Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

intuos, 15 Lis 2007, 11:41

Tomek dajmy obu stronom trochę komfortu i czasu ja n.p. jeszcze czuję ten pokaz Audio Show (dopiero wczoraj wieczorem zaczęło puszczać)

Pozdrawiam

Rafaell

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

>szwagiero

Ja sobie sam daję radę, w przeciwieństwie do niektórych potrafię realnie udowodnić że coś potrafię, nie potrzebuję do tego forum, które w obecnej postaci może służyć wyłącznie do tego, aby robić sobie jaja.

Jesteś w stanie to zrozumieć???

Także i tego że nawet w takim "czymś" zawsze znajdzie się grupka fajnych, pozytywnie zakręconych osób, którym najzwyczajniej żal że obecnie tutaj tak się dzieje?

Jak sądzisz, kto jest tego przyczyną? Może Twoje słuchawki?

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

McGyver...sorki facet, ale to ze ktoś ma ochotę kogoś zaprosić i sfinansować mu podróż(chwała mu za to) nie oznacza ze osoba do której kierowana jest taka propozycja musi byc nia zainteresowana. Nikt nikomu warunków nie dyktuje i właśnie o to chodzi. Dyktowanie warunków to jest wtedy jak sie komuś pisze: dam Ci 5stów na podróz i masz przyjechać.

Jeżeli czegoś jeszcze nie rozumiesz pytaj śmiało.

Pozdrawiam

lancaster, 15 Lis 2007, 11:53

dam Ci 5stów na podróz i masz przyjechać.

------------------------------------------------------------

Kto tak napisał ??

WILU, a czy jezeli dostaniesz propozycję pzyjazdu do kogoś na drugi koniec Polski i ta osoba Ci zaproponuje sfinansowanie podróży, zapewni świetną zabawę oraz pokarm dla ciała i ducha to masz OBOWIZEK jechać, czy możesz jednak nie mieć mimo wszystko ochoty na wyprawę ?

Co za sztuczne problemy sobie ludzie robicie ?

lancaster

senicz chciał konfrontacji tylko tyle ! Jest pomysł na zorganizowanie tego bez rzadnych strat dla senicza to zaczyna znajdować się "1000" powodów przeciw i to nie przez samego senicza który z resztą milczy.

Człowieku, czy nie widzisz że senicz jak dostał po dupie na AS, to teraz się wykręca sianem? Jakby rzeczywiście był taki chojrak z tymi swoimi klockami to by pojechał. Tym bardziej że mu fundują pierwszą klasę. A on nie chce. To jest wykręcanie się sianem. To znaczy słomą, chciałem powiedzieć. Ale z tego co widzę, to będą tacy, co do upadłego będą twierdzić wbrew faktom że grało dobrze. I że akustyka pomieszczenia tylko bas popsuła. No żesz kurde, inni też mieli problem z akustyką pomieszczeń, a jednak udawało się uzyskać dobry dźwięk.

lancaster, 15 Lis 2007, 11:58

WILU, a czy jezeli dostaniesz propozycję pzyjazdu do kogoś na drugi koniec Polski

1. Proponuje zajrzeć do atlasu !

2. senicz sam chciał a teraz milczy

Sztuczne problemy? Sztuczne problemy to wymyśla Senicz. Organizują wszystko za niego, zapłacą mu za przejazd i wyżywienie, jeszcze przewiozą jego dupsko i graty na miejsce, a on marudzi. Mimo że sam chciał. Odgrażał się że pokona wszelkie hiendy. Tylko jakoś udowodnić tego nie chce. Tylko wypisywać różne dziwactwa potrafi. Sfinansowaliście mu już pokaz nba audio show. Miał dobrą zabawę za wasze pieniądze. I co pokazał? Tylko to, że akustyka pokoju niedobra.

