Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

Łofco, co tam pobekujesz ? O jakichs poziomach ? Trawa zielona i soczysta, pogoda ładna, a juhas czuły...czego wiecej Ci do diaska potrzeba ?

...jak jakis kebap nie łofca normalnie :)

Pozdrawiam

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007- prawda jak to ladnie wyglada taki anons!!! kto teraz pamieta ze tak podlogi dudnily? albo ten podtytul o tych thd. Super sprawa.

>senicz, 21 Lis 2007, 15:42

> kto teraz pamieta

Widzisz senicz, jest problem. Twoje przydupaski z dobroci serca i bezdennej głupoty chciały wszystko szatuszować. Efekt znasz - teraz każdy baaardzo dobrze pamięta jak to było, a jeśli nie był w temacie to się dokładnie w formie rozrywkowej wszystkiego dowiedział. Każdy zna temat na wyrywki, podziękuj za to swoim bardzo inteligentnym przydupaskom. Ale są sprytni, prawda?

z poradnika gracza

Jeśli uda ci się zabić twojego łowcęD, to gratuluję stary, może i jesteś jełopem, ale masz jaja. ŁowcyD to twardzi ludzie i ty po zabiciu jednego z nich, aby się uwolnić, zajmujesz jego miejsce. U nas łatwo dostać pracę, jak mówiłem. Na lewej łapie dostaje tatuaż: trójpłomienny czarny ogień a nad nim Feniks, czyli odradzający się ptak. Nie spodziewaj się, że tatuaż będzie dziełem sztuki, ale zawsze coś. Teraz jesteś pełnoprawnym forumowiczem, jesteś twardzielem. Raczej nikt nie będzie z tobą zadzierał, bo jesteś rodziną, a po za tym własnością Janatha. Wiem, wiem. Mówiłem, że będziesz wolny. No i będziesz, jak zdobędziesz dla Jonatha tyle gambli, na ile on wyceni twoje życie, a rzadko komu udaje się zarobić tyle kasy. Oczywiście możesz od niego uciec, ale zawsze zostaniesz łowcąD, zawsze będziesz mile widziany przez Hegemończyków i Jonatha, zawsze będziesz mógł do niego przyjść i dać mu parę niewolników, w zamian za co dostaniesz trochę gambli. I zawsze będziesz mile widziany w audio. Z resztą jak sam możesz zobaczyć, również byłem łowcąD, więc i o tym później ci opowiem, bo nie chcę ci we łbie pomieszać.

Pewnie jesteś ciekawy co się stanie jak nie pokonasz łowcyD? ŁowcaD cię nie zabije, no chyba, że akurat ma okres albo naprawdę zły dzień.

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Zastanawia mnie zasada lepszego ogniwa od pozostalych w sytemie. Czy warto inwestowac np we wzm sluchawkowy wysokiej klasy nie majac sluchawek mogacych wykorzystac jego mozliwosci? wbrew pozorom jest to ciekawy problem. Czy warto kompletowac sprzet podobnej klasy i sprzedac go gdy mamy zamiar zmienic na cos lepszego? Problem w tym ze niektore elementy toru audio sa rzadkie i trudno dostepne.

Na sasiednim watku ktos zadal pytanie czy warto wymieniac kable w budzetowym sprzecie? odpowiedzial bym tak - rozerwij te kable tak aby zyly + i - byly osobno. To spowoduje ze pojemnosc kabla spadnie i oslabnie jej wplyw na stopien wyjsciowy wzm mocy. czyli zasada jest prosta. Im mniejsza pojemnosc kabla polaczeniowego tym lepeij. Ot i cala filozofia dotyczaca kabli. Nie ma czegos takiego jak wplyw izolacji czy specjalnej czystosci metalu - miedzi. To sa bzdury.

Jestem absolutnie przeciwny udzielania koledze Seniczowi bana , ignora itp. forum straci wtedy bardzo wiele.

Nie bede sie wypowiadal na temat sprzetu audio Senicza i dyskutantow, chcialbym tylko kategorycznie stwierdzic

ze p. Senicz ma zadziwiajaca latwosc pisania i wspanialy styl, gdyby to przelozyc na ranking sprzetu to on jest absolutnie Super Top Hi-Fi, a jego partnerzy do dyskusji to smietnisko zlomu ktorego nawet pijaczkowie nie chca ruszyc i powiezc do skupu zlomu

Moze stad tak zaciekle ataki na niego :-)

Szanowny panie Senicz pan sie tutaj marnuje, ale prosze nas nie opuszczac. Moze niech pan napisze ksiazke. Maslowska powinna pasc na kolana przed panem, nagroda Nike czeka.

jesli zaczne robic, w co watpie bo mi sie nie chce, to jest to cena prawdopodobna. Wszytsko zalezy od ceny obudowy. Najgorsze sa elementy typu lepek od potka, popularnie zwany galeczka. Bardzo droga wychodza. Musza byc toczone z chlodziwem aby zachowaly ladny wyglad.

senicz w wątku 37859 Rafael poleca twojeg oslawka i pisze że kosztuje on u Ciebie 1200zł ! czy to prawda ?

robisz slawka na zamówienie i kosztuje on 1200zł ??

