Skocz do zawartości
IGNORED

Gilowska i Religa - wycieraczki PO.

noster

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

"obserwatorzy zagraniczni potrzebni byliby gdyby istniały przesłanki, że wybory mogłyby być fałszowane lub manipulowane w jakikolwiek sposób a tak nie jest."

Obserwatorzy z różnych organizacji są obecnie przy wyborach w większości krajów europejskich, i tylko zakompleksieni i nie znający świata poza swoim gumnem nieszczęśnicy z naszego biednego rządu (czy on jeszcze istnieje?) oraz ich tzw. vox populi (a la Horst/dudivan) natychmiast wywęszyli w tym zniewagę. Czy może zagrożenie? Jest zagrożenie, chłopcy, czy go nie ma? Trzeba wam patrzeć na ręce, i stąd ten pawi krzyk? A jeśli nie ma zagrożenia, to skąd to podniecenie? Swoją drogą to zabawne, dzieciaczki przy każdej okazji zachowują się, jakby ukradli księżyc, a potem jeszcze się dziwią...

Baron medialny Tadeusz Rydzyk sprawił sobie audi A6 za ćwierć miliona złotych. Niech mu służy, tylko że zapomina że PIS obecnie nie lubi bogaczy! Bogacze są na cenzurowanym i medialny magnat Rydzyk powinien wiedziec o tym.

A teraz pytanie kieruję do maniaków motoryzacji - czy za cwierc miliona dokonał dobrego wyboru, czy moze za te pieniądze mógł cos lepszego kupic? Jakie wg was alternatywne marki i modele samochodów w tej klasie cenowej mógł wybrac?

za tyle kasy to bmw 5 3,0l diesel biturbo i koniec tematu, najlepszy diesel na swiecie, jak ktos nie lubi diesli to 3,0 benzyna

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

jozwa maryn, 11 Wrz 2007, 12:28

>"obserwatorzy zagraniczni potrzebni byliby gdyby istniały przesłanki, że wybory mogłyby być

>fałszowane lub manipulowane w jakikolwiek sposób a tak nie jest."

>

>Obserwatorzy z różnych organizacji są obecnie przy wyborach w większości krajów europejskich, i

>tylko zakompleksieni i nie znający świata poza swoim gumnem nieszczęśnicy z naszego biednego rządu

>(czy on jeszcze istnieje?) oraz ich tzw. vox populi (a la Horst/dudivan) natychmiast wywęszyli w tym

>zniewagę. Czy może zagrożenie? Jest zagrożenie, chłopcy, czy go nie ma? Trzeba wam patrzeć na ręce,

>i stąd ten pawi krzyk? A jeśli nie ma zagrożenia, to skąd to podniecenie? Swoją drogą to zabawne,

>dzieciaczki przy każdej okazji zachowują się, jakby ukradli księżyc, a potem jeszcze się dziwią...

Nie rzucim ziemi...!!!

electro, 12 Wrz 2007, 12:30

>za tyle kasy to bmw 5 3,0l diesel biturbo i koniec tematu, najlepszy diesel na swiecie, jak ktos

>nie lubi diesli to 3,0 benzyna

Ja bym wybrał jednak Audi, oczywiście Quattro. W BMW jak dla mnie ciasnawo:)

ale w nowej 5e jest wiecej miejsca takze spokojnie:) z drugiej strony quatro to rzecz dla ktorej warto kupic audi, w sumie jedyna, na mokrym i lodzie z tylnym napedem trzeba bardzo uwazac, albo miec po prostu spore umiejetnosci, albo jezdzic wolniej, do wyboru:) ja mialem tylnonapedowa sierra w zimie wypadek i takie chwile za kolkiem sie pamieta:))) teraz w 5e bardziej uwazam juz :))z drugiej strony nie ma porownania z sierra, bo bmw jest super wywazone, dobrze sie czuje samochod, wszystko co sie z nim dzieje ...

jozwa maryn, 11 Wrz 2007, 12:28

>Obserwatorzy z różnych organizacji są obecnie przy wyborach w większości krajów europejskich, i

>tylko zakompleksieni i nie znający świata poza swoim gumnem nieszczęśnicy z naszego biednego rządu

>(czy on jeszcze istnieje?) oraz ich tzw. vox populi (a la Horst/dudivan) natychmiast wywęszyli w tym

>zniewagę.

