Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

>>senicz

ja jestem tylko melomanem jak większość ludzi tutaj, szukamy ciekawych rozwiązań, żeby mieć lepszy dźwięk w domu

to nie jest "forum konstruktorów" choć i Ci tu pisują

co masz nam do zaproponowania poza samoupajającym się ględzeniem bez końca? grzebane Marantze?

jesteś beznadziejny senicz :-(

włodek

twoj pomysł na odchudzanie jak zawsze prowokujący :-)

ale proponowałbym jakas mechanizacje tego zmudnego procesu

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Widze ze zloziejaszki zaczynaja sie posilkowac komfabulacja. No ladnie to tak? ale musialem wam niezle zalesc za skore ze sie tak na mnie uwzieliscie. Moze macie jeszcze jakas dume? wasze dzieci beda czytac kiedys te teksty i dziwic sie ze ich powazny i madry tatus tak sie podniecal gdy uslyszal slowo zloziejaszek. No dalej, wymylcie cos jeszce bo jak wam brakuje argumentow to siegacie po swinskie zagrania.

>ale proponowałbym jakas mechanizacje tego zmudnego procesu

ale Senicz nie kopiuje! (a kiedyś widziałem już coś takiego...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie moge zrozumiec jednego, ciagle znajduje sie ktos kto probuje normalnej rozmowy z tym ekstremalnym oszolomem.

Takie proby zawsze kocza sie tym samym - kolo coraz bardziej sie nakreca i mamy kolejny wysyp bzdur i klamstw.

Juz to wczesniej pisalem, trola mozna pokonac tylko jego wlasna bronia.

Jesli cos do niego piszecie, piszcie w jego stylu, jak Kuba Bogu, tak Bog Kubie!

Na zalaczonym obrazku widzimy wspomnianego trola ktory szykuje kolejny strzal w kierunku bezbronnego forum.

Teraz juz wiadomo do czego uzywa szelek...;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Who's Afraid of Music?

Chemia orgazmu jest zbawienna dla baby. Choc wiele woli snikera niz stosunek. No jak sie ma takich mezow jak ci co mnie dokuczaja to sie nie dziwie. Taki zlodziejaszek to nawet dobrze swojj starej nie zrobi bo tylko mysli jak co z neta ukrasc. Zastanawia mnie jaka zalosna pustka jet wokol tych pyzczykow. Nic nie dokonali wlasnego. Nic. Czy wy rozumiecie co znaczy to slowo? nic znaczy nic.

a co znaczy dorosnąc ?

etap zycia kiedy stracisz napęd ?poddasz sie powszechnym obyczajom polaków ?

camle konstrukcja tych maszyn przypomina stare pompki do akwarium na mimośrodzie ciekawe kto kogo skopiował

moze akwarysci sciagneli z netu?

cir, 3 Gru 2007, 20:50

>a co znaczy dorosnąc ?

Z Twoich wczesniejszych wpisow wynika jednoznacznie ze tego nie wiesz.

Hmmm....jakby Ci to wytlumaczyc...

Dorosnac to znaczy miedzy innymi nie puszczac smierdzacych bakow w pomieszczeniu gdzie przebywaja inni ludzie. senicz wlasnie tak sie zachowuje, wchodzi miedzy ludzi i puszcza smrodliwe bomby.

No ale widac znajduja sie amatorzy takiego zachowania i nawet staja w jego obronie.

Tylko zeby to zrozumiec trzeba najpierw wlasnie dorosnac...

Who's Afraid of Music?

hej ałdiofile a byliscie kiedys na spotkaniu ludzi napalonych w alternatywnej medycynie? jest ich mnóstwo i wszyscy opowiadaja podobne rzeczy diety ,terapie cokolwiek człowiek moze wymyslec

a byliscie kiedys na spotkaniu ałdiofili co słuchaja stolika he ?ktoś poza wami jest gotow sie tym chocby zainteresowac???

cir,

>widzisz music ja wole byc niedorośniety :-) a ty cierp

Nie masz pojecia jaka ulge sprawiles mi tym wpisem, przez chwile balem sie ze znowu bede musial Ci cos tlumaczyc, a tak sytuacja jest jasna, nie ma sensu ;)

Who's Afraid of Music?

Senicz nie bądź pan rura, czy inny pies ogrodnika i daj schematy tak jak robił to Szanowny Nelson P.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Cir jak zawsze celnie z tym stolikiem Sluchanie stolika a to dobre. Wlaciwie w kazdej dziedzicnie jaka sie zaimuje czlowiek sa mity i mitomani. Moze w matematyce mniej ale tam sami chorzy wiec trudno to ocenic. Gdy czlowiek czegos nie rozumie czesto ucieka w magie dlatego tak duzo audiofili myli magicznie o sprzecie. Slucha kabli stoliow lub kabli sieciowych. No i dobrze niech sie cos dzieje. Dorobilem o Mrancinia potka na wyjsciu aby nie przesterowywal zwyklych pre czy wzm bo teraz ma 6V na wyjsciu? jakim cudem?

Takie chematy to nawet wstyd by mi bylo oglosic. Mowie tej klasy, prymitywne i bezmyslne. O thd nawet nie wspomne. A df? smiechu warte. Sami cos wymyslcie. Nie stac was na to? no to co tak podskakujecie?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.