Skocz do zawartości
IGNORED

Może by tak obśmiac system zydelka na AS

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, ja już dawno temu wypowiadałem się na temat sprzętu Zydelka. Powiedziałem krótko i jasno co ma i co to jest.

Tak jako uzupełnienie to autor ma rację w ośmieszaniu tego typu popierdółek a tym bardziej, że na bazie tego stolca Zydelek wypowiada się i wydaje recenzje.

Panowie, każdy musi spróbować tych z najwyższej półki produktów, żeby wiedzieć o czym mówić i wiedzieć jak gra muzyka.

Owszem, nawet tanie urządzenia dają satysfakcję ale dopiero ta czołowka otwiera oczy i pokazuje coś o czym nikt z nas nie ma pojęcia. Sam tego doświadczyłem, a jeżeli ktoś mieszka blisko Radomia to zapraszam, mam nadzieję, że to co usłyszy nie zapomni do końca życia.

---> Mirek Potempski nie pisz, ze zapraszasz bo kiedys chciałem się wybrać do ciebie by posłuchać pre i tego osławionego systemu co masz....i nie byłeś skory do zaproszeń...więc pisanie tego typu rzeczy to tylko ściema.

Marduk, kiedy chciałeś przyjechać a ja ci odmówiłem. Podaj konkretną datę. Termin, wiadomo do ustalenia, ogólnie jestem bardzo zajęty bo prowadzę wiele różnych spraw. Czasem bywa, że akurat coś mam pilnego ale nigdy nie zbywam nikogo

na Twoim miejscu ,nie ryzykowalbym tak dalekiej wyprawy.

bo na miejscu mogloby sie okazac,ze kolezka nie ma dla Ciebie czasu.

lub wlasnie musial zwrocic pozyczony sprzet,nie nie ma czym przykozaczyc.

Marduk, 4 Wrz 2007, 17:21

>---> Mirek Potempski nie pisz, ze zapraszasz bo kiedys chciałem się wybrać do ciebie by posłuchać

>pre i tego osławionego systemu co masz....i nie byłeś skory do zaproszeń...więc pisanie tego typu

>rzeczy to tylko ściema.

Potwierdzam :):)

Mirek to taki mały łgacz niedoceniony a w przypadku możliwości konfrontacji iluzja real daje siana :):)

Również podczas mojego pobytu w Radomiu był zapracowany :)

Mirek Potempski, 4 Wrz 2007, 17:07

>Panowie, ja już dawno temu wypowiadałem się na temat sprzętu Zydelka. Powiedziałem krótko i jasno

>co ma i co to jest.

>Tak jako uzupełnienie to autor ma rację w ośmieszaniu tego typu popierdółek a tym bardziej, że na

>bazie tego stolca Zydelek wypowiada się i wydaje recenzje.

No to teraz Zydelku nie masz wyjscia, musisz sie wystawic. Masz niepowtarzalna okazje utrzec nosa Mirkowi Potempskiemu i udowodnic ze Twoj system gra, no i ze rozrozniasz te swoje sieciowki.

Zapowiada sie nie lada atrakcja...

Who's Afraid of Music?

Tak więc sobie pomyslałem:) he he ja mam godzinę na prezentację w niedzielę i sobotę. Pozostały czas dla................. ?????????????

Tak więc może sa chętni, a jak nie to mogę kabelkami zawsze zasilić SSSSSSSssssssssssssssssss

Zydelek, myślałem, że wyjaśnione jest wszystko między nami ale okazuje się, że jesteś takim samym bydlęciem jak byłeś, starym tremep, któremu walą w łep hormony.

Ja wyjaśniałem twoją wizytę w Radomiu. Przypomnij sobie jak to w dzień kiedy miałeś przyjechać do mnie, zadzwoniłeś, że syna masz w szpitalu i musisz wracać. Mój kolega włożył ci nawet kartkę za szybę samochodu i co i nic.

Zydelek po raz setny powtarzam, masz gówno i jesteś sam jako człowiek gównem ty i grono twoich przydupasów.

tomek776, czy my się znamy, czy kiedyś nie wywiązałem się z umowy z tobą, skąd te wnioski.

Czy ty też liżesz Zydelka w dupe, jesteś jego przydupasem.

Tak ogólnie to nieznając kogoś, twierdzisz, że jest niekulturalny a sam bez co robisz, nie znając gościa insynuujesz to i owo.

Jak cię spotkam to ci nasram na klatę.

Mirek dzięki za zaproszenie, ale już nie poszukuję, więc nie zamierzam już sobie głowy zawracać...na marginesie, kto z forum słyszał twój system?...

Rozumiem natomiast ludzi którzy nie mają potrzeby zapraszania do siebie pielgrzymek na odsłuchy i wystarczy im, że są ze swojego systemu zadowoleni, nie potrzebują osób które miałyby ich w tym utwierdzić lub nie...jak również cenią sobie swoją prywatność, dlatego po co pisanie "zapraszam"...?