Pan jesteś zakompleksieniec tudzież pańscy pobratymcy!

Masz pan kompleks taki że u Onych obserwatorzy są a u nas - ni ma!

Gorsi jesteśmy przez to, nieprawdaż?

A w Kraju Rad pozyskują lateks z mlecza, a w Unii Europejskiej to mają obserwatorów...

> Czy może zagrożenie? Jest zagrożenie, chłopcy, czy go nie ma?

To zależy. Pytanie: kto za to płaci?

I propozycja: może by ta zgraja nygusów poobserwowała sobie wybory w Rosji, co?

A najlepiej - w Arabii Saudyjskiej!

arbuzMC, 12 Wrz 2007, 12:04

>Audi A6 za ćwierć miliona to trzeba być głupim albo księdzem katolickim i nie kupować za swoje,

>wszystko inne jest lepsze niż A6 nawet BMW

O. Rydzyk prowadzi wielkie przedsięzwzięcia, buduje, działa, spotyka się z politykami wysokiego szczebla i biznesmenami.

To zobowiązuje!

Nie może przecież podjechać Daewoo Tico, bo ze wspólpracy nici!

nie ma co myśleć,

politycy chcą do władzy i używaja skutecznych metod,

chyba nie sądzisz, że mają jakies inne idee?

oni naprawdę sa tacy sami, mają tylko inne opakowania

zajrzyj do wątku

soso, 12 Wrz 2007, 13:54

>Wlasnie podali w radio, ze Rokita przymierza sie z kolei by startowac z list PiS. No i co o tym

>wszystkim myslec??

Rokita powiedział że obecną krakowską listę ustalali zwolennicy wygranej PiS, do czego on ręki nie przyłoży. Teraz ma startować z listy PiS. No jest w tym pewnie jakaś logika;-)

arbuzMC:

"politycy chcą do władzy i używaja skutecznych metod,

chyba nie sądzisz, że mają jakies inne idee?"

A ja myślałem, że politycy po prostu chcieli się napić piwa w sejmowym barze.

Arbuz - powiedz mi - jaki jest cel każdej partii politycznej, jeśli nie dojście do władzy? Oświeć mię plz :)

Vires, 12 Wrz 2007, 16:07

>Arbuz - powiedz mi - jaki jest cel każdej partii politycznej, jeśli nie dojście do władzy?

NIE WOLNO TAK MÓWIĆ!!!

Absolutnie żadna partia nie kieruje się tak niskimi pobudkami!

A jak już się tak nieszczęśliwie złoży że zdobędzie pełnię władzy (coż począć, vox populi - vox dei, trzeba zacisnąć zęby i jakoś to znieść) to nic innego nie robi tylko podrzuca tego gorącego kartofla innym!

To wszystko oczywiście nie dotyczy tego okropnego PiS!

Vires, 12 Wrz 2007, 16:07

>arbuzMC:

>"politycy chcą do władzy i używaja skutecznych metod,

>chyba nie sądzisz, że mają jakies inne idee?"

>

>A ja myślałem, że politycy po prostu chcieli się napić piwa w sejmowym barze.

>Arbuz - powiedz mi - jaki jest cel każdej partii politycznej, jeśli nie dojście do władzy? Oświeć

>mię plz :)

nie wiem, o co ci chodzi?

sam napisałes, że celem jest władza, uczą tego w szkole,

mi chodziło o to, że oni nie różnią się między sobą, Tusk czy Kononowicz jeden ch..., różne opakowania

Premier: "Radio Maryja i PiS wyrywają Polskę z postkomunizmu".

Ale co to jest ten "postkomunizm"?, bo gdyby dosłownie to rozumiec to poskomunizm to jest to, co nastalo po komunizmie. A po komunizmie nastała III RP. Czyli innymi słowy obecnie jest post-IIIRP zwana przez niektórych "Kaczyzmem". Wiedzą wszyscy i z lewa i z prawa że komunizm był zły. Ale się skończył i po komunie nastała za sprawą m.in. Kaczyńskich IIIRP, która już komuną nie była a którą Kaczyński zwie "postkomuną". Skoro komuna się skończyła, to czas który nastał potem nie był już chyba tak zły, chocby dlatego ze podwaliny pod to co nastało po komunie byli też Kaczyńscy.