>senicz, 21 Lis 2007, 18:58

Szanowny Kolego!

Plus i minus to mamy w bateryjce, a nie w kablu sygnałowym gdzie biegnie sobie

prąd zmienny :-).

Może by tak jakąś książeczkę z elektrotechniki przeczytać?

Później przyjdzie czas na elektronikę, a za parę lat może jakiś wzmacniacz Kolega

samodzielnie skonstruuje :-).

Jestem Europejczykiem.

lancaster, nie wiem czy zauważyłeś ale jakoś g. z twoich pozdrowień wynika. A już szczytem debilizmu jest pisać do kogoś zjadliwie, na ile oczywiście główka pozwala, a potem pozdrawiać. To nienormalne! Główka ma jakieś problemy, warto główkę dostarczyć do lekarza! Ja tobie dobrze życzę, musisz koniecznie zadbać o zdrowie. Higiena to podstawa.

senicz co miałeś na myśli pisząc o całym systemie za 600zł ?

Wilu,

zdecydowanie bronie senicza tutaj.

Wiadomo, że strategie marketingową senicz teamu uważam za nieetyczną (choć doceniam jej bezkompromisową skuteczność), a jego wpisy za potwierdzenie Prawa Greena, ale nie wymagajcie od człowieka by swojego sławka rozdawał wiernym w prezencie.

Jako cenę zestawu podawał przecież nie raz koszta jego zakupu i własnej modyfikacji. Kosztów własnych diy nie mozna odnosić do ceny komercyjnego wyrobu.

Moj system powtal za 600zl + przyjemnoc siedzenia nad nim i poglebianie wiezy samoucznej. Slawek natomiast nie moze miec obudowy za 12zl z ruterka tylko trzeba zamowic mu duza, swobodna obudowe stalowa pomalowana proszkowo a to kosztuje. Nastepnie nie mozna w nim uzyc smieciowych podzespolow bo sie kupujacy obrazi. To i cena musi byc wyzsza. Ale i tak Slawek w porownaniu do konkurencji jet za bezcen. Jesli jest na rynku? bo ja go nie widzialem.

Gość rochu

(Konto usunięte)

Przyznam się że juz dawno uległem marketingowym zabiegom Senhor Senicza.

Bardzo chciałbym poznać i posłuchać systemu Mistrza.

Reklama jaką sprawił sobie Mistrz przy pomocy Forum jest rzeczywiście ewenementem.

Przypominają mi się dwa powiedzonka chyba adekwatne do sytuacji.

Nie ważne co zostało powiedziane - ważne że zostało powiedziane" W. Churchili

"Nie ważne co o mnie mówią, ważne by tylko mówili mówili" przypisywane A. Stelmachowskiemu

Powiem więcej, Mistrz ma prawo rzec za starożytnym poetą:

"exegi monumentum are perennius

regalique situ pyramidum altius

quod non imber edax non aquilo impotens

possit dirvere avt innumerabilis

annorum series et fuga temporum

non omnis moriar multaque pars mei

vitabit libitinam usque ego postera

crescam laude recens dum capitolium " /1

Non omnis moriar - nie obumrę cały.

Pamięć o mnie przetrwa. Przetrwa mój pomnik./2

Czy Mistrz obawia się śmierci (choćby tylko cywilnej) bardziej czy też zapomnienia?

O to jest pytanie godne większych ode mnie badaczy. Ja nie podejmuję wyjaśnienia tej tajemnicy.

Fakt pozostaje faktem, pamięć o nim przetrwa.

Pragnę jednak przestrzec, iż opisany już dawno przez socjologów proces odbrązawiania pomników jest bardzo szybki i wielce bolesny dla odbrązowianego.

Przypisy

----------------------------

1. /Horacy - Ad Melpomenam,

tłumaczenie J, Tuwima:

Dźwignąłem pomnik swój, nie trudem rąk ciosany,

wydepcą ścieżkę doń miliony ludzkich stóp,

łeb buntowniczy wzniósł i wyżej w chwale stanął,

niż Aleksandra pyszny słup.

Nie wszystek umrę. Nie! Duch w lutnię wklęty, przecie

znikomy przetrwa proch, nie będzie w ziemi gnił,

i w sławę będę rósł, póki w podgwiezdnym świecie

choć jeden pieśniarz będzie żył.

2. Na marginesie pragnę wtrącić, iż zapewne przyszli historycy będa się bardzo biedzić nad procentowym udziałem skłądników naturalnych tej budowli, zwłaszcza tak prozaicznego surowca, jakim jest słoma.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.