Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

gagacek, 15 Lis 2007, 10:59

>Rafaell, oczywiście że dla Ciebie pozostaną wirtualne, o tym nie trzeba pisać i pisać i pisać,

>przecież wystarczyłoby POMYŚLEĆ.

Pomyśleć że jesteś silny wirtualnie a w realu żałosny człowiek

Ja posłuchałem Włodka zestawu na spotkania słuchawkowe przybywałem sam też jedno zorganizowałem Sprzęt kolegom też zademonstrowałem a nawet im kanapki (chyba niezłe) podałem .Coś staram się w koło audio praktycznego zrobić i nie sieję jadem i nie zasłaniam się osłoną z internetu.

Może w końcu do Ciebie dotrze że "niezgoda rujnuje zgoda buduje"czy jak kto woli "lepiej z mądrym stracić niż z głupim zyskać"

I mimo że mogą być wpadki nawet tak duże jak w filmie Grek Zorbia ale przynajmniej możemy to przeżyć i powiedzieć

"jaka piękna katastrofa"

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Targac sie do Krakowa ze sprzetem? wole w KAHE cos zorganizowac. Juz jest zalatwiony supr wzm lampowy z super kolumnami. Potem Lingdorf. I wiele jeszcze fajnych rzeczy. No co klub to klub. Prasa radio Tv tego w Krakowie nie bedzie.

senicz HA HA HA

tak samo na As miało być prasa radio wywiady dla sponsorów !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Rochu, no to może Ty byś wziął te 500zł i podjechał do senicza na porównanie... Warszawa moze nie tak piękna jak Krakow....no ale wkońcu nie tylko o zwiedzanie tu chodzi....sam jestem ciekaw jak wypadnie takie porównanie....ale jakby co to tylko podpuszczam :)

Pozdrawiam

Gość rochu

(Konto usunięte)

Rafaell>

Zaczynasz przeginać. Co innego żartować, czy się śmiać a co innego realnie obrażać.

Znam Gagacka, fajny gość, ma wiele zdrowego rozsądku i dobry pogląd na świat.

Oczywiście nie wszystkim to pasuje.

Włodek pomogę Ci jak to jest takie utrudnienie i pojadę do Warszawy (w sumie 4 kursy)co Ty na to .Twój sprzęt się sam obroni przyjedż bo nas tutaj zagryzą co niektóre trole (mogę go również przesłać do siebie i póżniej do Ciebie firmą kurierską mam bardzo niskie stawki na wagę do 50kg tak ze sobie to wszystko z dnia na dzień trafi do Krakowa tak jak ten mój Technics co go wczoraj do Ciebie wysłałem a dzisiaj powinien już być u Ciebie)) a Ty sobie wygodnie pojedziesz w 2,5 godziny Intercity

Co Ty na to

Pozdrawiam

Rafaell

Rafaell

- nie ma sprawy! Pisz co chcesz choćby nie wiem jak głupio (vide powyżej), cały czas jednak wracam do tego samego: MYŚL.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Gość rochu

(Konto usunięte)

lancaster>

>Rochu, no to może Ty byś wziął te 500zł i podjechał do senicza na porównanie... Warszawa moze nie

>tak piękna jak Krakow....no ale wkońcu nie tylko o zwiedzanie tu chodzi....sam jestem ciekaw jak

>wypadnie takie porównanie....ale jakby co to tylko podpuszczam :)

Chetnie bym odwiedził Warszawę. Bardzo lubię to miasto. Mam tam rodzinę i wielu przyjaciół.

Jak pisałem - pracuję, a charakter tej pracy ze wzgledu na kilka finalizowanych projektów nie pozwala mi w ciągu kilku następnych tygodni wyjechac poza okolice Krakowa.

Jest jeszcze coś takiego jak zmęczenie, które trudno przepedzić przez niepełne dwa dni weekendu.

Uważam że propozycja dla Senicza była uczciwa.

Ja próbowałem wyciągnąć rękę do zgody.

Skoro mówi nie. To OK.

Nikt płakac nie będzie.

Wszystko będzie jak dawniej.