Zydelek to inna sprawa i jego anti kablologia... ja nie mam problemu ze sprowadzeniem sobie od Paula kabelków o jakim

przekroju chce i za śmieszne pieniądze, więc mnie ziębi ani chłodzi czy handluje nimi i czy ktoś to kupuje i czy chce sobie wystawić system na AS skoro ma taki kaprys i czy jego system dobrze gra czy nie... poza tym te Anti każdy sobie może zakupić u Paula Speltza za frajer i na kilogramy, wystarczy tylko chcieć, bo Paul to równy gość, (na marginesie) w tej chwili np pomaga mi w wyjściu z sytuacji kiedy to oszukał mnie jeden znany forumowicz tego forum i wpędził w koszty, ale dzięki Paulowi jakoś z tego wyjdę cało z możliwie "najniższymi" stratami finansowymi i co zmusiło mnie do wyzbycia się mojego ukochanego grubego kabelka:-(...dlatego jeśli ktoś ma wole nabyć anti od Zydelka to jego sprawa jest po prostu wygodny, za wygodę się płaci...;-)

widać że panowie Mirek i Zydelek nie pałają do siebie miłością , widać, że Mirek chyba traci szybciej kontrolę...

pozdrawiam

...e tam Marduk, chyba to "nasranie na klatkę" to taka zakamuflowana propozycja niegrzecznej zabawy erotycznej, coś tam w CKM kiedyś czytałem.... Mirek nie jest taki groźny, ot, fanaberie, fetysze i inne takie...

pzdr

Mirek

Potempski

dziekuje za zaproszenie w celu nasrania mi na klatke.

nie wiedzialem ze jak juz sie zakupi system marzn Cabasse,Accuphase............to ze szczescia puszczaja zwieracze.

ale bede o tym pamietal,i nie popelnie Twojego bledu,zostane przy swoim realnym systemie.

natomiast jesli jest to propozycja natury erotycznej,to sam sie pobaw swoim snickersikiem,mozesz go nawet skonsumowac.

swietnie ze o tym wspomniales,tu na forum,bedzie to ostrzezenie dla forumowiczow co moze ich spotkac,jak zechca posluchac HEHE Twojego systemu HEHE

Nie mam powódów osobistych lubić go czy nie lubić bo nie miałem okazji go poznać.

Denerwuje mnie jednak łgarstwo- będąc w Radomiu na seminarum auto zaparkowane miałem na strzezonym parkingu. Kontaktowałem się z Mirkiem po seminarium- przed czy w trakcie kontaktu nie było- wymysł z kartką :):) to żart, chyba że rozczepiał kartki na drzewach:). Po seminarium zadzwoniłem informując że jestem już wolny. Mirek nie wykazał choćby minimum chęci (jak oferował i oferuje0 nadal zaproszenia do forumowiczów. Nie chcą się narzucać udałem się w drogę powrotną do domu. Tak więc w świetle dowodów zebranych- Mirek łże nie mówiąc prawdy. Dodatkowo są sygnały że handlując również nie do końca są to uczciwe i fair transakcje. Jaki więc jest oceńcie sobie sami.

Zydelek, sam jesteś kręt pierwszych lotów, walisz wałki cały czas z kablami.

Szkoda, że nie pamiętasz, że przyznałeś się na forum, że jednak była kartka. Teraz nie pamietasz.

Zydelek ty bydło jesteś najgorszego kalibru, jeszcze raz ci mówię, że ty i twój system to gówno.

Zostanie już tak na wieki bo jesteś zwykłym dziadem. Ludzie są bogaci, biedni ale są i dziady takie jak ty.

Jebnij się w łep to może hormony ci puszczą, stary trepie.

KARTKI NIGDY NIE BYŁO I NIGDY TEGO NIE POTWIERDZAŁEM!!!!!!!!!!!11

ŁŻESZ JAK SKOMLĄCA SABAKA POZOSTAWIONA BEZPAŃSKO W DOMU!

Natomiast nie zamierzam zniżac sie do twego poziomu wymieniając się inwektywami.

Jaki mój system jest to jest moja prywatna sprawa. Mi sprawia frajdę i przyjemność słuchania. Gościom również się podoba i często wpadają.

Natomiast twój sytem jest systemem marzeń. Nikt nigdy nie potwierdził twoich wybujałych fantazji. Przestań więc mi ubliżać przez internet. Jesli chcesz mi dowalić to w najbliższym czasie będę znów na seminarium w Radomiu. Bedziesz miał zatem okazję osobiście w twarz a jesli by Tomek chciał razem się wybrać to będziesz miał okazję wysrać się mu na klatę..... .

Bez odbioru... .

seminarium w Radomiu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

są jeszcze chętni ?

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

cir, 5 Wrz 2007, 12:03

>seminarium w Radomiu

>

Ukryta Zawartość

>

>są jeszcze chętni ?

:):)

Ja niestety będe na: Międzynarodowa Konferencja Naukowa na wydziale technologii i materiałoznwstwa Politechniki Radomskiej pod patronatem EQUAL, którego jestm członkiem :)

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.