Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

>Music

>od ziela nikt nie umarł przestan straszyc młodziez

Jesli z umiarem to jasne ze jest OK

Ale: KAZDE PRZEGIECIE JEST NIEFIZJOLOGICZNE ! miszcz mitoman jest tego zywym przykladem :))

Who's Afraid of Music?

senicz, 5 Gru 2007, 20:55

>Czyli 15 bedzie istna jatka. Ja wlacze swoj sprzet na chwile. Przeciez chwila wystarczy. reszta

>bedzie sie szamotac wlaczac wylaczac przelaczac kabelki zmieniac i zapieniac. No.

Wlasnie sek w tym, ze do tej pory bylo inaczej........

Jak wlaczalismy cos tam na R...eko albo L...erze to juz nikomu sie nie chcialo przelaczac tylko byly pogawedki i sluchanie muzyki itd......

Cos czuje, ze i tak moze byc tym razem.......;-)

A co Ty, mozesz zrobić dla Vectora?

senicz, 5 Gru 2007, 21:45

>Najlatwiejsze do rozjechania beda lampowce. Jeszcze jak cos robie na lampach to to gro ale oni? nie

>maja pojecia o niczym. teraz Chinczycy produkuja lampowce. To dopiero jest jakosc.

No, niestety chinskich nie bedzie........sorrki.....

Beda tylko japonce i eurole....;)

Gość rochu

(Konto usunięte)

Teatrzyk Zielona Gęś przedstawia

Sztukę konstrukcyjno - erotyczną

„Na Pająka albo Upadek Miszcza”

Udział biorą:

ONA - młoda i niedoświadczona lecz wielce zaciekawiona

ON – niemłody już lecz doświadczony i wciąż żądny nowych eksperymentów

(Grę wstępną pomińmy i przejdźmy do meritum. …. On już zaczepiony kołysze podwieszony do żyrandola. Teraz ona zdejmuje z niego ostatni element bielizny)

ONA – (wielce zdziwiona) Kochanie, nie wiem co to jest ale nie jest to takie duże jak o tym mówią.

ON – (pewność w głosie ) Nie martw się Żabko. Przy osiemdziesiątym razie będzie dużo lepiej.

ON - No to ustaw mnie teraz nad sobą. O tak. No to zaczynamy.

ONA – (niepewnie) Kotku, czy to jest bezpieczne? Boję się że żyrandol nie wytrzyma. Wiesz jak ciotka Aniela jest do niego przywiązana.

ON – (wypowiada to hardo, głosem pewnym siebie) Nie martw się jestem w tym Miszczem. Tak mi mówią na różnych forach.

ON – (wysilając się przy tym) I raz. I dwa. I raz. I dwa.

ONA - Kochanie zaczepiłeś o etażerkę. Bądź ostrożny. Tam są kryształy po mojej babci. Mama nie wybaczy mi ich straty.

ON – (nieco zdyszanym głosem) Cholera nie mogę trafić. Kochanie, czy możesz nieco przekręcić mnie odrobinę w lewo. Ooo tak, tak.

ONA – (głosem pełnym czułości) Już Koteczku. Czy dobrze tak?

ON - W porządku. No to hop.

ONA – (nieco zbolały, skarżącym się głosem) Kochanie znowu trafiłeś mnie w oko. To boli. Bądź bardziej ostrożny.

ON – (słychać wielki wysiłek tytana) Ughhh. Ughhh. I raz. I dwa. Iiiii…

(w tle słychać rumor, spadające meble, brzęk tłuczonego szkła)

ONA – (przestraszona) O jej! Kotku! Czy nic Ci się nie stało?

ON – (cichym głosem) Ble ble ble. Ble ble bueeeeeeeeeeeeeee.

ONA - Kochanie?

ON – (hardo, ze swadą) Obnazamy debili? a obnazamy!!! Oooooooooooo

ONA – (czułym głosem) Czy dobrze się czujesz?

ON – (zamyślony) W Warszawie śnieg pada. Duże płatki. Czyli zima w pełni. Czas się brać za jakąś klasie A?