>gagacek, 15 Lis 2007, 11:46

Szkoda, że wszelkie wpisy odbierasz jako atak na Twoją osobę, ja tylko zauwazyłem, że znajdują się na tym forum grupki znajomych, którzy siebie nawzajem bronią i nie jest to nic dziwnego - ludzie tak po prostu mają! Wy gadacie o takich "towarzystwach wzajemnej adoracji" biorąc to za zarzut w stosunku do innych, natomiast ja Ci mówię, ze robicie dokładnie to samo. Tak samo sprawa się ma z obelgami i obrzucaniem błotem - wszyscy rzucają tutaj i nikt nie jest święty, więc po co się oburzacie? Kiedy Rafaell napisał coś w Twoim kierunku (przy czym było to znacznie bardziej smaczne niż niektóre Twoje wpisy) to podniosła się wrzawa kolegów, że nie pozwolą Cię obrażać i że jesteś fajny gość na żywo, masz zdrowy światopogląd itd. A czy Ty tutaj nikogo nie obraziłeś? Jeśli tak by było, to nikt do Ciebie by się nie przyczepiał, natomiast z tego co widzę, to tak nie jest i to w miarę upływu czasu się pogłębia.

W 90% przypadków ludzie, którzy znają się na żywo, będą się wzajemnie bronić przed tymi, których znają tylko wirtualnie! Prowadzi to jedynie do tego, że każdy do każdego będzie coś miał i faktycznie pisanie na tym forum przestanie mieć sens, bo zawsze wyskoczy ktoś, kto zmiesza to z błotem.

>Jak sądzisz, kto jest tego przyczyną? Może Twoje słuchawki?

I po co to?

lancaster jeszcze jedno !

senicz nic nie pisał o tym, że mu się nie chce tylko o tym że cytuję:

----------------------------------------------------------------

senicz, 15 Lis 2007, 11:10

Targac sie do Krakowa ze sprzetem?

----------------------------------------------------------------

Niestety IC do Krakowa jedzie 2,5 godziny za dobrych czasów jeździł 2:15 i to było całkiem miłe

Panowie mam teraz glowie KAHE. Musze cos z niego wyciagnac. Musze zbudowac od zera super klub. A tak naprawde to zawsze moge wlaczyc swoj sprzet do porownan z super klockami z pokazu. jesli macie sprzet lepszy i ciekawszy niz ten co bedzie za 2 tyg w KAHE to sie zastanowie. Czyz nie lepiej wam bedzie dojechac do klubu i taniej. bez targania sprzetu, sikania po drodze itp. Do konca tyg zalatwie sprawy rodzinne i jestem wolny i moge zajac sie organizacja klubu. Musze tez poprawic kolumny i Maranciunia. Wiec bedzie to czas w okolicach swiat a to nie jest dobry czas do org. takich imprez.

Jeszcze raz powtarzam dajmy obu stronom trochę czasu-proponuję do przyszłego wtorku !

Ten wątek nie odwiedzać tak będzie dla sprawy najlepiej no i oczywiście unikniemy pyskówek

Pozdrawiam

Rafaell

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

szwagiero

o mnie | ignoruj | PW

stat: 713 / 444 / 0

15 Lis 2007, 11:39

>discomaniac71, 15 Lis 2007, 11:29

>Ja tez nie pozwole obrazac gagacka. Swoj chlop wie co mowi a do tego w tzw realnym swiecie

>kulturalny i z klasa.

Ktoś tu mówił o towarzystwie wzajemnej adoracji i poklepywaniu się po plecach - mamy przykład:

gagacek-rochu-disco-ktoś jeszcze?

Musicie bronić gagacka bo nie daje sobie rady? Może przeczytajcie jego wpisy najpierw, potem wpisy innych i zastanówcie się, kto kogo bardziej i częściej obraża. Może remis? Na pewno gagacek skrzywdzony w tej konfrontacji nie jest, a że konfrontacja nie ma sensu to już inna kwestia.

Sam zamieniłem z nim kilka "dziwnych" wpisów i raczej do niczego pozytywnego to nie doprowadziło, może do tego tylko, że daliśmy sobie spokój i każdy zachował swoje racje dla siebie.

Na tej samej zasadzie: szwagiero-intuos-Rafaell-senicz-ktos jeszcze?

Pociagiem z kolumnami i reszta? ale to mordega i koszt. Ktos by musial mi pomoc zaniesc na dworzec do pociagu i w Krak tez dzwigania kupe. czy warto. Samochodem jechac przy takich cenach paliw? lepeij w KAHE sprawe zalatwic. na swieta przygotuje jakis super pokaz.

Włodek sprzęt idzie do mnie kurierem ty sobie na drugi dzień przyjeżdżasz wieczorkiem, śpisz w hotelu rano spacer po Krakowie,po południu odsłuch w zacnej sali (fajnie by było n.p. wStudio Pro bardzo życzliwy ludziom właściciel)

Pomogę

Pozdrawiam

Rafaell

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

marko3T

o mnie | ignoruj | PW

stat: 714 / 2022 / 0

15 Lis 2007, 12:12

Czyli jednak nie przyjedzie do Krakowa.

