Skocz do zawartości
IGNORED

Zdjęcia Forumowiczów - poznajmy się

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

no to i ja z moimi przyszłymi audio maniakami:)

Widzę, że będzie miał kto wgniatać głośniki w kolumnach i kręcić wszelakimi gałkami w sprzęcie :)

Widzę, że będzie miał kto wgniatać głośniki w kolumnach i kręcić wszelakimi gałkami w sprzęcie :)

staram się od małego im tłumaczyć ze nie wolno dotykać itp. puki co narazie są dobre z tego efekty ,a co dalej to życie pokarze :)))

Pozdrawiam

Tomasz

puki co ma czas, zresztą życie pokarze - oj pokarze, pokarze (tu od karania, a nie od pokazywania);-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Co tam ortografia - wiesz jak fajnie jest wjechać w kolumnę na rowerze? Mnie kiedyś kot, ot , taki mały, załatwił górny resor pazurkiem :)

Kolumn już nie ma, a kot jest i codziennie ryzykuję! To tylko sprzęt.

wiesz jak fajnie jest wjechać w kolumnę na rowerze? Mnie kiedyś kot, ot , taki mały, załatwił górny resor pazurkiem

No na razie kota nie posiadam ,a z tym rowerem to mi się podoba:)),ale nie będę próbował ,i dzieciom też nie pozwalam (chyba jestem zbyt surowy) jazdy po domu , ale to do chwili aż dokończę mój pokój odsłuchowy i przeniosę moje zabawki w bezpieczne miejsce ,o ile owe istnieje jak się ma dzieci

Pozdrawiam

oj pokarze, pokarze (tu od karania, a nie od pokazywania);-)

jestem na to przygotowany ,tak mi się przynajmniej wydaje:( ,no i czasami trzeba ukarać :(

Pozdrawiam

Tomasz

• 2 miesiące później...

Jakie to uczucie?

Administracja zapowiada że wkrótce każdy będzie mógł obejrzeć za co i przez kogo został oprawiony.

A może i z czasem każdy będzie mógł oprawić samego siebie..? Samooprawienie... to dopiero byłoby coś.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Ale mam Cię na oku.

A dziękuję, od razu taka rodzinna atmosfera zapanowała. Nie ma to jak rozruszać towarzystwo kilkoma ciepłymi słowami.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• 2 tygodnie później...

Witam. Jestem z Wawy i sprzętem interesuję się od dawna aczkolwiek omijałem wszystkie fora z różnych względów (głównie chodzi o grafomanów i fantastów). Jestem praktykiem i większość swojej wiedzy nabyłem doświadczeniem, często bolesnym w skutkach - nietrafione zakupy :)))) Posiadam zestaw Pioneer-a z początku lat 90 (od nowości w moim posiadaniu ) np. ampl. 702, CD 602 itd. Złożyłem Pioneer-a z serii Blue Line, modele dość niskie poza wzm. 708 i korektorem SG 9500. Dodatkowo mam JVC z przełomu lat 70/80 i ostatnio moja dziewczyna zapragnęła Marantza z lat 80, który już za chwilę będzie przewieziony do mnie. Dodatkowo kilkanaście klocków, mniej lub bardziej trafionych, stojących sobie bez podłączenia (Sansui, Technics, Toshiba i kilka zestawów kolumn Wharedale, Heco, Saba, Jamo Power, Marantz 830, Dantax - swojego rodzaju dramat akustyczny :P ) Całość traktuję jako przyjemne spędzanie czasu i fajną zabawę w poszukiwaniu ciekawego dźwięku. To tyle :)

Gość Cadam

(Konto usunięte)

Witam. Jestem z Wawy i sprzętem interesuję się od dawna aczkolwiek omijałem wszystkie fora z różnych względów (głównie chodzi o grafomanów i fantastów). Jestem praktykiem i większość swojej wiedzy nabyłem doświadczeniem, często bolesnym w skutkach - nietrafione zakupy :)))) Posiadam zestaw Pioneer-a z początku lat 90 (od nowości w moim posiadaniu ) np. ampl. 702, CD 602 itd. Złożyłem Pioneer-a z serii Blue Line, modele dość niskie poza wzm. 708 i korektorem SG 9500. Dodatkowo mam JVC z przełomu lat 70/80 i ostatnio moja dziewczyna zapragnęła Marantza z lat 80, który już za chwilę będzie przewieziony do mnie. Dodatkowo kilkanaście klocków, mniej lub bardziej trafionych, stojących sobie bez podłączenia (Sansui, Technics, Toshiba i kilka zestawów kolumn Wharedale, Heco, Saba, Jamo Power, Marantz 830, Dantax - swojego rodzaju dramat akustyczny :P ) Całość traktuję jako przyjemne spędzanie czasu i fajną zabawę w poszukiwaniu ciekawego dźwięku. To tyle :)

Które kolumny z tych co przesłuchałeś grają najlepiej?

Witam. Jestem z Wawy i sprzętem interesuję się od dawna aczkolwiek omijałem wszystkie fora z różnych względów (głównie chodzi o grafomanów i fantastów).

Witamy i zapraszamy. Osobiście też gustuję w dobrych klockach z lat 80, bardziej w kierunku Philips, Sanyo, Grundig, Dual, była i Saba i Telefunkeny - chyba będzie o czym rozmawiać. Swoją drogą zdjęcie byłoby miło zobaczyć, to taki forumowy zwyczaj pokazania że nie jest się żyrafą. Chociaż w niektórych przypadkach i to nie skutkuje :-)

• 1 miesiąc później...
  • 3 tygodnie później...

Przesiąknięty muzyką.. Ja ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ja (pierwszy z lewej) i moi kumple na wycieczce w KWK "Bolesław Śmiały" :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

aaa, załapałem.

Początkowo myślałem że ten "Bolesław Śmiały" to jakaś jednostka pływająca czy coś w tym rodzaju.

np, Korweta Waserkriegsmarine.

Ja (pierwszy z lewej) i moi kumple na wycieczce w KWK "Bolesław Śmiały" :

:) Bolesław Śmiały... jest OK.,pozostali również :)

Pozdrawiam

Tomasz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.