Dla przykładu - teraz jest "Kaczyzm". Wykształciuchy wiedzą ze to okres zły. Po "Kaczyzmie" nastanie "postkaczyzm". Ale czy za parę lub paręnaście lat znajdą się znów mądrale którzy będą chciec wyrywac Polskę z postkaczyzmu?, bo chcę wierzyc w to, że wyrwiemy kraj z Kaczyzmu już za parę tygodni...

• Redaktorzy

Ja uwazam, ze Rydzykowi nalezy sie to audi. Czlowiek ktory ma stacje telewizyjna, stacje radiowa o zasiegu miedzynarodowym, gazete codzienna, a takze jest jednym z czolowych macherow na scenie politycznej i sojusznikiem premiera, nie powinien gniesc sie w byle czym, bo byloby to smieszne. Jesli powiedzmy mnie stac potencjalnie na Audi A6, to dlaczego mam uwazac, ze wlasciciel tego wszystkiego ma sie wstydzic normalnego duzego samochodu? Bez przesady. Czy przy tym wszystkim jest to jeszcze osoba duchowna, to inna sprawa. Ksiadz to ktos, kto celebruje msze, spowiada i wspiera parafian. Rydzyk odszedl dosc daleko od tego schematu. Moze schemat jest przebrzmialy?

jozwa maryn, 13 Wrz 2007, 15:43

>Ja uwazam, ze Rydzykowi nalezy sie to audi. Czlowiek ktory ma stacje telewizyjna, stacje radiowa o

>zasiegu miedzynarodowym,

wiemy wiemy, rumunia, jamajka..

arbuzMC/aaalfred napisał:

"nie wiem, o co ci chodzi?

sam napisałes, że celem jest władza, uczą tego w szkole,

mi chodziło o to, że oni nie różnią się między sobą, Tusk czy Kononowicz jeden ch..., różne opakowania"

zatem polityk posiadający idee i wyższe cele (chcący zrobić coś dobrego dla państwa;) ) nie ma na celu zdobycia władzy?

PREMIER KACZYŃSKI: ZASADY ZOBOWIĄZUJĄ

NO TO PRZYPOMNIJMY KŁAMCZUCHOWI TE JEGO ZASADY

1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem

2. Nie będzie koalicji z Samoobrona

3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną.

4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do

władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy

5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się

sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS

6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał wwiezieniu

działaczy opozycji w latach 70

7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań.

8. Wprowadzimy szybko niższe podatki.

9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku.

10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa.

11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD.

12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje.

13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld).

14. Zredukujemy administrację państwową

15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR.

fajne sa te zasady,

prawie wszystko się spełniło reszte w następnej kadencji :-)

boisz się co noster?

nic to PiS będzie znowu rządził bo zostanie wybrany w demokratycznych wyborach

PREMIER KACZYŃSKI: ZASADY ZOBOWIĄZUJĄ

NO TO PRZYPOMNIJMYZASADY

1. Będę premierem, a mój brat będzie prezydentem.

2. Będzie koalicji z Samoobrona.

3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z SLD.

4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu SLD drogi do

władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy

5. Popieramy naszych koalicjantów.

6. V-ce minister sprawiedliwości nie prowadzi po pijanemu.

7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań i 2 tys. km autostrad.

8. Wprowadzimy szybko niższe podatki.

9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku.

10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa.

11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD.

12. Marcinkiewicz to spoko gość.

13. Pomożemy wszystkim potrzebującym.

14. Zredukujemy administrację państwową.

15. Zrobimy porządek z przestępcami.

"Kwaśniewski- wycieraczka lewicy"

ciekawe czy taki wątek by się równie długo snuł, nie chcę sprawdzać w praktyce, ale zobaczymy ile tu o Kwasie i jego wybryku dopiszecie postów..

Religa, Zyta- profesorowie o jednak niemałym dorobku zawodowym, "wycieraczki".

I zapity Kwach, prawie magister, generujący wyraziste(LOL) pokolenie młodych (Olejniczak, Napieralski)- no to co macie do kwaska.

• Redaktorzy

"różowi wszędzie mu zrobią koło d.."

Czyli że jednak nie powinien mieć tego żałosnego auta? Nie poznaję cię, Horst. Księżożerca? No no... Ja jednak podtrzymuję swoje wcześniejsze zdanie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.