Jasne ze nie przyjedzie - nie tylko teraz ale wcale.

senicz, 15 Lis 2007, 12:13

>Pociagiem z kolumnami i reszta? ale to mordega i koszt. Ktos by musial mi pomoc zaniesc na dworzec

>do pociagu i w Krak tez dzwigania kupe. czy warto. Samochodem jechac przy takich cenach paliw?

>lepeij w KAHE sprawe zalatwic. na swieta przygotuje jakis super pokaz.

Senicz, pieprzysz jak zwykle. A co Cię obchodzą ceny paliw skoro inni za te paliwa zapłacą? I nie pierdziel że pociągiem mordęga, bo już Ci napisano że Twoje dupsko i graty zostaną przewiezione samochodem. Faktem jest, że nie będzie to różowy Cadillac, ale za dużo wymagać też nie możesz.

Jaki wykręt teraz wymyślisz żeby tylko uniknąć konfrontacji?

>discomaniac71, 15 Lis 2007, 12:13

>Na tej samej zasadzie: szwagiero-intuos-Rafaell-senicz-ktos jeszcze?

No i widzisz jakiś problem? Po co wrzawa o poklepywaniu się po plecach? Ci co gadają o tym i o obrzucaniu się obelgami, robią dokładnie to samo, tylko u siebie tego niestety nie zauważają albo może raczej nie chcą zauważyć!

>szwagiero

Bardzo mylisz się, wiele rzeczy wrzucasz do jednego wora.

Mnie wcale nie zależy na tym aby "być kimś" na forum i wielokrotnie o tym pisałem, do znudzenia. Jakie to tragikomiczne w skutkach, zobacz losy naszego guru.. To była jego decyzja i świadome działanie, pamiętaj o tym.

Ja bardzo intensywnie reaguję na świadomą głupotę, w stosunku do Ciebie reagowałem tylko i wyłącznie na tony bzdur które razem z Intosem wypisywaliście na forum. To były takie loty, że szkoda rozwijać ten temat. A cel działania, gdy przyjrzeć się temu z daleka - głupi.

>Jak sądzisz, kto jest tego przyczyną? Może Twoje słuchawki?

I po co to?

Może teraz zrozumiesz po co, przepraszam ale nie mam teraz aż tak dużo czasu, przeczytałbyś tylko początek i koniec, a i tak prawdopodobnie przefiltrowałbyś to wszystko po swojemu i zabawa potoczyłaby się od nowa - na to stanowczo szkoda nie mam czasu. Odbieraj to jak chcesz, ale wiedz, że to nie jest atak na Twoją osobę, tylko na działanie.

pozdrowienia

gagacek

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

ho ho ho... to juz sam miszcz McGyver ze swoim dworem atakuja Senicza... Ciekawe dlaczego...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

A Ty Senicz nie badz dupa, jedz! Moze nalesnik z marantzami rozjedzie minasy z lampami MA.... :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

senicz zwiększam stawkę !!! do 311.28

SPONSORUJE BILET LOTNICZY LOT

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wylot WARSZAWA > KRAKÓW 8:35 8.12.2007 sobota

Wylot KRAKÓW > WARSZAWA 13:05 9.12.2007 niedziela

cena całkowita przelotu dla wszystkich pasażerów 311.28 PLN

(zawiera opłaty dodatkowe 128.53 PLN i opłatę za wystawienie biletu 26.75 PLN)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

termin odpowiada ? wtedy jest w miarę tanio :D

foxbat, odpierdziel się, i czytaj ze zrozumieniem. Senicz wykręca się sianem od konfrontacji. Ja wcale nie atakuję jego osoby. Chcę go tylko sprowokować do pokazania swoich wytworów w Krakowie, tym bardziej że nic go to nie będzie kosztować (podobnie jak nic go nie kosztował występ na audio show, bo mu ten występ sfinansowano).

Swoją drogą dziwne to forum. Wygląda na to, że wcale nie trzeba pokazywać czegoś naprawdę dobrego i rzetelnego żeby tłumy waliły i było gadanie...wystarczy zgrywać błazna.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.