Skocz do zawartości
IGNORED

Zdjęcia Forumowiczów - poznajmy się

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Posty ukryte mam poza numeracją (są bez numerów, nieprzerwana numeracja jest kontynuowana za postem ukrytym), więc to raczej nie to.

Nie łapię. Przecież Beksiński nie nazywał swych dzieł, aby nie sugerować interpretacji. Czy to nie o, to chodzi? ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Gość merlin19803

(Konto usunięte)

Hm... miałem już kilka zdań napisane ale stwierdziłem ,że szkoda czasu na "Marysie" i "Napoleona"

Macie coś wspólnego :):) dar aktorski :)

"Napoleon" perfekcyjnie zagrał tragiko-komedie a ty cały czas grasz osobę- "Simon Templar" :)

Zobaczymy jak długo ?

• Użytkownicy+

Zobaczymy? Czy ja Ci coś muszę udowadniać? To się zdziwisz, nic nie muszę :-D

W tym wątku musisz, w przeciwnym razie byłby to trolling. Jeśli nie chcesz się ujawniać, to wystarczy omijać ten wątek.

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Zobaczymy? Czy ja Ci coś muszę udowadniać? To się zdziwisz, nic nie muszę :-D

Oczywiście, że nic nie musisz nikomu udowadniać - złaszcza tu na bocznicy, gdzie pełno jest różnej maści niespełnionych frustratów którzy tylko czychają by się do kogoś przyczepić i podworować sobie z niczego nie podejrzewającej małolaty (bez obrazy),

ogólnie rzecz biorąc to byłem szczerze zadziwiony dlaczego tak młoda osóbka płci żeńskiej zarejestrowała się na AS gdzie w gruncie rzeczy brylują faceci ( niejednokrotnie wiek których przekracza trzykrotnie Twój) i wdaje się z nimi w utarczki i bezsensowne konwersacje,

w rzeczywistości znalezienie sobie tutaj stosownego dyskutanta/-tki bedzie dla Ciebie niesłychanie trudne, jeśli mogę coś radzić to raczej trzymaj się wątków tematycznych (muzyka) a na bocznicę patrz z silnym przymróżeniem oka - odnoszę wrażenie iż nie jest to miejsce dla Ciebie.

Poza tym życzę Ci wszystkiego naj... .

W tym wątku musisz, w przeciwnym razie byłby to trolling. Jeśli nie chcesz się ujawniać, to wystarczy omijać ten wątek.

Robert zadaj sobie nieco trudu a zrozumiesz, że dziewczyna dała się już wpuścić w maliny i opublikowała swoje zdjęcia a trole drążą temat, nie mówiąc już o tym, że z kolei wdała się w popieranie Starego nie mając o nim żadnego pojęcia co w efekcie skończyło się banem w stosownym wątku (tak przynajmniej zrozumiałem).

a na bocznicę patrz z silnym przymróżeniem oka - odnoszę wrażenie iż nie jest to miejsce dla Ciebie.

To można zauważyć szybko.

Robert zadaj sobie nieco trudu a zrozumiesz, że dziewczyna dała się już wpuścić w maliny i opublikowała swoje zdjęcia a trole drążą temat

Niech se drążą, mam to głęboko w poważaniu. Z zdjęcie nic im nie dają ;-) A na moim face'ie nic nie zobaczą :-D

nie mówiąc już o tym, że z kolei wdała się w popieranie Starego nie mając o nim żadnego pojęcia co w efekcie skończyło się banem w stosownym wątku (tak przynajmniej zrozumiałem).

Znaczy się czytam więcej niż piszę i przejrzałam jego wpisy, więc jakieś pojęcie miałam ;-)

w rzeczywistości znalezienie sobie tutaj stosownego dyskutanta/-tki bedzie dla Ciebie niesłychanie trudne

Ale w jakim sensie?

gdzie pełno jest różnej maści niespełnionych frustratów którzy tylko czychają by się do kogoś przyczepić

To akurat łatwo zobaczyć ;-)

Gość vittorio

(Konto usunięte)

Ale w jakim sensie?

W sensie osoby mającej podobne do Twoich poglądy na muzykę, forum AS a co najważniejsze mających tak młode jak Twoje doświadczenie (może to zabrzmieć dziwnie, doświadczenie życiowe),

fakt, że dużo więcej czytasz niż piszesz świadczy tylko na Twoją korzyść ale bierz pod uwagę, że nie jesteś w stanie przeczytać wszystkiego (mnóstwo postów jest usuniętych) i nie znasz historii w związku z czym wnioskowanie może być obarczone znacznym błędem - co należy brać pod uwagę i nie wyciągać pochopnych wniosków (niekoniecznie czarne jest w istocie czarne a białe - białe).

W sumie z tego co zauważyłam z muzyką nie ma takiego problemu ;-) Raczej bardzie przez wiek mało kto będzie mnie traktował poważnie ;-)

• 2 miesiące później...
  • 4 tygodnie później...

Wybierzcie sobie...tylko dobrze ;)

Mianownik (kto? co?): młodzieże Dopełniacz (kogo? czego?): Nie lubię młodzieży Celownik (komu? czemu?): Przygladam się młodzieżom Biernik (kogo? co?): Lubię młodzieże Narzędnik (z kim? z czym?): Rozmawiam z młodzieżami Miejscownik (o kim? o czym?): Rozmawiam o młodzieżach Wołacz: Hej młodzieże!

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tylko excel twierdzi, że jak jest "młodzieżom" to powinno być "którom", a według mnie tak nie jest. Końcowki w "tą", "tę" powinny być zgodne z końcówką rzeczownika (chyba tak brzmi zasada). Wyrazów tj. "którą" to nie dotyczy.

Oczywiście równie dobrze mogłam pomieszać zasadę, ale w to wątpię.

Nie pasuje. Lenam jest tylko 6 dni młodszy od mojego taty.

Soso też odpada, nie słucham tego, co on.

Czyim jesteś klonem (rejestrcja wczoraj)?

Mamy glona. ;-) Moderacjo uważajcie!

Jeszcze myśli żem 50-letni człek. Możesz to uargumentować?

Może tak zrozumiale, co? Nie chce mi się analizować Twojego toku myślenia, klonie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.