Bedzie prasa bo sprzet za 230000 zl warto chyba zobaczyc, posluchac, opisac wrazenia................

a ja po pokazie cichutko puszcze swojego smietnikowca.

rochu, 15 Lis 2007, 11:16

To ja zacznę pierwszy

Gagacek

Przepraszam Cię za wszystko co zaznałeś złego z mojej strony,zachowałem się jak szczyl mea culpa dałem się sprowokować i wdać w pyskówki-jeszcze raz przepraszam że trafiłem w Twoje czułe punkty.Czy możemy znów na forum a także poza nim rozmawiać normalnym językiem i na argumenty odpowiadać konkretnymi kontrargumentami oraz czy możemy nasze wspólne saldo kontaktów zacząć od stanu zerowego i nie brać pod krytyczną uwagę naszych gustów co do sposobu przekazu muzyki a zwrócić uwagę na jej wierność w odbiorze. Muzyka to naprawdę piękne hobby (praca) szkoda by było żeby zrobiło się inaczej

Pozdrawiam

Rafaell

ot ja też chętnie się złoże na pokaz senicza w Kraku (na AS nie byłem więc moze teraz? )

w krakowie jest parę osób posiadających dobre klocki można zestawić seniczowy z czymś innym.

Słucham tylko muzyki.

O spotkaniach kontrolnych pogadamy jak sprawdze czy salka klubu kahe dobrze brzmi? czy ma jakies dudnienia? Mysle ze klub bedzie niedlugo super slawnym klubem i juz mysle nad etatem tlumacza aby goscie np. Niemcy, Czesi czy Ruscy rozumieli nie tylko piekno dzwieku ale i to co do nich mowi Prezes.

Rochu, no to moze przełóżcie ten odsłuch na czas, kiedy beziesz odwiedzał rodzinę ? Ty masz powód zeby teraz nie jechać do wawy....senicz moze ma powód zeby teraz nie jechać do Krakowa...ja tam porwnań jestem ciekaw, a senicz z tego co czytam forum goscinny facet, więc bez problemu jezeli nawet nie w jego klubie to u niego w domu mozecie posłuchac.

Pozdrawiam

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Ja tez nie pozwole obrazac gagacka. Swoj chlop wie co mowi a do tego w tzw realnym swiecie kulturalny i z klasa.

Pawel (rochu) biore na siebie organizacje wystepu senicza w Krakowie. Znajda sie na pewno takze firmowe klocki do porownania. Jak juz isc to na calosc. Moze w koncu zrozumie ze z padaki za 100zl high-endu zrobic sie nie da a co najwyzej nieco poprawic jej brzmienie. Jak to w Krakowie z pewnoscia znajda sie urzadzenia do porownania - takze tuningowane i wcale nie musza byc klasy MBLa. Czekam zatem na konkretne ustalenia na PW ze strony kolegi senicza. Sa pieniadze w ciagu kilku dni znajde miejsce tylko musze miec sygnal o podjeciu decyzji przez zainteresowanego. Moze w ten sposob uda sie wreszcie obalic ten bezsensowny mit.

senicz przyjmujesz rękawicę ? TAK czy NIE napisz jasno bez wykrętów

Ja dokładam się skromnym 150zł jak zdecydujesz się pojechać co zostanie to dla ciebie na nowe ziółka !

senicz więc ?

>senicz

Rany Boskie

Czy do Ciebie jest w stanie dotrzeć sensownie podana informacja???

Każde działanie, obojętne czy czy pojęte tak jak dla większości ludzi czy też poza liniowym tokiem myślenia, musi być wewnętrznie spójne. Inaczej osiągniesz g. a nie cel swojego działania.

Czy Ty masz jakikolwiek określony cel???

Czy hektolitry pisanych przez Ciebie literek niosą jakąkolwiek informację???

Tak tylko się zastanawiam

Trochę sensu poproszę.

lankastek kurw. jaki powód ??

TO ŻE NIE CHCE MU SIĘ TO JEST POWÓD ??

ludzie chcą mu zawieźć/wysłać sprzęt stawiają posiłek transport I klasą co wy WYGADUJESZ ?

Włodek

Już jest 650 zł jeszcze trochę to sobie wygodnie miejsce w hotelu wynajmiesz i się jak tuz będziesz czuł. Rano pochodzimy sobie po pięknym Krakowie a po południu pokaz co ty na to

Pozdrawiam

Rafaell

"lankastek kurw. jaki powód ??

