Skocz do zawartości
IGNORED

kto też nie ma telewizora??

CharlieStereon

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

...Brak wyksztalcenia i jakie wyniki !...

???????????? ziemia do vlada , ziemia do vlada zgłoś się !!!:)

...i tak nie uwierzę, ze masz ukonczoną podstawówke !...

Gdybyś choć troszkę , taki pyci pyci się uczył , aaaa tam , chć liznął wiedzy , aaaa tam otarł sie o nioł :)))

To byś wiedział , żw w polszcze wszyscy MUSZĄ skończyć podstawówke , choćby specjalną ---jak TY DOWNBOY :)

Gość

(Konto usunięte)

CZY TY MOSZE MUWIC PO ANGIELSKI ???

CHOĆ FRENCH ?

SZPRECHEN ZI DOJCZ??

BO JA NIE ROZUMIEĆ TWOJEGO JENSYKA :)

TO NIBY ANGIELSKA JEST ??

DZIWNA JAKAŚ , TY JEZDEŚ Z MUGABE ?

TAK JA SE PRZYPOMNIAŁ :))!! TY Z MUGABE , TY KUNTA KINTE !!!!

telewizor mam, ale telewizji nie oglądam od ponad 20 lat, kiedyś jeszcze programy informacyjne ale obecnie internet zaspokoił całkowicie tą potrzebę.

mięso jem i nie zamierzam z tej przyjemności rezygnować. Wystarczy że zrezygnowałem z fajek, ograniczyłem kawę i chlanie.

Telewizor nie musi służyć tylko do oglądania politykierskich kłótni, głupich reklam i tanich seriali czasami można obejrzeć coś na poziomie tak jak sprzęt audio nie musi służyć do słuchania techno i disco polo.

Nie wszystko high-end co się świeci......

eeeeeeeeeee tam, telewizor trzeba mieć, należy go jedynie dobrze użytkować. Olać wszelakie programy nadające reklamy przerywane filmami. Olać rozpolitykowanych idiotów. Skombinować sobie fajny film - i obejrzeć, ot co. Tudzież zacny koncercik ulubionej kapeli.

The odd get even.

Po co komu telewizor do ogladania filmow ?

Nie lepiej najnowszy, full metal 24" HD / 2.8 MHz Dual Core Duo 2 / 500 GB HD - iMac ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.