Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster,

O, odpowiedziałeś, z przyjemnością Ci odpowiem. Szkoda że piszesz w tak dziecinny sposób, nie można z Tobą rozwinąć lotów, bo po drugiej stronie jest surfujące dziecko. Szkoda też że pisząc nie masz inwencji tylko umiesz posługiwać się wyłącznie kalką, no ale cóż, nikt nie jest doskonały. Mnie nie jest wstyd, ponieważ za moimi wypowiedziami stoi logika a nie zwykłe szczeniactwo i naiwność. To tak w wielkim skrócie. Resztę sobie posklejaj z innych wypowiedzi. Chcesz robić dalej idiotę z siebie, rób, tego nikt Ci bynajmniej nie zabrania:DDD Poraża mnie tylko cel jaki chciałbyś osiągnąć. No właśnie, jaki jest sens tej pisaniny? To bardzo ciekawe, mógłbyś to rozwinąć? Bo w sensie wypowiedzi zaczynasz wybitnie upodabniać się to Twojego guru.

W sumie pytałem już o taki drobiazg, ale na razie nikt z oponentów senicza nie potrafil mi odpowiedziec logicznie(ani nawet nielogicznie)...co tez takeigo senicz złego zrobil, ze kilku kolesi z zwidami dowala sie do niego na forum internetowym ?

...ciekawe zjawisko, świadczace moim zdaniem wybitnie o dziecinadzie i sporym braku dystansu do życia...ja rozumiem, praca, stres i zanieczyszczenie środowika...ale przynajmniej na forum chłopcy się odprężcie :)

Pozdrawiam

...co tez takeigo senicz złego zrobil, ze kilku kolesi z zwidami dowala sie do niego na forum internetowym ?

To kwestia stylu wypowiedzi przeszkadza najbardziej. Jeśli wypowiedź nie niesie ze sobą żadnej treści związanej z tematyką króliczka, którego tutaj gonimy, to senicz nie jest wyjątkiem (znajdziemy jeszcze kilku we wszelkich tematach o polityce ect...)

Gdy jednak mamy do czynienia - z delikatnie mówiąc - kontrowersyjnym sposobem wypowiadania się na tematy audio i dodamy do tego równie kontrowersyjny styl to... mamy senicza (również nie jest to wyjątek, ale takich osób nie było wiele np. Br...ik).

Chyba to połączenie "niepokoi" wielu.

rekinie, może i kogoś niepokoi...ale z czym ten niepokój jest zwiazany ?

...jak dla mnie wpisy senicza są jakie są...każdy zdrowy człowiek chyba wie ze częsc to pasja eksperymentatora, a czesc to podpuchy słane gosciom którzy pisują na forum jakby kij od szczotki połkneli ...

...oczywiscie znajdą sie też tacy faceci w rajtuzach jak łowca debili, czy inni nawiedzeni z misją.

...nie mwie, ze senicz jest goniony niesłusznie...po prostu pytam w czym konkretnie wadzi ?

Co takiego robi senicz, ze nie wystarczy dac mu ignora w razie czego, lub ignorowac ten czy inny jego wątek ?

Wpis reanimacyjny-idę sie zrelaksować z piesiem na spacer-póki jasno a Wy dzielnie walczcie przynajmniej tak jak Ebi Smolarek

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

>lancaster

No dobra powiem wprost.

Sam powinieneś to zrozumieć najlepiej używając takiego nicka.

Gdyby w pewnej nieodległej historii ktoś (bez względu na słuszność, czy niesłuszność takiego poglądu) nazwał Cię np. matołkiem, to rzuciłbyś mu w twarz rękawicę i wyzwał na pojedynek. Gdyby zrobił to publicznie, to Twoje ego ucierpiałoby jeszcze bardziej i nie byłoby odwrotu przed właśnie takim honorowym załatwieniem sprawy.

Patrzac od drugiej strony - Jeśli ktoś wyzywa Cię na pojedynek dając do wyboru broń (wzmacniacz, źródło, preamp), a później wycofuje się rakiem tłumacząc, że jego broń daje mu taką przewagę, że pojedynek ma z góry wiadomy przebieg, to moim zdaniem o honorze nie może być mowy.

