Skocz do zawartości
IGNORED

Zdjęcia Forumowiczów - poznajmy się

Rolandsinger

Rekomendowane odpowiedzi

kalimorfa, 21 Wrz 2007, 11:41

>Takiemu to dobrze!!!!!

szukasz zony? :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

no wybrnalem..powiedzialem ze camle z tego co pamietam jest gejem...:) no mam nadzieje ze sie nie obrazisz ale no wiesz..konkurencje trzeba wycinac;)

>>> camle, a propos rozsiewania plotek o cudzej orientacji seksualnej to polecam dzisiejszy dowcip Raczkowskiego z Przekroju :-D

(niestety w sieci bedzie dopiero za tydzien)

Viniu

na okoliczność dziecka pościągaj sobie potencjometry, i przykryj czymś gramofon, bo np mój synek lubi wszystko ostukiwać i zagląda skąd pani śpiewa. to co dawnie było ułatwieniem (pokrętło jog do zmiany kawałków) teraz okazuje się doskonałą zabawką. tak na prawde na wszystko by sie przydał 'hold' jak w discmanach :) a poza tym to sama radość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

>CharlieStereon

Jakiś czas temu postanowiłem, że sprzęt powędruje w komodę za dość ciężką szybę, której tak łatwo nie da się sforsować ;) Problem mam tylko z kolumnami, bo Heybrooki do małych nie należą, więc i miejsca na przechowanie trochę potrzebują...

Ale tak mnie zastanawia, czy istnieje empirycznie udowodnione doświadczenie, że jak się dziecku powie "nie ruszaj.. nie wolno... to tatusia i tatuś będzie się gniewał", to że dziecko posłucha...??

Hmm.. chyba jednak jestem zbytnim optymistą ;P

Luxmany i winyle 

Viniu, 21 Wrz 2007, 15:02

Ale tak mnie zastanawia, czy istnieje empirycznie udowodnione doświadczenie, że jak się dziecku powie "nie ruszaj.. nie wolno... to tatusia i tatuś będzie się gniewał", to że dziecko posłucha...??

Hmmm, owszem..dziala to...z tym ze ......dosc osobliwie... po wszystkim (czyt. wgniecionym glosniku, czy obitym fornirze itp) moja Oliwka jest wyraznie ........smutna?! (przez kilkanascie sekund;))..... czy to jakies pocieszenie? hmmm :)

Viniu

Widze, że za niedługo będziesz musiał sie rozejrzeć za drugim zestawem dla nowego audiofila.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

viniu ale to jeszcze nic..podczas tego kilkunasto sekundowego smutku z powodu uszczerbku na Twoim audio, zrobi taka smutna mine i takie oczka.... ze z szalu i szoku pourazowego (masz ochote kogos zabic)..przechodzisz do stanu gdzie czujesz sie winny i z miejsca chcesz leciec do sklepu po prezent na przeprosiny dla dziecka...:) to dopiero paradox!!

To i ja się ujawnię - zdjęcie poglądowe z synem + prześwietlenie ;-)

Ukryta Zawartość

post-8031-100004369 1190384024_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

There are only two kinds of music - good and bad.

- Duke Ellington -

arekgrabowski, 21 Wrz 2007, 16:16

>karbidoczaszka, 21 Wrz 2007, 16:13

>to pod czaszka (przeswietlenie) to mozg czy jelita?;)

Tak na szybko domalowałem coś w Photoshopie żeby jakoś wyglądało. Wyszło jak wyszło ;-)

There are only two kinds of music - good and bad.

- Duke Ellington -

Dobrze wyszlo...!!!! Mi tez cos lata w glowie..na tyle ze jak ryszam w nocy glowa to caly dom budze! Jak dzwonek! chyba tez musze taka fotke sobie sprawic:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.