , według mnie, można dać śmiał ignora. dlaczego jeszcze nikomu nie dałem ignora? bo lubię rozrywkę. oczywiścię mogę się mylić - dopuszczam to ze wszelkimi konsekwencjami smutnymi również dla mnie...

wpadł mi na myśl taki aksperyment - gdybyśmy spróbowali żyć przez tydzień bez personalnych wycieczek - oczywiście w tym czesie wszelkie "światopoglądowe", polityczne i inne seksulane dyskusje mogły się toczyć bez żadnych ograniczeń. żadnych inwektyw, żadnych wulgaryzmów, żadnych ataków personalnych. ataki i róznice w poglądach jak najbadziej dopuszczalne. Vlad - tylko to Ty byś to musiał zainicjować, z drugiej stony np. Jacch. to tylko propozycja eksperymentu.

tylko tydzień...

>parmenides

>...są osobnicy, którzy są chamscy, prowadzą personalne ataki bez uzasadnienia...

Zgadza sie !

Ale oni sa moim zdaniem niereformowalni, gdyz najczesciej nic innego od siebie zaproponowac nie potrfia,

i to jest jedyne, co ich wyroznia z calej masy innych bezplciowcow i bezmuzgowcow !

Takim nalezaloby natychmiast jasno i wyraznie zwracac uwage na prostactwo postepowania,

a przy braku reakcji - natychmiast usuwac !

Ci osobnicy sa tak charakterystyczni przez swoj prymitywizm, ze nawet przy zmianie przez nich nicka

nie ma najmniejszych watpliwosci kto zacz !

Takich skonczonych durniow jest zaledwie kilku, wiec doprawdy - zaden problem !

Gość

(Konto usunięte)

Uwazaj parmenides , zaraz będziesz w urojonej armi vlada i będziesz walczył z...wiatrakami :)

on każdą wypowiedź potrafi przekrecic na własna modłe.Widać , że zapomniałes iz on tu jest agresorem , ja i inni , których na szczęście jest coraz wiecej , walczymy z nim tylko jego bronia , która wydaje sie być czasem skuteczna .

Niestety innej rady na tego super trolla nie ma , hamstwo , wulgarność , obscesowość to jedyne lekarstwo !

Jacch - walczymy o to samo - o jakośc tego forum. metody inne. Twoje są nieskuteczne. spróbuj moich. jeśli się nie uda - trudno. nic nie stracimy. wchodzisz? Sądzę, że Vlad jest za... Vlad?

>parmenides

Jak dla mnie, to jest to eksperyment psycho-socjologoczny od samego poczatku,

ale takie forumowe nieszczescia jak : jacch-dupovlad, Grzesz czy inne niedorozwoje

tego rodzaju, sa dla mnie przewidywalne jak woda w klozecie dla hydraulika i stad

zupelnie nie interesujace jako objekt jakichkolwiek eksperymentow !

Z psychologicznego punktu widzenia, to zwykla - PADLINA !

Gość

(Konto usunięte)

I co parmenides wchodzisz ?:)))

Hahaha , chyba dawno nie czytałeś forum , a przynajmniej bocznicy , nie wiesz z kim masz do czynienia.

Ty tylko napisz vladkowi , że go zignorowałes , a zobaczysz co sie będzie działo :)

Inni napisali i...jeśli chcesz to możesz wygrzebać z archiwum odp. vladaka---sam miód :)

jar1 10 Sie 2007, 11:38

>>Kiedyś przez jakiś czas działali tutaj moderatorzy, jak na każdym szanującym się forum. Czemu przestali być?

>Wiesz chłopie, znudziło im się...<

Odpowiedź dosłownie w stylu Shreka :)))

Jar1, skąd znasz takie teksty?

PS. Grzesz - zainwestuj w tic-taki, bo ci jedzie.

PPS. Komu przeszkadzają inni forumowicze??? Tym którym generalnie przeszkadzają >inni< - murzyni, żydzi, pedały, kobiety, mężczyźni, cyganie, prostytutki, kulawi, garbaci, niscy, wysocy itd. itp.

Mnie tam nie tylko nie przeszkadza Vlad, ale nawet nie przeszkadza taki Grzesz. Choć oczywiście Grzesz jest generalnie nudny jak flaki z olejem. Jedyna rozrywka jaką daje Grzesz, jest w tych momentach, w kórych prowokuje Vlada do potyczek słownych - stając oczywiście na z góry przegranej pozycji :)

A ja Wam powiem, że fajni z Was ludzie, tyle. Patrząc z perspektywy całokształtu naszego społeczeństwa, to z pewnością wyróżniamy się na plus, chociażby ze względu na zinteresowania i sposób prowadzenia dyskursu.

A ja Wam powiem, że fajni z Was ludzie, tyle. Patrząc z perspektywy całokształtu naszego społeczeństwa, to z pewnością wyróżniamy się na plus, chociażby ze względu na zinteresowania i sposób prowadzenia dyskursu.

Tak roland.

Ja mysle że jesteśmy jak bracia w wielkiej rodzinie niby się kłucimy a rozmawiamy ze sobą :) coś jak Big Brother im więcej afer tym oglądalność rośnie, widać to według statystyk Lukarowych :)

Czyli w sumie mieścimy się w średniej społeczeństwa ..coś jak tvn...im wiecej afer zabawnych ludzi którzy rządzą naszym krajem tym oglądalność rośnie:-)

Tendencja jest w sumie odgórna:-)

rzadko bywam na tym forum, ale kiedy chce poczytac jakis wątek i widze wpisy takiego palanta jak vlad to odechciewa mi się w ogóle tu przychodzić - to forum zdecydowanie wymaga moderacji i usuwania takich osobników jak vlad

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.