Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

A czy plakietki sponsorom są zaplanowane (wykonane) już?

Bo np. kalega zdezi kanieczna musi mieć ją przy pasku?! Przeciez nie bedzie płacił 20-tu zeta za wstęp:)

>senicz, 7 Wrz 2007, 14:06

>Mozecie polecic jakies dobrze nagrane plyty na moja wystawe?

"Man of Tra" Young Power. Ale w empiku tego nie dostaniesz ;-).

Jestem Europejczykiem.

>1. senicz

>2. Vlad

>3. lancaster

>4. __kot__

>5. wolne miejsce dla chętnego :)

>6. ABs

>7. zdezintegrowany_3PO

>8. Rolandsinger

>9. npl

>10. kedyw

>11. cir

>12. Skibus

>13. muls

>14. narsiltm

>15. zybel

>16. camle

>17. Krystian Majer

>18. _m3d

>19. psg

>20. theli28

>21. nowy40

>22. cloudior

>23. TomekL3

>24. Patefil

>25. piotr_lass

Zydelek, muzyka bedzie jaką tylko kto tam sobie zażyczy. W czym problem.? Nikt też nie ma zamiaru na siłę katowac ludzi muzyka na słuchanie któej nie mają ochoty., ale z drugiej strony bardzo jestem ciekaw jak brzmia płyty nie zreaizowane jakoś specjalnie tiptop, a poprostu takie jakich słucham.

Tak na poważnie to np. U2, Radiohead, JohnLeeHooker, to tak pierwsze z brzegu. Znajomy pewnie weźmie KAri remnes :) - jak to przeczyta to będzie wiedział skąd ten uśmiech, inny Marillion, a pewnie i coś mocniejszego się znajdzie. Marlena Dietrich o której wspomniałem brzmi u kumpla bardzo klimatowo, chociaż nagranie mocno retro - to jako ciekawostka

Z tym repertuarem jaja sobie robiłem, ale jak ktoś bedzie chciał to nie widzę problemu.

W kazdym razie na bank sprawdzę również jak brzmią słabiej nagrane płyty.

Wiadomo ze "słabiej":), ale czasami taka niezbyt dobra realizacja pomimo swoich defektów moze się podobać.

Wykonawcy zaproponowani przez Ciebie akurat nigdy nie gościli w moim CD, ale jak chcesz to oczywiście bierz - może być ciekawie :)

Pozdrawiam

Fajnie ze bedzie tyle muzy. A ja sie tak martwilem. Oczywiscie ze warto posluchac dawno zapomnianych plyt lub posluchac plyty ktora ma nijakie brzmienie. Nigdy nie wiadomo czy to perelka kunsztu nagraniowego czy skucha. Naszczescie Maranciuno wydobywa z nagran nieznane piekno. Jutro robimy z intuos-em test sluchawek na Maranciuniu / Slawku olbrzymku / Nalesniku - do kontroli barwy. To bedzie wstepny test sytemu. Intuos napisze co o tym sadzi w osobnym watku? beda foto.

owszem Doda u mnie tez pewnie wisi ale od strony gdzie buszują wielbiciele Playstation z drugiej strony był nowy Korn i wziąłem go od razu z mysłą o prezentacji senicza

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ja dostane z USA 9 super plyt. Niestety sa wsrod nich plyty z muza powazna co wymaga dlugiego wczuwania sie w przekaz ale bedzie niezwykle dynamiczna plyta "Clown". Czuje ze bedzie super na tym spotkaniu. Tylko jedna smutna sprawa- te tlumy w pokoju!!! jak to zrobic aby sponsorzy mogli nasycic sie dzwiekiem? moze jakas przeszkoda w postaci slupkow z linka albo stoliki? Jesli w tym roku beda tlumy to w przyszlym na prezentacje systemu mfb trzeba bedzie wynajac jakas salke.

Proponuję by osoby "sponsorujące" wpisywały jakie płyty wezmą ( tak trochę by to uporządkować, a i przekrój muzyki zapewnić odpowiedni ).

Planuję zabrać:

AC/DC "Live"

Manowar " Gods of War " ( płyta genialna do sprawdzania jak się bas zachowuje i jak nisko schodzi )

Valerie Joyce " New York Blues "

i nieśmiertelna płyta testowa : Roger Waters " Amused to Death" ( edycja japońska )

Jeżeli będzie źródło HDCD to kilka płyt w tym formacie

Zabiorę ze sobą wokalistykę (niebanalne damskie i męskie wokale, accapella), muzykę dawną (savall) oraz ciekawe płyty z kontrabasem, instrumentami perkusyjnymi :)

zdezi

Już po tych dwóch propozycjach widzę, że nie muszę nic brać. Dawno temu zaczynałem od AC/DC, a obecnie jestem na etapie kontrabasu i saksofonu. Tak więc rozbieżność muzyki jest dla mnie do zaakceptowania. Wiadomo przecież, że wszystkich płyt nie da rady odsłuchać.