TO ŻE NIE CHCE MU SIĘ TO JEST POWÓD ??

ludzie chcą mu zawieźć/wysłać sprzęt stawiają posiłek transport I klasą co wy WYGADUJESZ ?"

WILU drogi, kazdy ma swoje życie i wie na co ma ochotę....i senicz i Rochu mają ochotę na porównanka swoich sprzetów, ale ŻADEN z nich najwyraxniej nie ma ochoty na podróżowanie w tej chwili...za to OBAJ zapraszają do siebie...choc senicz z racji tego, ze pewnie gorzej sytuowany od Rocha nie deklaruje opłacenia podróży.

Cieszę sie ze pomogłem :)

Pozdrawiam

lancaster, 15 Lis 2007, 11:29

>Rochu, no to moze przełóżcie ten odsłuch na czas, kiedy beziesz odwiedzał rodzinę ? Ty masz powód

>zeby teraz nie jechać do wawy....senicz moze ma powód zeby teraz nie jechać do Krakowa...ja tam

>porwnań jestem ciekaw, a senicz z tego co czytam forum goscinny facet, więc bez problemu jezeli

>nawet nie w jego klubie to u niego w domu mozecie posłuchac.

>

>Pozdrawiam

Nie, no bez jaj. Facet chce sfinansować pokaz, a Ty mu jeszcze zamierzasz warunki dyktować? To śmieszne. Warunki dyktuje ten, kto płaci. Jak na razie widzę tu dwóch facetów z Krakowa, którzy dają na to kasę. Ja też się zadeklarowałem na PW do Rocha z pomocą w organizacji, na miarę moich skromnych możliwości.

A Senicz może sobie zapraszać kogo chce, jak mu sfinansuje przejazd tak jak Rochu zadeklarował się sfinansoiwać Seniczowi. Wtedy będzie sprawiedliwie.

>Rafaell,

OK, również przepraszam.

Ja bardzo wyraźnie oddzielam realny świat od forum, spokojnie, czułe punkty nietknięte:)

Pozdrwienia gagacek

Trochę sensu poproszę.

aby się nie wymigał przeklejam, szkoda 2 minut:

>SENICZ

Rany Boskie

Czy do Ciebie jest w stanie dotrzeć sensownie podana informacja???

Każde działanie, obojętne czy czy pojęte tak jak dla większości ludzi czy też poza liniowym tokiem myślenia, musi być wewnętrznie spójne. Inaczej osiągniesz g. a nie cel swojego działania.

Czy Ty masz jakikolwiek określony cel???

Czy hektolitry pisanych przez Ciebie literek niosą jakąkolwiek informację???

Trochę sensu poproszę.

>discomaniac71, 15 Lis 2007, 11:29

>Ja tez nie pozwole obrazac gagacka. Swoj chlop wie co mowi a do tego w tzw realnym swiecie

>kulturalny i z klasa.

Ktoś tu mówił o towarzystwie wzajemnej adoracji i poklepywaniu się po plecach - mamy przykład:

gagacek-rochu-disco-ktoś jeszcze?

Musicie bronić gagacka bo nie daje sobie rady? Może przeczytajcie jego wpisy najpierw, potem wpisy innych i zastanówcie się, kto kogo bardziej i częściej obraża. Może remis? Na pewno gagacek skrzywdzony w tej konfrontacji nie jest, a że konfrontacja nie ma sensu to już inna kwestia.

Sam zamieniłem z nim kilka "dziwnych" wpisów i raczej do niczego pozytywnego to nie doprowadziło, może do tego tylko, że daliśmy sobie spokój i każdy zachował swoje racje dla siebie.

=>gagacek, 15 Lis 2007, 11:36

UFFF w porzadku,trzeba teraz bardzo ostrożnie zacząć odnowa,może jak w tym kawale " jak rozmnażają się jeże-ostrożnie"

Kto jeszcze chce tak jak ja-przepraszając zacząć od początku od zera tak jak ja zaczynam z Gagackiem ?

Pozdrawiam

Rafaell

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.