Kiedyś o wyniku pojedynku decydowala śmierć jednego z przeciwników. Obecnie niestety mamy z jednej strony Papkina, a z drugiej pokaźne (rosnące) grono jego przyszłych/niedoszłych przeciwników.

Sekundantów po obu stronach również nie brakuje - tylko jak długo można zwlekać z przelaniem krwi.

Myślałem, że umówionym terminem pojedynku jest AS2007 - niestety walka do pierwszej krwi (jaka się tam odbyła) nijak się ma do walki na śmierć i życie. Papkin nadal uważa, że katar przeszkodził mu wygrać pojedynek.

Takie jest moje zdanie (a każdy może mieć inne).

rekinie, dobra jezeli tak na to spojrzymy to:

- senicz wyzwał na pojedynek całą planete :)

- nikt nie podniósł w koncu rekawicy (senicz był na jednym porównaniu marancunia w KAiM z tego co czytalem i to wszystko)

...po tym pokazie zdania ekspetów byly podzielone...choc domyślam se ze wiele osób spojrzaoby inaczej na twórczosć senicza gdyby nie jego bojowe strojenie atmosfery :)

...jak ktoś pisze mi per "matołku" to najpierw pytam dlaczego...ale to pewnie moje chcrześcijańskie podejscie o tematu...nastawiam drugi policzek :)....trzecim stwórca w swej łaskawości mnie nie obdarzył :)

...krótko i na temat...jezeli mialbym brać wpisy senicza dotyczace jego "najlepszosci" powaznie, to najpierw bym porównał z czymkolwiek...wiesz ze jak mnie coś interesuje to jade posłuchać i nie robi mi to kłopotu...

...AS jest dla mnie miarodajny tyle o ile...bas u senicza był kiepski...reszta... czasami nawet grało żywo i sie ludziom podobało z tego co słuchałem juz podczas imprezy...

....tak wiec jeżeli przechodzimy do konwencji podnoszenia rękawicy(jezeli seniczowi takowa odpowiada naturalnie)...to wygląda na to, ze cała planeta dostała rekawicą senicza w pysk...no przynajmniej ta częśc planety, ktora poczuła że ta rekawicą dostała :)

...co za kłopot ruszyc pieszo, badx konno do jaskini smoka, aby zatłuc gadzine ?:)

...nie przystoi mężnemu rycerzowi czekać aż potwór zjawi sie w okolicy by on swego męstwa mógł dowieśc !

Poł królestwa i ręka królewny czeka ! Do boju !

Pozdrawiam

Z lowca debili-zmu wlasnego nie ma co zaczynac a tym bardziej konczyc rozmowy, ja radzilbym skonczyc nim sie zacznie

narazie pacjent wszedl na orbite ktora niestety ale zapetlila sie w czasie uniemoliwiajac ewolucje myslowa, jak z plyta vinilowa ktora wraca do punktu wyjscia nim wejdzie na wlasciwa sciezke:))))

zreszta patrzac na dokonania czlowieka od ery zapisu obrazkowego, lowca zazwyczaj pada ofiara wlasnej ofiary.....bezcelowy nik:))))) rzeklbym slowami Rzeckiego:))))))

pozdrawiam Kolegow, moich :)

>lancaster

Pewnie, że senicz nie musi podnosić rękawicy, ale to nie świadczy o takim rycerzu zbyt pięknie.

Od ustalenia miejsca i czasu pojedynku są właśnie sekundanci - pewnie jest ich zbyt wielu i toczą swoje pojedynki o to kto zostanie prime.

W tym kontekście porównanie do smoka wydaje się być nawet dość trafne - tyle, że ilu rycerzy wejdzie na raz do jaskini smoka, czy smok przestrzega kodeksu honorowego ustalając miejsce walki w swojej jaskini?

To prawda zieje ogniem, pożera niewinne owieczki (dziewic już brak) i unika prawdziwych rycerzy.

Pozostaje oczekiwać chyba faktycznie na jakiegoś Jerzego, który zalatwi sprawę samodzielnie.