>1. senicz

>2. Vlad

>3. lancaster

>4. __kot__

>5. umka

>6. ABs

>7. zdezintegrowany_3PO

>8. Rolandsinger

>9. npl

>10. kedyw

>11. cir

>12. Skibus

>13. muls

>14. narsiltm

>15. zybel

>16. camle

>17. Krystian Majer

>18. _m3d

>19. psg

>20. theli28

>21. nowy40

>22. cloudior

>23. TomekL3

>24. Patefil

>25. piotr_lass

Spokojnie ztymi plakietkami :)

Mi nie zalezy np. Na pewno(raczej) nie bedzie tylu wejściówek za friko ilu sponsorów:)

Jakby tak dalej poszło to taniej byłoby byc sponsorem pokoju senicza, niż kupować wejściówkę na AS - bez przesady ;)

Kilka wejściówek oczywiście pewnie będzie. Proponuję je rozdać wg. klucza: 1szt. - senicz, reszta - losowanie :)

A ile dokładnie i czy wogóle tego będzie to sie dowiem przy okazji załatwiania spraw finansowych z Elberothem.

Przypominam, ze termin dopisywania sie do listy mija w przyszły piątek. Piątek wieczór, lub sobota rozsyłam namiary do przelewu. I jak tylko kasa spłynie(założyłem tydzień) puszczam kasę Elberothowi.

Potem to już zostanie tylko kwestia dogadania niedzieli. Sławek jak najbardziej kolumny od zybla/Matta/arturap jak najbardziej i jakaś elektronika by sie przydała do nich :)

Mógłby być też drugi zestaw na podmianę....no i osoby chętne do obecności przy niedzielnej prezentacji.

Można sie umówić tak jak w zeszłym roku, ze zrobimy zmiany - pewnie po 0,5h i będzie OK :)

Pozdrawiam

Pozdrawiam

cloudior, Ciebie do sprzętu to nikt nie dopuści, a jak będziesz niegrzeczny to zaraz wypuszczę koszatniczkę w okolicy gdzie stoi Thiel. Jest lepsza od bobra :)

Pozdrawiam

Moze rozdzielic temat plakietek i wejsciówek ?

Plakietki będą dla wszystkich ktorzy chcą a wejsciowki do ustalenia

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Wczoraj mialem mozliwosc przedpremierowego odsluchu sprzetu senicza na moich sluchawkach ortho yamaszki i nietylko

LUDZIE PADNIECIE Z WRAZENIA, ZAROWNO NALESNIK JAK I SLAWEK TO HI END i szczerze powiedziawszy mam w dupie opinie guru z forum , ten sprzecik wymiecie konkurencje jednym tchnieniem z glosnikow czy ze sluchawek, niedlugo dlugi opis odsluchu

żółwik, 10 Wrz 2007, 11:59

>intuos

>A czy ty nie jestes czasem jakimś bliskim kumplem senicza ? Oczywiście nie, nie ?

>Czego się teraz nie zrobi dla kumpli ;)

wpadnij na AS

czy mi ktos wierzy czy nie , wisi mi to

dla mnie senicz ma talent i tyle, niestety nasze forum to banda starych albo glupich zgredow, bo niby kto by chcial uslyszec cos co jest 10 x lepsze niz ich sprzet za krocie

co do kumpelstwa to wczoraj pierwszy raz spotkalem sie z seniczem na zywo wiec o jakims kumpelstwie ktore trwa niewiem ile nie ma co tu rozmawiac

powiem tak, moje yamahy dopiero tam pokazaly co to za hi end z nich, a kiedy pomysle o hd600 i 650 to smiac mi sie chce:) i naprwde wszelkie opinie posiadaczy wyzej wymienionych dajcie sobie spokoj i nie piszcie pier**l bo rzaden z was nie slyszal ortho przygotowanych tak jak byc powinny, jezeli wogole slyszeliscie jakikolwiek ortho, na wzmaku Senicza slowo orthodynamiczne zyskuja nowego znaczenia, jezeli ktos sie stawi z ultrason 9 na SA wystawiam sowoje yamahy przeciwko nim, z jedna uwaga moje graja na sprzecie Senicza a ultrasony na czym chca:))) niech oceniaja nie posiadacze wyzej wymienionych tylko koledzy na AS

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.