ONA – (przerażenie) Ooooooooooooo

ON – (wypowiada niczym wiersz heksametryczny, wybijając rym głową o parkiet) jedna wypchana. Do ciecia slomy uzylem nozyc do drobiu. Normalnie to sie siekiery uzywa ale tu nie mam. Musial ciac na drobne odcinki bo male ottworki zosyawili w belgii gdzie wykonano te kolumny. Zmiana jest ogromna. Impuls palpacyjny jest teraz suchy i krotki. przez szxzelina basreflex widac nawet ta slome. To tak dla ciekawskich jak sloma wyglada. Zgrzalem sie z ta sloma. I worek sieczki mi zostal. A o intuosa sie nie martwcie, ma bardzo dobry sluch wyczulony na zlo w dzwieku.

ON (pada bez życia i robi się zupełnie sztywny)

ONA – (z lamentem w głosie) O etażerka i babcine kryształy! O ja nieszczęśliwa!

ONA (także pada bez życia i tak juz jej zostaje)

(Orkiestra zaczyna grać cokolwiek, bo i tak to bez znaczenia)

Zapada kurtyna a Osiołek Porfirion i Hermenegilda Kociubińska wysypują na rozentuzjazmowaną publikę kawałki tłuczonego szkła i kryształu czerpiąc go garściami z wiader stojących na proscenium.

Lektor bedzie? ten syf? mogliscie mnie uprzedzic. A papierowce? no coz, czas skonczyc z makulatura. No gyby jezce byl to papier ze slomy........... no to moze by cos tam gruchalo. A tak. na brzozowym? Myslalem ze bedzie to spedzik hiendzik. A tu lektor............ no coz, towarzysko sie spotkamy. Panowie czy nie szkoda naszego czasu na takie zabawy.Moze lektora nam oszczedzicie? Zartuje. Bedzie zabawnie.

5 Gru 2007, 22:52

>ON - (nieco zdyszanym głosem) Cholera nie mogę trafić. Kochanie, czy możesz nieco przekręcić mnie odrobinę w >lewo. Ooo tak, tak.

Miszcz juz pracuje nad rozwiazaniem problemu z celnoscia - w przygotowaniu jest celownik laserowy podlaczony bezposrednio do kory mozgowej.

W tym celu nasz geniusz wykorzysta optyke Marantza cd 40

Poki co nierozwiazywalny jest problem z umieszczeniem specjalnej elektrody w mozgu, powod jest prozaiczny - brak mozgu u miszcza...

Who's Afraid of Music?

senicz,

Bedzie i Lektor, bedzie i Lowther........:)

Tylko lektor z tej stronki:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a Lowther z tej:

Ukryta Zawartość

;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 wat? moze z Maranciunia? a ten lector to nie ten krakowski? no zobaczymy. A ten papierzak z tymi doklejkami to juz slyszalem. Szczeka. Ja tam sie takich skompromitowanych wynalazkow nie boje. Aby nie bylo pipi. Bo tego nie wytrzymam.

UWAGA

senicz w czasie prac konstruktorskich i nie ważne , że jest ich dwóch , ot po prostu musiał sie rozdwoić.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

senicz, 5 Gru 2007, 23:50

>na moje ciotki takie papierzaki? 6 synow? adza rade bo to bezbasiowe te papierzaki.

Oh, nieeeeee......... te papierzaki sa basowe..........:) One nie sa takie zwykle paierzaki...........

Widze ze towarzystwo zgromadzi sie raczej niskowatowe a wysokoskuteczne. Akurat takiego nie lubie bo szczekliwe bardzo. Ale coz, posluchamy i czegos takiego. Oczywiscie o czystych wokalach nie moze byc mowy.

senicz ma gotowy projekt ustawy "o edukacji Polakow w dziedzinie audio".

Kazdy obywatel RP w wieku od 2 lat "do konca", mialby poddac sie obowiazkowemu sprawdzianowi sluchu.

Jakiekolwiek odstepstwo od normy nakreslonej przez miszcza skutkuje natychmiastowa i wieczna banicją.

Alternatywa jest poddanie sie operacji narzadow sluchu ( czyt. uformowanie na ksztalt genetycznie wypaczonych narzadow miszcza ) na wlasny koszt.

Obowiazkowym wyposazeniem kazdego mieszkania mialby byc OBLESNIK, MARSZAJSIUNIO, SŁABEK i slynne innaczej MARSZAJS 250.

Jesli chodzi o mnie to najbardziej przeraza mnie perspektywa sluchania owych kolumn Marantz 250, mialem takie dwa lata temu - no coz, powiem krotko - dwa w jednym, czyli "SZIT UND SZAJSE" :)

Who's Afraid of Music?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.