Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

łowca nadział sie na słome ?stad taki pociety .

igraszki na słomie sa niebezpieczne dla cery

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

No dobra jestem gotowy na rehabilitacje. Teraz zaj......... kazdy system. Sloma, wata i welna zrobily swoje. Ale to gra. wokale duzo duzo lepsze. Idealne wrecz. Moze Mistrz Ludwik bedzie mial czas na wizyte w niedziele? to by byla wielka niespodzianka. Jak Mistrz czyta to zapraszam.

ku...wa, wróciłem dom domu i nic ciekawego nie przeczytałem! Debile są cały czas debilami. I tworzą zamknięty krąg! Wezwać karetkę? Nie opłaca się. Idę posłuchać muzyki. Kto dał debilom prawo pisania?????

Senicz - to już końcówka! Senicz w obecnej postaci dalej nie przejdzie. Takie są prawa rynku! Seniczowi mówimy cześć, szczęśliwie powitamy jego dalszą popierdoloną reinkarnację. Albo się przekwalifikuje albo ch..j mu w w du....ę! Wszystko zależy od niego...

=>Belial, 16 Lis 2007, 17:14

>Senicz - to już końcówka! Senicz w obecnej postaci dalej nie przejdzie. Takie są prawa rynku!

>Seniczowi mówimy cześć, szczęśliwie powitamy jego dalszą popierdoloną reinkarnację. Albo się

>przekwalifikuje albo ch..j mu w w du....ę! Wszystko zależy od niego...

i podobno żyjemy w katolickim kraju z kąd ty się wziąłeś chyba nie krowie z pod ogona ?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Czy w wawa brakuje ofiary gotowej poddac testowi mojej rehabilitacji? ofioara musi spelniac dwa waruki musi byc ofiara i miec dobrej klasy system ale nie za dobry taki okrzyczany ale nie do konca dobry. to jak za 2 tyg ofiara stanie sie ofiara? Sam jestem pod wrazeniem jak ta sloma pieknie zadzialala. Super sprawa. Snopek do kolumny i masz juz hiend. nawet kiepska kolumna wyslomowana da wielki dziwiek. Znika dudnienie i bas zaczyna nisko przyjemnie mruczec. Nie trzena zaraz kupy kasy wywalac na super kolumny wystarczy na allegro jakas uzywke kupic wyslomowac i juz sie ma hiend w domu.

Senicz

Jeśli zrobisz dobry sprzęt z części ze śmietnika, zrobię z tobą wywiad w regionalnej telewizji!!! Od czegoś trzeba zacząć! Jeśli nadal zamierzasz rżnąć psychopatę to sp...

czy ja tak duzo wymagam? chce tylko kogos z dobrym sprzetem zeby przygnieciony jakoscia fabrycznego klocka schowal sie w mysia dziure i powiesil na natynkowym!!! czy juz nie mam wroga zdolnego do takiego czynu?

Życzliwi ludzie chcieli Ci sfinansować i zorganizować takie porównanie w Krakowie, ale się na nich wypiąłeś. Teraz nie masz co biadolić, bo miałeś swoją szansę, ale ją zmarnowałeś.

Mcgyver, nie osłabiaj mnie facet życzliwością tych ludzi :))))

Senicz miał tam jechać bo kilka osób miało taki kaprys i stwierdzili ze rzucą mu kase na koszta podróży. Nikt senicza nie pytał o zdanie, ani sam senicz niczego nie deklarował...życzliwi ludzie...ja pierdziele...

Kochani co innego przewiesc kolumny w wawa niz mordowac sie w Kraraka. Ogromna roznica w czasie i dzwigania. dlatego namawiam kogos z wawa a nie z kraju bo to mordega i kupa roboty. No trudno, zrobie sam. nawet jak nikt nie przyjdzie to rehabilitacja bedzie dopelniona.

...moze nasi forumowi zbieracze wpisów jak np. StefanB wkleją stosowne wpisy życzliwych ludzi świadczące o ich życzliwości wobec senicza :))))

...chyba zacznę byc życzliwy wobec coponiektórych...

...a tak swoją drogą McGyver...rzuciłem pomysł zebyś pojechał do wawy z Minasami i sprzętem do Wawy i zrobił porównanie z urządzeniami senicza...nie skorzystałes z mojego pomysłu, choć był serio życzliwy...a że nikt kasy na to nie wyłoży...normalka, w końcu 16Hz to firma i za swoją reklamę powinna płacić sama...lub szukać sponsora ewentualnie....a senicz to poki co majsterkowicz.

A, ze porównania jestem ciekaw np marancunio vs meridian, czy jakis porządny wzmak vs nalesnik to nie ukrywam ze jestem ciekaw...

...gdyby senicz zechciał to miał już kiedyś zaproszenie do kolegi w Poznaniu...w tej chwili do porównań Docet Lector7...swego czasu uznany za najlepszy player na świecie, SunAudio, PP na KT88, przetwornik CECa71II, Rehdeko, Verdier Platinium ....ojoj...jakby podliczyc to cały kontener sprzętu...ale nikt nachalnie seniczowi nieczego nie sugeruje...ze powinien to czy tamto...nie chce nie jedzie i zaden kłopot...choć my tez jesteśmy ciekawi jak takie porównanie wyjdzie a komunikacja z Poznaniem pewnie lepsza niż z Krakowem.