Tymczasem "reszta świata" wykuwa swoje małe mieczyki, część ma już karabiny, a niektórym wydaje się, że posiadają niezłe armaty ;) Korzystają z doświadczenia innych kowali i rusznikarzy tego forum powoli i systematycznie podnosząc jakość oręża. Na ich tle senicz ze swoim projektem Manhatan wydaje się, że nie posuwa się zbytnio do przodu - owszem była jakaś tam próba na poligonie doświadczalnym AS2007, ale bomba "skisła". Pozostają narzekania na brak fizyków i nadzieja, że jak kiedyś jednak odpali, to zdmuchnie cały świat.

uffff jazdeczka tutaj:)))) koledzy lancaster i senicz zaprezentowali sie juz, z calego serca dziekuje , wspanialy watek z gatunku dzieje glupoty na forum...puszczam sobie teraz jheene lodwick feelings kupione na as w tym roku, wspaniala sprawa mowie wam....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

lancaster, 18 Lis 2007, 14:39

...co za kłopot ruszyc pieszo, badx konno do jaskini smoka, aby zatłuc gadzine ?:)

...nie przystoi mężnemu rycerzowi czekać aż potwór zjawi sie w okolicy by on swego męstwa mógł dowieśc !

Poł królestwa i ręka królewny czeka ! Do boju !

TAK JEST DO BOJU SENICZU MISZCZU RYCERZU ! za e swym sanczo pansą lancasterem :)

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

rekinie, oto i zwabiony nagroda i wizja chwały przybył zakuty łeb forumowy - electro :)

...sam widzisz ze kumite czas zacząc :)

...senicz nie to, ze nie podnosi rękawicy...grube smoczysko w bajkach nie jest od podnoszenia rekawic...ono jest po to, zeby być... :)

...to rycerze jezeli czują takową potrzebę musza sie zmierzyć...ot choćby dzielny, aczkolwiek w niepełni władz umysłowych bunsujacy sir electro :)

Pozdrawiam

WILU

ale ty sie nudzisz w ta smetna niedziele

ale za wpis w imieniu komitetu serdzecznie dziekuje

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Wilu, choc z gminu się wywodzisz być moze kiedyś zaszczytów rycestwa dostąpisz...na razie jednak oporzadx gospodarkę i nie wyrywaj się kiedy szlachta duma jak smoka powalić :)

Pozdrawiam

tak po wpisach senicza widac ze minał mu okres młodzienczy pojedynkowania sie na wyjazdach

albo pilnuje jakiejs smoczycy?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

panowie juz jestem, o co chodzi wlasciwie? a co do slomy to w systemach w ktorych uzyto glosnika o duzym qts w obudowie BR zawsze jest tendencja do dudnienia. Jesli jednak napchasz slomy wtedy nastapi wyrazna poprawa jakosci basu. Sloma ma bardzo ciekawe wlasciwosci tlumiace. Likwiduje dudnienie bez tlumienia najnizszego basu. Wiec polecam do starszych systemow kolumnowych gdzie nie dbano specjalnie o duze tlumienie glosnika i obudowy. A co do thd to Otala pisal to w czasach gdy mial blade pojecie o problemach budowy wzm o super malych thd. I nic dziwnego ze chce na sile udowodnic ze niskie thd sa szkodliwe bo jak sie nie umie zrobic takiego wzm to trzeba zwalczac nawet pomysl u innych aby nie budowali takich. A ja nie wiedzac ze nie mozna zbudowac wzm o super niskich thd po prostu zbudowalem.

rekinie, bajka jest jaka jest...co zrobić...jeszcze na dobrą sprawę nie wiadomo, czy seniczowi leży fucha smoka, ale widze ze electro na fuchę rycerza wstepnie się pisze :)

electro, weź facet o swoich frustracjach opowiadaj gdzie indziej.

Pozdrawiam

co do wyjazdow to pierd........ sie z gratami dla czyjejs przyjemnosci taki kawal Polski?

gralo dobrze w domu a na as kiepsko a teraz ze sloma gra duzo lepiej i w KAHE bedzie jeszcze lepiej. Chyba sie sloma poluzowala bo bas znowu taki tegawy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.