Pozdrawiam

Nie zapominajmy o tym ze bedzie przeciez prezentacja super wzm lampowego. Chyba najlepszego wzm na swiecie. A jak sie chlopaki zwina to ja wyskocze ze swoim smietnikiem i bedzie tralalala umpa umpa. Oczywiscie bedzie tu na forum reportaz z Klubu. Tomek narobi zdjec. Ale zrobimy osobno parace klubowe czyli super lampa i osobno moje smietnisko. kto ma ochote pokazac sie na pokazie? a po sesji idziemy do Fantazji na male co nie co.

Byc moze to jest blad nastawiac sie na czyste wokale? Moze ludzie nie lubia odczucia wspoobecnosci wokalistki w pokoju z nimi? bo takie odczucie jest gdy system jest super na wokalach. Wola miec wszystko na dystans ze zgrzytem likwidujacym wszelka iluzje?

lancaster, 16 Lis 2007, 17:55

>...a tak swoją drogą McGyver...rzuciłem pomysł zebyś pojechał do wawy z Minasami i sprzętem do Wawy

>i zrobił porównanie z urządzeniami senicza...nie skorzystałes z mojego pomysłu, choć był serio

>życzliwy...

Weź mnie Lancaster nie osłabiaj. Nie będę z siebie clowna robił, nie będę uczestniczył w tym cyrku, a tym bardziej nie będę w to mieszał Minasów. I jeszcze za własne pieniądze. Po co? I w imię czego? Po to żeby później kilku pomyleńców miało pretekst do wypisywania różnych bredni? Tak jak w tym wątku?

>a że nikt kasy na to nie wyłoży...normalka, w końcu 16Hz to firma i za swoją reklamę

>powinna płacić sama...lub szukać sponsora ewentualnie....

Reklamę? Cyrk z udziałem Senicza miałby być reklamą dla firmy Studio16Hertz? Ja pierdzielę, no ręce opadają.

>a senicz to poki co majsterkowicz.

>A, ze porównania jestem ciekaw np marancunio vs meridian, czy jakis porządny wzmak vs nalesnik to

>nie ukrywam ze jestem ciekaw...

Jesteś ciekaw? To zorganizuj takie sprzęty, i jedź na porównanie z gratami Senicza, broni Ci ktoś?

>...gdyby senicz zechciał to miał już kiedyś zaproszenie do kolegi w Poznaniu...w tej chwili do

>porównań Docet Lector7...swego czasu uznany za najlepszy player na świecie, SunAudio, PP na KT88,

>przetwornik CECa71II, Rehdeko, Verdier Platinium ....ojoj...jakby podliczyc to cały kontener

>sprzętu...ale nikt nachalnie seniczowi nieczego nie sugeruje...ze powinien to czy tamto...nie chce

>nie jedzie i zaden kłopot...choć my tez jesteśmy ciekawi jak takie porównanie wyjdzie a komunikacja

>z Poznaniem pewnie lepsza niż z Krakowem.

Ano właśnie. Nie chce, nie jedzie. Woli jęczeć na forum i uskarżać się że nikt nic nie wystawia do porównania. Woli całymi dniami klepać po próżnicy w klawiaturę niż wziąć dupę w troki i zrobić coś konkretnego.

A właśnie wpadł mi taki pomysł. Namówcie Łukasza Fikusa na pokaz z udziałem mistrza Senicza. Ciekaw jestem jego reakcji.

A dlaczego Fikus? Bo też używa "zabytków techniki".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mcgyver, no właśnie w imię czego senicz ma zapierdzielać przez pół Polski jezeli nie ma na to ochoty. I tym optymistycznym akcentem proponuję zakonczyć dyskusję nad tą propozycją nie do odrzucenia życzliwych ludzi.

Nie chcesz sie promować, nie musisz :)

... Jeżeli Łukasz byłby zainteresowany to dałby znać....zanim zaczął używać zabytków techniki miał w rekach(i systemie) lepsze drivery niż pewnie obaj trzymalismy w rękach(Raven R2, ATC, looknij na jego stronę w akich latach czym sie bawił) i wie doskonale co z czego można wycisnąc....ze średniej klasy głośników może być najwyżej ładnie...dobre i to

Przy okazji mógłbyś postawić Minasy obok zabytkowych Sabci pędzonych z 2W OTL :))))

Pozdrawiam

Chyba na potrzeby klubu zrobie zrodlo basow. Mala skrzynka idealnie liniowego suba z pasmem 20-500hz z bialym szumem. Wystarczy w tedy mikrofon, maly laptop i odrazu widac co sie dzieje w pomieszczeniu. Sub moze byc nawet na aku bo w koncu to tylko kilka minut paracy i niezbyt duza moca. Mozna go ladowac buforowo i odpadnie zasilacz.

seniczu, akustyka pomieszczenia jest nie do przecenienia. Byliśmy kiedyś na odsłuchu u mojego imiennika p. Marka w Lesznie i facet oprócz systemu składającego sie z Gryphona Anthileona, Wadii860 i B&W801 miał świetnie zaadaptowane pomieszczenie...no i Bowersy zagrały dobrze jak nigdy :)

Pozdrawiam

Tak ale obiektywny pomiar pomieszcenia ze zrodl wzorcowego jest super wazna. Mozna oczywiscie uzyc procka do prostowania charakterystyki ale jak sie wie co bruzdzi i na jakiej f to latwiej to pokonac. Spotkalem przypadek tak duzej dziury w charakterystyce pomieszcenia ze procek pompowal straszna moc w kolumny aby to wyrownac. jeden smrod z cewek glosnikow szedl.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.